Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak tu mame asi vsechny tady
To si nemyslím…
A proč jsi vlastně anonym?
Absolutně nesouhlasím
Doma jsme si otevření a vřelí, intimnosti na netu nesdílím.. Asi nemáme nemoc dnešní doby
![]()
@radúna píše:
To si nemyslím…
A proč jsi vlastně anonym?
myslela jsem to jen castecne.Text kdyz je clovek napriklad porad na netu a sveruje se spise pocitaci ![]()
jsem anonym protoze to je muj pripad, ale castecne. S manzelem si mam porad co rict chtela jsem tim rict ze jsme vsechny takove(ze se i zde sverujeme a mame nove a nove diskuze)Nic víc jsem tim nemyslela ![]()
No, nějakej chytrák zase napsal něco inteligentního. ![]()
ať se jdou s takovýma poznatkama bodnout. ![]()
No, nevidím na tomto článku nic zajímavého. Přijde mi to jako další uměle vymyšlená „nemoc“, jen sesbírané určité problémy ve vztahu a šup, hned se to nějak jmenuje
a samozřejmě tím trpí celý svět dle autora… ![]()
To se zase někdo nudí a vymýšlí nesmysly
Já nechápu, jak se dneska všechno řeší rádoby vědecky. Děti, vztahy v rodině, různé vlivy rodiny na děti a dětí na rodinu, škola, dnes snad ani nejsou zlobivé děti, protože ty zlobivé vlastně vůbec nejsou zlobivé, ale mají mějakou úžasnou diagnozu a vůbec nejsou hloupé a mají další ještě úžasnější diagnozu… hrozný
A teď někdo přijde s intimní anorexií ![]()
Prdlačky anorexie, je to obyčejné odcizení partnerů - staré jako svět sám. Akorát se to teď prostě musí jmenovat nějak „in“…
![]()
Něco podobného mám k lidem, kterým nevěřím, nechci, aby viděli do mého života.
Ale jinak jsem ukecaná až moc. ![]()
Nesouhlasim
.Ale jak @rejžička znami, kterym sve osobni detaily nevykladam. Nechci.