Intimní svědění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
10.5.14 21:36

@DeTer : no ja se prave bojim zajet :-/ ale jeste pred spanim to namazu a snad to bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.5.14 21:41

@Čumák Kočko neboj se. Já bych to zkusila. Neboj… A nebo jen venku to zkus a uvidíš. Hlavně si jí nemyj prosímtě..Bude to jen horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.5.14 21:58

@DeTer : mamka prave rika hodne umyvat..tak ja nevim no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
10.5.14 22:04

@Čumák Nerada bych byla proti mamce. Nemyslím si to samé, ale jestli řiká mýt, tak myj. Pak se ale nediv, že se toho jen tak nezbavíš a že tě to bude ale pekelně svědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
11.5.14 06:08

@DeTer no ono jde právě o to, že jsme s přítelem měli sex ještě ten den kdy mi nasadili ty ATB tím pádem je možnost že by ode mě něco chytil, problémy nemá, ale jak jsi psala, tak jsem i četla, že v sobě ty potvůrky mít může, jemu nic dělat nemusí, ale mohla bych je od něj chytat na zpět. Čehož se trochu bojím. 8o já také beru probiotika, vždy po dobrání ATB, bohužel mi to teď vyšlo že jsem měla ATB na podzim a teĎ

• Citovat
  • Upravit
4462
11.5.14 07:29

@MarkétkaBeruška To je jak na potvoru co? Tak si fakt kupte ten krém, nebo mast a jen preventivně ho namaž, aby to byla jistota… Tím se nic nezkazí.
Já si ale myslí, že když ti jeden den nasadili ATB vy jste spolu spali, tak to teprve zabírali ty ATB a ještě se netvořil zánět… Kdyžtak ho přeléčíšaž budeš mít MS - to nevím, ale většina párů spolu nespí, tak to tak taky udělejte, kdyby byly nějaký problémy. Jo a taky mi pak napiš co ti řekli na té gyndě. Jestli mýt nebo nemýt :mrgreen: Mě gyndařka dycky od mytí zrazovala a pomohlo to, tak to tak posílám dál a zajímalo by mne co na to ostatní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
11.5.14 07:37

@DeTer jo určitě Ti dám vědět, tento týden tam budu volat a objednám se. No my spolu spíme i během ms :oops: ale není problém vydržet, jde přece o zdraví a hlavně spolu s přítelem zatím nežijeme takže se také nevídáme pořád :( tak to vydržíme, hlavně jde o zdraví :)

• Citovat
  • Upravit
4462
11.5.14 07:44

@MarkétkaBeruška Zlato nečervenej se. My spolu taky spíme :lol: Během Ms se flora tam v nás stabilizuje, proto se řiká, že během MS příznaky odeznívají a problém ustává… Neboj. Ale doporučuju si pořídit preventivní globulky na zavádění třeba po návštěvě koupaliště nebo při prvních příznacích… Hlavně žádný mýdla vonavý. Já už možná 4 roky používám jedině Lactacid a už mi asi zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
11.5.14 08:36

@DeTer tak já během MS trpím dost obrovskými bolestmi a jedno jsme to zkusili a když jsem přišla na to, že mi sex od bolesti pomáhá a zkracuje MS na tak už se tolik nezdráhám. Já používám jedině intimní mýdlo od Nivea, ale mají ho jen v DM v Německu, používala jsem Chilly ale toto je stejně dobré a sotjí necelý 3Eura 200ml. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45
11.5.14 08:50

@DeTer : tak krem docela pomaha, uz to nesvedi tolik :-) a odhodlala sem se a “ zajela“ jsem tal lehce do te dirky :P jeste sem se chtela zeptat, muzu pouzivat intimky nebo je to lepsi bez nich? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 09:04

@Čumák Beruško, to je moc dobře. Intimky klidně používej a jsem za tebe moc ráda, že je to lepší… A i chválím, že jsi se odhodlala. Jsi šikovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.5.14 09:11

@DeTer: :hug: ted jsem si to namazala ale tak lehce to tam “palo-stipe“. Myslis ze tahle reakce je na to ze masticka nejak pracuje nebo je neco spatne? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 13:18

@Čumák To je přesně ten výraz. Pálo - štípe. Ne neboj. To znamená, že jsou to skutečně kvasinky a že se jim to nelíbí. Po chviličce to mělo přejít. Kdyby ne, tak je to špatně a přestala bych mazat, ale tohle je to v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.5.14 18:41

@DeTer : ano za chvilku to prejde, taky jsem zjistila ze je lepsi kdyz se nevytiram papirem :-) a zkusim omezit tu hygienu, snad to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:06

@Čumák ono to svědí viď? :lol: Stačí na dva tři dny, pak normálně mýt, ale zpočátku jen vodou… Mýdla dělají paseku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí