Zavinování dělohy - bolí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
12.9.14 20:49

Já jsem druhé nekojila, kojit jsem odmítla a tak jsem ani nepřikládala. bolest se vyskytovala nějak neurčitě ale bylo to jako kontrakce v prav. intervalech. uff. já jsem čtvrté dítě a máti říkala že u mě myslela že vyskočí z okna, už chápu proč se mě v porodnici pořád ptali zda nechci léky na bolest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.9.14 20:52

@martulkasloník fakt premyslim jak to prezijou ty co maj 3 a vic deti kdyz pri druhym je to takovej mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.9.14 20:57

Možná jsem výjimka, ale u mě poprvé nic, podruhé kontrakce (oxytocin před tlačením), potřetí tak nějak středně (bez medikace) a počtvrté si ani nevzpomínám, takže to zřejmě ani nestálo za řeč (taky bez medikace a oxytocin, který mi chtěli dát právě na kvalitnější zavinování, jsem s díky odmítla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 20:59

@Len-til-kah máš dobrý podpis, děti abcd:-)) jseš dobrá, no možná že některý ženský mají prostě ten práh bolesti jinde. moje babka měla 8 dětí a přežila to…já to taky přežila, léky jsem si nevzala ale potřetí bych si je dala určitě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.9.14 21:08

@Len-til-kah ja u prvniho rodila s oxytocinem a ted to byl fofr bez tak treba i tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.9.14 21:09

@martulkasloník ja mam vysokej prah bolesti ale ted 2. porod byl sice rychlejsi ale bolestivejsi a plus to zavinovani vzdy si u ty bolesti vzpomenu na porod a rikam si ze 3. uz fakt ne :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.9.14 21:13

@martulkasloník - ráda bych si zafrajeřila, ale to asi nebude tím. Napotřetí jsem se toho zavinování po předchozí zkušenosti dost bála, ale ta bolest byla úplně jiná, nepřicházela v nárazových vlnách při kojení, ale byla tak nějak furt. O to ale byla slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
12.9.14 21:14

Hlasim:mam 2 deti, porody krasne a o zadnem zavinovani ani nevim. Myslim, to je indyvidualni a nejde s urcitosti znat, jak to bude.ale vse se da zvladnout, zena je uzasne stvoreni!!! :kytka: :kytka: :kytka: Niceho se nebat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102689
12.9.14 21:17

Tak u mě bylo zavinování u druhého dítka bolestivější, ale když to porovnám se svou MS před prvním těhotenstvím, tak bylo zavinování naprostá paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
12.9.14 21:17
@Ajla píše:
@Len-til-kah ja u prvniho rodila s oxytocinem a ted to byl fofr bez tak treba i tim?

U prvního to snad nebolí nikoho, nebo jsem o nikom asi ještě neslyšela. Rychlost porodu nevím, jaký by na to měla vliv, u mě určitě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.9.14 21:20
@Ajla píše:
Ahojky
Jsem 2 dny po porodu a zavinovani boli silene, chodim v predklonu a kazdy kojeni je jak porod, hlavne vpravo az do zad… U 1. jsem nic necitila a bricho mela hned pryc, ted ho mam jeste velky ciz teda chapu :-) ale dotaz zni: za jak dlouho to prestava tolik bolet? 3 dny nebo dyl? Nevim jak dlouho to jeste vydrzim, je mi div ne na omdleni z ty bolesti

mi to trvalo cca 7 dní. První 2 dny vyloženě utrpení, pak se to zmírnilo, teď už v pohodě ;) 2,5 týdne po porodu už je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
12.9.14 21:37

@Len-til-kah Tak mě to teda bolelo u prvního. Asi 4-5 dní při kojení docela výrazně, ale nakonec jsem to bez léků zvládla. může to být tím, že jsem měla hodně rychlej porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.9.14 22:33

A boli vas bricho nebo i do zad? Me u kojeni bricho sle ted vecer me to boli desne do zad jak hodne silny MS bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.9.14 22:36
@toooja píše:
Hlasim:mam 2 deti, porody krasne a o zadnem zavinovani ani nevim. Myslim, to je indyvidualni a nejde s urcitosti znat, jak to bude.ale vse se da zvladnout, zena je uzasne stvoreni!!! :kytka: :kytka: :kytka: Niceho se nebat!!!

Měla jsem to naprosto stejně a až mně bylo blbé to sem psát po přečtení, kolik si s tím kdo vytrpěl. Já bych rodila i za prachy, nebýt teda toho vytahanýho těla poté. Někdo naopak trpí u porodu jako pes a je za dva měsíce v původních džínách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
12.9.14 22:44

@ana11 ja byla v puvodnich dzinach uz po tydnu :oops: Ale ja jsem tedy dost silnejsi postavy, takze jsem tehotenstvim vlastne zhubnula :oops: Ale porod tedy i kdyz kratky, tak to opravdu byl porod. Hlavne ten prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí