Intimní svědění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
11.5.14 20:16

@DeTer : jo svedi :-) ale kdyz to namazu tak je to lepsi :palec: hele nemphla bych ti napsat radsi do zprav? at tp nerozebirame uz tady, moc mi totiz pomahas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
11.5.14 20:17

@Čumák KLidně piš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.16 22:45

Ahoj, je mozne mit mykozu bez svedeni? Mam hnusnej vytok takovej hlenovitej nazloutlej ale nic me nesvedi, nepali, jen me z ni kape :poblion: mudr mam ted uplne z ruky. Myslite ze mam zkusit vykoupat si ji v hypermanganu??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9374
3.10.16 22:48

Zkus výplach Rosalginem, tím nic nepokazíš, ten se může i preventivně. Jinak raději na gyndu, léčba naslepo může vést k mnohem delším obtížím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.10.16 00:09

Taky to docela dobře může být nějaký zánět. Jděte na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 10:13

Zkus si v lékárně koupit (jde to i bez receptu a doktor mi to doporučil, vždy zabere) Clotrimazol AL 100 tbl.vag.6×100mg+apl. a pak na obnovu mikroflóry hned po léčbě Clotrimazolem navaž GynOcaps® S. R. (balení se 2 tabletkami, aplikují se 1 tableta a za 4 dny druhá). Mělo by se ti ulevit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.18 12:27

Svědění - prosím poraďte

Ahoj, potřebuji radu co si můžu koupit na svědění intimních partií. Nikdy jsem na to netrpěla a stalo se mi to teď poprvé, tak ani nevím co přesně to může být. Můj gynekolog má zrovna dovolenou a tak strašný, abych s tím šla k jinému to není. Dnes to začalo a zatím to nesvědí nějak moc, ale i tak je to nepříjemné a když se utírám po toaletě, tak to i trošku pálí, takže bych to ráda léčila hned od začátku než se to zhorší. Děkuji za rady :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.18 12:30

Jiné obtíže nemám ;)

• Citovat
  • Upravit
5314
15.6.18 12:43

Používám kokosový olej - rozpustit, přidat pár kapek tea tree, nechat ztuhnout v lednici a aklikovat (ukrajuju malé „čípky“, které zavádím i vnitřně). Osvědčilo se mi to víc než všemožné masti a tablety z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
15.6.18 12:44
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji radu co si můžu koupit na svědění intimních partií. Nikdy jsem na to netrpěla a stalo se mi to teď poprvé, tak ani nevím co přesně to může být. Můj gynekolog má zrovna dovolenou a tak strašný, abych s tím šla k jinému to není. Dnes to začalo a zatím to nesvědí nějak moc, ale i tak je to nepříjemné a když se utírám po toaletě, tak to i trošku pálí, takže bych to ráda léčila hned od začátku než se to zhorší. Děkuji za rady :*

Treba cannestem i s aplikatory. Maji na 3 nebo 6 dni. Zavadi se dovnitr a rovnou tim mazes z vnejsku.
To budes mit mykozu.

• Citovat
  • Upravit
13837
15.6.18 12:46

Mně na to pomáhá okamžitě vysadit cukr, bílou mouku a na noc přímo tam bílý jogurt :-). Pokud to nepodchytím včas, tak zmíněný cannesten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
15.6.18 13:08

Já jdu v takových případech přírodní cestou a používám roztok z Alutinu - přírodní krystal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.6.18 13:10

@Hadumi tak tak, jogurt do pipky a do rána je klid. Musí to být bílej jogurt, složení jen mlíko a bakterie mléčnýho kvašení. Hollandie, Activie vyzkoušena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
15.6.18 13:11

Kvasinky? Podle mě lepší než Cannesten je Candibene na 6 dní (dělají i na 3 dny, ten moc nefunguje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.6.18 13:22

@statecna.oslice stejna ucinna latka je v nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí