Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky je to hloupy se tu ptat, ale nikde na netu jsem o tom nic nenasla…vcera pri myti jsem si na velkych stydkych pyskach jakoby uvnitr pod kuzi nasla takovy nerekla bych ani boulicky spis kluzky uzliky, nebo tak neco. Mam to jakoby hned nahore jak zacinaji stydke pysky, kdyz to chci chytit i s kuzi tak to nejde, pohybuji se…Mam asi pet dni do MS, nevim jestli v tomhle miste jsou uzliny? Nebo nejaky zlazy? Mam jit s tim na gyndu? Nikde jinde nic nemam, ani zadny problemy…
tyhle „záležitosti“ většinou časem zmizí samy, hlavně si to nijak nepropichuj a nemačkej, pokud to nebolí, tak vyčkej třeba měsíc, jestli to zmizí samo
@stinga vubec to neboli…me to prijde jak nejaka lentilka po kuzi…zatim to necham a uvidim po MS…jako trosku jsem se lekla prece jen rakovina neni uplne neobvykla…ale nemam nikde v trislech nic zdureleho, neboli to a hybe se to tak snad to nic nebude…a je to hormonama.
Holky je to hloupy se tu ptat, ale nikde na netu jsem o tom nic nenasla…vcera pri myti jsem si na velkych stydkych pyskach jakoby uvnitr pod kuzi nasla takovy nerekla bych ani boulicky spis kluzky uzliky, nebo tak neco. Mam to jakoby hned nahore jak zacinaji stydke pysky, kdyz to chci chytit i s kuzi tak to nejde, pohybuji se…Mam asi pet dni do MS, nevim jestli v tomhle miste jsou uzliny? Nebo nejaky zlazy? Mam jit s tim na gyndu? Nikde jinde nic nemam, ani zadny problemy…