Intimní dotaz - trochu krve

Anonymní
17.4.12 19:37

intimní dotaz - poraďte prosím

Ahojky, potřebuji poradit. Před třemi dny jsme se s přítelem mazlili a na prstech mu zůstalo trochu krve. Nevím jestli mě škrábnul, nic jsem necítila. POto jsem trochu špinila..tak nevím. Když se mi to stalo dříve a šla jsem na gyndu, řekla mi dr. že je vevnitř vše v pořádku.. Máte to taky někdo tak? Stává se vám to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
17.4.12 19:38

Tak je možné, že tě skutečně jen škrábl, že jsi uvnitř citlivější… Pokud tě to nebolí, a dle dr je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.4.12 19:40
@werunkaw123 píše:
Tak je možné, že tě skutečně jen škrábl, že jsi uvnitř citlivější… Pokud tě to nebolí, a dle dr je vše v pořádku…

přesně tak,nemám tomu co dodat :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 19:40

Mě se to nikdy nestalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.12 19:44

no teď jsem u dr. nebyla. Ale když se mi to stalo dříve tak dr. říkala, že je vše ok, možná prý citlivá sliznice..Jen jsem chtěla vědět jestli se to některé také stalo.. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6945
17.4.12 19:44
@donaga píše:
Vše je jednou v životě poprvé…

bingo :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
17.4.12 20:19

To víš že stalo a ne jednou.prostě to bylo malinko divočejší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 20:26

Petra: no právě..špiním trochu už druhý den..tak proto se tu vyptávám..A dneska jsme se milovali a zase to zesílilo..takže si myslím, že to nemám pořádně zahojené ještě.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8594
17.4.12 21:34

v klidu…taky se mi stalo..rozdráždil tě třeba na čípku, pokud to nebolí a neteče proudem, nic se neděje, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 21:44

Moc děkuji všem za rady/příspěvky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7907
17.4.12 22:06
@Anonymní píše:
Petra: no právě..špiním trochu už druhý den..tak proto se tu vyptávám..A dneska jsme se milovali a zase to zesílilo..takže si myslím, že to nemám pořádně zahojené ještě.. :oops:

Máš to podrážděné…jeje to fakt znám,neboj,kdyby to sílilo,tak zajdi zas k dr.ale myslim že trocha klidu vám neuškodí :mrgreen: :kytka: U nás se to většinoui zpravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
17.4.12 22:49

Mě se to taky párkrát stalo, že mě nechtíc „škrabl“. Špinila jsem potom treba ješte i skoro týden a pokaždé jsem běžela k doktorovi jelikož jsem byla tehdy 17letá a bála se. jenže naposledy když už jsem tam fakt byla a řekl mi že jsem prostě jen přecitlivělá tam dole a nemám se bát každé kapky krve mi řekl jednu věc… „Slečno když vám to tak vadí, že vás partner semtam škrábne, ostříhejte mu nehty“ :D zasmáli jsme se a od té doby jsem to nikdy neřešila už, a jsem naprosto v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa