Zavinování dělohy - bolí?

4706
14.4.12 21:01

zavinování dělohy - bolí??

Ahoj, chtěla jsem se zeptat.
Zajímalo by mě, jestli zavinování dělohy bolí :think: Mě trochu bolelo jen při kojení, ale jen 3 dny po porodu. :think:
Jsem měsíc po porodu, celou dobu jsem jen špinila, trochu krve jen při kojení, ale teď jsem začala krvácet. bolí mě i ledviny, jako při MS - je to normální? :nevim: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
14.4.12 21:03

Teda, mě při prvním bolelo zavinování tak 2-3 týdny a postupně sláblo. U druhýho mimča to prý bývá horší. Myslím, že to zavinování nebude. Tipla bych to na první ms. :nevim: Nevím, zda je to možné takhle brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.4.12 21:04

A nemůže to být už normální MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.4.12 21:05

Já po prvním porodu o zavinování vůbec nevěděla - nebolelo mě nic, ale po druhém porodu jsem se ty 4dny v porodnici kroutila u kojení bolestí a skučela, že je to horší než porodní bolesti :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.4.12 21:08

Mne nebolelo vubec. Krvacela jsem ani ne tyden, pak 2-3tydny slabe spineni a hotovo. Pozor na ty ledviny, me takto bolely pri zanetu mocovych cest (jine potize jsem nemela, ani pri moceni, jen ty ledviny), nakonec se lecilo silnymi antibiotiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.4.12 21:09

Řekla bych, že jsi už dostala regulérní MS. Když jsi dosud jen špinila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706

no já právě vůbec nevim, jeslti to může být MS… :nevim: při prvním těhu, jsem byla císařem a nekojila jsem a to mě vůbec děloha nebolela..ta děloha teda nesouvisí s otázkou s krvácením, to se jen ptám, jestli je normální, že mě teda nebolí a nebolela.. jen opravdu trochu v porodnici..
( taky jsem byla hodně šitá a to mě taky potom vůbec nebolelo.. některé mamči si nesedly a nebyli tolik šité jako já.. :nevim: )
a je normální, že to nebolí?? zavinování myslím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Myslím, že se jedná o menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.4.12 21:11

Mně zavinování taky nebolelo, nevěděla jsem o tom :nevim: A spolubydlící na pokoji s břichem umírala, hlavně když kojila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.4.12 21:12
@Zdena novotna píše:
Myslím, že se jedná o menstruaci.

noo to bych byla ráda.. ono se asi mění i datum tý MS coo??
taky jsem se hned po vrácení z porodnice naložila do vany, nekolikrát týdně a pak mi bylo řečeno, že se to nesmí, tak se bojm, že jsem udělala něco špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.4.12 21:13

A zavinování mě nebolelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.4.12 21:13

Možná záleží i na prahu bolesti. Mně po druhém porodu zavinování bolelo jak sviňa, vystřelovalo mi to až do kolen - porod hadra :roll: Tak moc teda hlavně prvních pár dnů, pak se to zlepšovalo…

Já bych klidně zavolala buď do porodnice a zeptala se, jestli ti to hlodá nebo ke tvému doktorovi. Já jsem taky vyvolávala, když už mi dali to číslo… :oops: :mrgreen:

Jestli to je MS zjistíš za měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.12 21:14
@mona.k.79 píše:
noo to bych byla ráda.. ono se asi mění i datum tý MS coo??
taky jsem se hned po vrácení z porodnice naložila do vany, nekolikrát týdně a pak mi bylo řečeno, že se to nesmí, tak se bojm, že jsem udělala něco špatně :think:

To se nedoporučuje hlavně z rizika infekce. Očistky jsou považovaný na infekční a rány nemusí být zhojený a pod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22248
14.4.12 21:15

Takhle dlouho po porodu už to nebude zavinování, pokud jsi doteď problémy neměla. Nejhorší to bývá právě ze začátku. A zhoršuje se to s každým dalším porodem - já po prvním o ničem nevěděla, po druhém jsem první čtyři dny při každém kojení lezla po zdi.

Tipuju taky na MS, ale jelikož jsi v šestinedělí, zašla bych si pro jistotu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.4.12 21:16
@Mimunka píše:
Mne nebolelo vubec. Krvacela jsem ani ne tyden, pak 2-3tydny slabe spineni a hotovo. Pozor na ty ledviny, me takto bolely pri zanetu mocovych cest (jine potize jsem nemela, ani pri moceni, jen ty ledviny), nakonec se lecilo silnymi antibiotiky.

ježiš!!!!!!!!! tak doufam že je to MS, měla jsem asi před týdnem pálení, a pila jsem teda čaj na cesty močové, pak jsem špinila světlou krev a ted mam asi MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí