Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to teď taky ![]()
3 dny jsem zaváděla tampon s jogurtem. kvalitní bílý. dnes klid ![]()
Ano, nesmi byt oslazenej ani pridanej skrob, cistej bilej jogurt a opravdu to pomaha. Brala jsem Candibene a furt to svedilo. Po bilym jogurtu do dvou dnů klid. Ja to naberu davkovacem na sirup paralenovej, zastrčim a nafrcim. Pak jen slipovku na noc do kalhotek.
taktez bily jogurt. namocit tampon a dovnitr
a mne pomohl i intimni myci gel s tea tree, mam od dr. mullera.
@Anonymní píše:
@Hadumi @Tarjei Opravdu bílý jogurt? A jak ho tam aplikujete?
do injekční stříkačky a stříknout ho tam, co se vejde
, ale už zůstat ležet, nikam nechodit
. A dávám Hollandii. U toho Cannestenu tablety bylo, tuším, psáno, že se má max. jednou za půl roku, takže ho šetřím fakt na krizi.
Holky tak já nevím.. jogurt nepomohl. Svědí to pořád, ale žádný výtok jako u kvasinkové infekce nemám. Spíše naopak.. od včerejška mě začalo dole trápit sucho ![]()
@Anonymní píše:
Holky tak já nevím.. jogurt nepomohl. Svědí to pořád, ale žádný výtok jako u kvasinkové infekce nemám. Spíše naopak.. od včerejška mě začalo dole trápit sucho
Já na tyto problémy používám roztok z Alunitu což je přírodní krystal, speciální vložky a ženský čaj. Pokud by jsi měla zájem klidně napiš do SZ.
Holky, před měsícem jsem tady psala, že mám nejspíš mykózu. Koupila jsem si na to čípky a krém Clotrimazol a byl klid. Potom přišla ms, pak byl sex s manželem a pár dní na to ZASE svědění a zarudnutí bez výtoku.
Jelikož jsme na dovolené tak si dnes zajdu koupit Jenamazol a chtěla jsem se zeptat jestli je možné, že to má i manžel aniž by měl nějaké potíže a přenášel to na mě a zda se tím Jenamazolem může taky mazat, popřípadě jak dlouho by to měl používat? Děkuji ![]()
@Belluš vždycky by se měl přeléčit i partner. Papej hodně citrónu a vitamín C. Jako mladá jsem na to trpěla strašně, teď když jsou ty první nepříjemné pocity, vymačkám celý citrón, naředim vodou, vypiju. A mám klid, funguje mi to už pár let ![]()
@Belluš pokud je to mykóza či kvasinky,tak to můžete mít oba. Kup Combipack,kde je tableta a mastička a manžel ať se pro jistotu týden maže. Když by to ani potom nepřešlo,bude to chtít na gyndu.