Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Angua píše:
Možná záleží i na prahu bolesti. Mně po druhém porodu zavinování bolelo jak sviňa, vystřelovalo mi to až do kolen - porod hadraTak moc teda hlavně prvních pár dnů, pak se to zlepšovalo…
Já bych klidně zavolala buď do porodnice a zeptala se, jestli ti to hlodá nebo ke tvému doktorovi. Já jsem taky vyvolávala, když už mi dali to číslo…
Jestli to je MS zjistíš za měsíc![]()
já vím, že bych měla zavolat..ale já jsem takovej plašan, že se radši zeptam okolo, jeslti je normální mít tak brzy MS ![]()
verenika:
a když teda nebolelo, můžu se ještě zeptat, jeslti si měla potom problémy s bříškem?? mě se po prvním těhu pořádně nestáhlo..ale to jsem nekojila a byla po císaři.. ale tak rok jsem vypadala jako ve třetim tt..
doufam, že ted to bude jiný, když kojim
Tak počkejet u třetího, to teprve bolí- u prvního jsem ani nevěděla, u druhého to bylo horší…U třetího fak síla
@Janichka píše:
Radeji si zajdi na gyndu, ja musela na revizi
určo zajdu, a co obnáší revize??? ![]()
@kamiŠ píše: Řekla bych, že jsi už dostala regulérní MS. Když jsi dosud jen špinila
a neni to brzy??? po 4týdnech???
@byron píše:
Tak počkejet u třetího, to teprve bolí- u prvního jsem ani nevěděla, u druhého to bylo horší…U třetího fak síla
jj ted jsem to same chtela napsat
@byron píše:Já jsem přesvědčená, že u třetího už bych to nepřežila
@mona.k.79 píše:
já vím, že bych měla zavolat..ale já jsem takovej plašan, že se radši zeptam okolo, jeslti je normální mít tak brzy MS
Já jsem taky plašan, právě proto jsem volala. Ze mě zase vypadl velký kus, tak jsem hned žhavila drát a vyrušila nějakého doktora u večeře - to měl i s chutnou vsuvkou ![]()
ja som pri prvom o nejakom zavinovani ani moc nevedela, ale po druhom porode to bol fakt brutal, rodila som pri kazdom kojeni, au au ked si na to len spomeniem, fakt to moc bolelo! Ale to bolo hned po porode… Za par dni to odoznelo.
Já dostala menzes po pěti týdnech po porodu, ale já jsem postupně přicházela o mléko, takže jsem už málo kojila - spíš odsávala, abych dala dohromady přes den dvě dávky mléka pro malou. Pokud plně kojíš, neměla by se menzes tak brzy dostavit…ale jako se vším, nic neplatí pro všechny stejně.
Trochu mě tu s tím zavinováním děsíte, já mám po prvním porodu a zavinování trvalo tak 3-4 dny, vždy po kojení a bolest byla přirovnatelná k porodním kontrakcím - a to nemyslím tu slabotinu ze začátku ![]()
Na revizi jsem byla tyden a neco po porodu:( strasne me bolelo brisko a citila jsem tlak na spodek. Byla to pohodka, kratucka narkoza a za tri hodiny domu:) mimi jsem mela u sebe:)
Mě bolelo jen pár dní po porodu při kojení a nebyla to bolest, prostě jen jsem to cítila.
Raději bych si zašla na gyndu.
@Angua píše:
Já jsem taky plašan, právě proto jsem volala. Ze mě zase vypadl velký kus, tak jsem hned žhavila drát a vyrušila nějakého doktora u večeře - to měl i s chutnou vsuvkou