Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak je možné, že tě skutečně jen škrábl, že jsi uvnitř citlivější… Pokud tě to nebolí, a dle dr je vše v pořádku…
@werunkaw123 píše:
Tak je možné, že tě skutečně jen škrábl, že jsi uvnitř citlivější… Pokud tě to nebolí, a dle dr je vše v pořádku…
přesně tak,nemám tomu co dodat
![]()
no teď jsem u dr. nebyla. Ale když se mi to stalo dříve tak dr. říkala, že je vše ok, možná prý citlivá sliznice..Jen jsem chtěla vědět jestli se to některé také stalo.. zakladatelka
To víš že stalo a ne jednou.prostě to bylo malinko divočejší. ![]()
Petra: no právě..špiním trochu už druhý den..tak proto se tu vyptávám..A dneska jsme se milovali a zase to zesílilo..takže si myslím, že to nemám pořádně zahojené ještě.. ![]()
v klidu…taky se mi stalo..rozdráždil tě třeba na čípku, pokud to nebolí a neteče proudem, nic se neděje, neboj ![]()
@Anonymní píše:
Petra: no právě..špiním trochu už druhý den..tak proto se tu vyptávám..A dneska jsme se milovali a zase to zesílilo..takže si myslím, že to nemám pořádně zahojené ještě..
Máš to podrážděné…jeje to fakt znám,neboj,kdyby to sílilo,tak zajdi zas k dr.ale myslim že trocha klidu vám neuškodí
U nás se to většinoui zpravilo.
Mě se to taky párkrát stalo, že mě nechtíc „škrabl“. Špinila jsem potom treba ješte i skoro týden a pokaždé jsem běžela k doktorovi jelikož jsem byla tehdy 17letá a bála se. jenže naposledy když už jsem tam fakt byla a řekl mi že jsem prostě jen přecitlivělá tam dole a nemám se bát každé kapky krve mi řekl jednu věc… „Slečno když vám to tak vadí, že vás partner semtam škrábne, ostříhejte mu nehty“
zasmáli jsme se a od té doby jsem to nikdy neřešila už, a jsem naprosto v pořádku ![]()
Ahojky, potřebuji poradit. Před třemi dny jsme se s přítelem mazlili a na prstech mu zůstalo trochu krve. Nevím jestli mě škrábnul, nic jsem necítila. POto jsem trochu špinila..tak nevím. Když se mi to stalo dříve a šla jsem na gyndu, řekla mi dr. že je vevnitř vše v pořádku.. Máte to taky někdo tak? Stává se vám to?