Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Neilika jen ta představa. Ale když teda bude nejhůř pujdu to je jasné.
@ToDe píše:
@Lily-of-the-valley dekuji,nevis, zda li neexistuje něco, čím pomohu vstřebat?
Věřím, ze googlit zvládnete taky😅 já to fakt neřešila nijak. Nevidím důvod to hrotit…
@Lily-of-the-valley omlouvám se za tykání. Vy jste byla u proktologa nebo jen praktického lekare?
Zůstanu u dubovky a uvidím, pokud to nebude bolest, krvacet nechám to asi tak.
@smile_xxx ano to je jasné. Ale ja se stydím až za ušima, jen to probíram tady.
I když nemám nyní potíže mám teda jít na vysetreni?
Tak jsem se objednala do proktologa. Termín mám až v lednu, do te doby se snad odstydim.
Prý se nejedna o akutní fázi, když nemám jiný problém ale jen kosmetickou vadu.
Zkusim ještě tablety na posílení žilní stěny, budu dala mazat dubovkou.Kez by se nakonec zatáhl sám!!!
Je to jen krátce, vím ale bojim se, ze mi TO tam zůstane. Mažu dubovkou, cvicim i cviky ale jsem pesimistická. Ty vnitřní se zatáhnout ale ten vně? ![]()
Blba boule na konecniku a ja nemyslím na nic jiného!!!studuji na internetu od A-Z, čtu diskuze rady i na konikovi na portále ulekare atd.
Omývám, mazu a od
si preji at to tam už nemam!!!
Nikdy jsem hemoroidy neměla ani po porodu, ani v rodině na to nikdo netrpí.
Představa, ze s tím jdu ještě k lékaři za 2 měsíce mi na psychice nepridava.
Zbavil se PROSÍM někdo vnějších hemo, které ho nebolely?
Nemám jiné potíže, které se běžně pojí s hemoroidy.
Muze to byt uvola nebo fibrom oboje je nezhoubne a da se v pohode odstranit ![]()
Musim rict, ze me pobavil ten nadpis
Jinak, spulit zadek na doktora neni asi nic, v cem by si kdokoli liboval, teda az na vyjimky. Pockala bych, jestli zabere ten krem, a kdyz ne, tak holt k doktorovi, zatnout zuby a vyspulit. Krome toho, urcite by tvuj zadek nebyl prvni, co ten doktor kdy vysetroval.