Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu. Asi třetí den mám takový nepříjemný pocit “u vstupu”. Možná, jestli je to nějaká lehká infekce. Byla jsem na chatě s celou rodinou, na kole, venku večer zima, mohlo to být asi cokoli. Než půjdu ale ke gynekoložce, chtěla jsem zkusit nějaký krém, co by to vyřešil, když to není tak akutní. Nikdy jsem to neměla, poraďte mi, prosím, krém. Děkuji
Doporučuju probiotický intimní krém ELLEN - je to malá tubička, sice drahá, ale výborná - bez obsahu vody, takže vůbec nedráždí nic. můžeš si přečíst víc info na www.ellen.cz
@jahoda13 píše:
Ahoj, prosím o radu. Asi třetí den mám takový nepříjemný pocit “u vstupu”. Možná, jestli je to nějaká lehká infekce. Byla jsem na chatě s celou rodinou, na kole, venku večer zima, mohlo to být asi cokoli. Než půjdu ale ke gynekoložce, chtěla jsem zkusit nějaký krém, co by to vyřešil, když to není tak akutní. Nikdy jsem to neměla, poraďte mi, prosím, krém. Děkuji
Já bych si tam nic nemazala a raději se několikrát denně osprchovala vlažnou vodou a osušila. Chodila bych v dlouhé sukni bez spoďárů. Můžeš být zapařená z kola.
Me pomaha clotrimazol, zablety na tri dny a masticka, na mensi problem to vzdy zabere