Introvert- zpěvačka/herečka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Stydlivost je v tomle věku normální. Pro herecetví nebo zpěv apod. není podstatná introverze a extroverze ale jestli chce exhibovat. V tom dobrém slova smyslu. Jestli tomu člověku dělá dobře být aspon tu chvíli středem pozornosti a být ceněn pro něco. K nám na střední chodil velký introvert opravdu velký a často by to na něm nebylo poznat jak byl bezprostřední mezi lidma. Vůbec to nevzdávejte časem si na ty lidi zvykne a ten stud a silnou nervozitu zvládne. Introverze není překážka!
Střední podle prospěchu. Na herectví by snad mohla jít i z gymnázia a na tom gymplu by se tomu mohla věnovat jako zábavě, koníčku. Chodit do nějakého kroužku a tak. Ať nevsadí vše na jednu kartu ale má možnosti když jí to třeba přestane bavit to umění.
- Citovat
- Upravit
Spousta herců a zpěváků jsou v soukromí introverti, ale na pódiu/jevišti to na nich nepoznáš, protože tam nejsou sami za sebe, ale v nějaké roli. Znám to i sama ze své (neumělecké) práce - v profesionální situaci na lidi často působím jako suverén, ale v soukromí jsem totální stydlivka. Takže to jde. Častokrát i zpěvačky mají různé kostýmy a masky - věřím, že u některých to není jen kvůli show, ale právě i kvůli tomu, že se tím převtělí do někoho jiného a nejsou před lidmi tak „nahé“, jako kdyby byly jen samy za sebe. A u herců je to jasné, tam je nějaký kostým a role vždycky.
Jen teda jako rodič bych úplně nechtěla, aby moje dítě vsadilo všechno na potenciální kariéru v šoubyznysu, protože to je hrozně nejistá budoucnost. Takže střední normálně gympl nebo odbornou třeba pedagogickou, ať má nějaký základ pro případ, že by to nevyšlo. Na herectví a zpěv může mít nějaké mimoškolní kurzy. A pak může jít na uměleckou VŠ, když bude chtít, do toho už bych nijak nezasahovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SracChcePomoci Mám OT dotaz.
Tvůj nick znamená, že srac chce pomoci zde od fóra se svými problémy, nebo tu právě naopak chce pomoci někomu potřebnému?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
@SracChcePomoci Mám OT dotaz.
Tvůj nick znamená, že srac chce pomoci zde od fóra se svými problémy, nebo tu právě naopak chce pomoci někomu potřebnému?![]()
![]()
Nemusí znamenat ani první ani druhé ![]()
- Citovat
- Upravit
@sirikit no vidíš, a já to celou dobu četla starac =starač chce někomu pomoci, ev postarat se… ![]()
Asi že jsem slušná holka anebo dyslektik…
Příspěvek upraven 08.12.23 v 21:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SracChcePomoci píše:Čeština je mocná čarodějka, ale třetí možnost mě namouduši nenapadá.
Nemusí znamenat ani první ani druhé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše:
@sirikit no vidíš, a já to celou dobu četla starac =starač chce někomu pomoci, ev postarat se…
Asi že jsem slušná holka anebo dyslektik…Příspěvek upraven 08.12.23 v 21:25
Já právě asi zas tak slušná nejsem
, a jako nick super, ale nesnáším, když nevím něco, co mě zajímá.
Takže se na rovinu zeptám - a zas nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše: Čeština je mocná čarodějka, ale třetí možnost mě namouduši nenapadá.Že to třeba neznamená vůbec nic?
- Citovat
- Upravit
@sirikit píše:
Já právě asi zas tak slušná nejsem, a jako nick super, ale nesnáším, když nevím něco, co mě zajímá.
Takže se na rovinu zeptám - a zas nic.
Taky to nemám rád to nevědění…ale člověk nemůže chtít vše. Teda může ale neznamená že to taky dostane
- Citovat
- Upravit
@SracChcePomoci píše: Že to třeba neznamená vůbec nic?
To nene. ![]()
Vzhledem k tomu, jak tady poměrně příčetně radíš, budu vycházet z toho že budeš spíš ukládat, než vybírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše: Čeština je mocná čarodějka, ale třetí možnost mě namouduši nenapadá.
Zapomněl napsat „t“ na konec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
To nene.
Vzhledem k tomu, jak tady poměrně příčetně radíš, budu vycházet z toho že budeš spíš ukládat, než vybírat.
Nebudu. Jestli to moje psaní bral někdo jako ukládání tak fajn. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky
moje dcera (r.2009) začala chodit na zpěv, chodila už cca od 6 do 8 let do školního sboru, potom skončila protože se to rozpadlo a pro druhý stupeň to potom nebylo. Teď se k tomu vrátila, chodí půl roku, zpívá krásně, učitelka v ZUŠ říkala že to v sobě prostě má, a já to vím. Jako malá zpívala na koncertech ve sboru ale i sólo, vůbec se nestyděla. Jenže přišel stav, kdy se hrozně stydí přede všema, prezentace ve škole, cizí lidi, prostě se z ní stal úplný introvert (možná je to i puberta ale přecházelo to tak v 10-11) před rodinou a kamarádkama je extrovert, ale potom přijde někdo/něco nového a konec. Hrozně si ale přeje být herečka a zpěvačka, přece jenom, zpěvačky mají taky různé show, rozhovory, koncerty atd.. o herečce ani nemluvím. Myslíte že se to nějak srovná?
Třeba jsem ještě přemýšlela že když si za tím půjde, řekne si že to dá tak to zvládne překonat ale ona si moc nevěří. Jak to vidíte? Já bych ji to hrozně přála, má na to (samozřejmě na tom bude pracovat dál) a myslím že si zaslouží aby se jí to splnilo
.. co myslíte vy? 
Uprava: ještě se chci zeptat, jakou střední by jste volili? Přímo něco na směr herec?