Introverti, kde pracujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Začala jsem teď chodit na obědy sama a mám vousky klid. Ale v očích kolegů jsem divná a prý se stranim. Ale nebaví mě takové to stadni chování- hurá teď se jde na oběd tam a tam a všichni si dáme stejné jídlo. To samé ty bláboly, raději jdu s někým sama ve 2 max ve 3 lidech, kdy si můžu normálně popovídat. Soukromí do práce také moc nenosím, no ale pro místní drbny je to jak pest na oko. Je těžké se s tím vnitřně vyrovnat, ale nejlepší je prostě ignorance, do práce chodím pracovat ne kecat. Blbé je, že někteří šéfové hodnotí spíš podle oblíbenosti mezi kolegy než podle odvedene práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růžový achát Společnost extrovertů je pro mně strašák. Jako bych úplně cítila, jak ztrácím energii. Nevím, čím to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám operátora výroby.
Výhoda je, že práce je tolik, že tam není během práce zas až tolik času na lelkování.
I když extroverti si ho najdou, já si radši vezmu další práci navíc.
Nevýhoda je, že je to práce pod moje možnosti a rozhodně mi to jinak nevyhovuje.
Určitě nemám naději na povýšení, protože neumím vytvářet společenské sítě. Někdy jsem z toho dost frustrovaná. Lepší práci tam získávají lidé, kterým trvá několik hodin rozdělit práci mezi pár lidí, během práce pijí alkohol, užívají drogy, šikanují a pomlouvají ostatní, páchají podvody(míchají někomu díly, aby mu byly strženy prémie).
Na obědy chodím sama, vyhovuje mi to, nejsem na nikom závislá.
Ale jak říkám, má to i nevýhody. Jsem sice, dle slov nadřízených, skvělý a spolehlivý pracovník, ale lepší místa získávají skvělí a spolehliví kamarádi a baviči.
Snažím se vzdělávat a hlásím se rovnou na místa, kde by mi to mohlo vyhovovat. Nejsem zas takový introvert, aby mi vadilo jednání z lidmi, protože tam je to často o odborných radách.
Chtěla bych dělat v sociální sféře nebo personalistice v odborné podpoře klientů.
Dřív jsem uvažovala o učitelské kariéře, ale jako introvert nejsem dost pohotová, abych mohla čelit třídě dětí.
Anonym, protože sem chodí i kolegyně z práce a možná znají můj nick
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dělám operátora výroby.
Výhoda je, že práce je tolik, že tam není během práce zas až tolik času na lelkování.
I když extroverti si ho najdou, já si radši vezmu další práci navíc.
Nevýhoda je, že je to práce pod moje možnosti a rozhodně mi to jinak nevyhovuje.
Určitě nemám naději na povýšení, protože neumím vytvářet společenské sítě. Někdy jsem z toho dost frustrovaná. Lepší práci tam získávají lidé, kterým trvá několik hodin rozdělit práci mezi pár lidí, během práce pijí alkohol, užívají drogy, šikanují a pomlouvají ostatní, páchají podvody(míchají někomu díly, aby mu byly strženy prémie).
Na obědy chodím sama, vyhovuje mi to, nejsem na nikom závislá.
Ale jak říkám, má to i nevýhody. Jsem sice, dle slov nadřízených, skvělý a spolehlivý pracovník, ale lepší místa získávají skvělí a spolehliví kamarádi a baviči.
Snažím se vzdělávat a hlásím se rovnou na místa, kde by mi to mohlo vyhovovat. Nejsem zas takový introvert, aby mi vadilo jednání s lidmi, protože tam je to často o odborných radách.
Chtěla bych dělat v sociální sféře nebo personalistice v odborné podpoře klientů.
Dřív jsem uvažovala o učitelské kariéře, ale jako introvert nejsem dost pohotová, abych mohla čelit třídě dětí.
Anonym, protože sem chodí i kolegyně z práce a možná znají můj nick
- Citovat
- Upravit
Spolecnost extrovertu kratkodobe snesu, taky jsem driv dokazala byt i zabavna a spolecenska, to se ale vekem opravdu meni, dneska dam par hodin, driv i nekolik dni, klasicky vikend. Ale mluvim o lidech znamych, se kterymi sdilime spolecne zajmy, zname a stykame se pres deset let. Kazdopadne nejezdim na hromadne dovolene, to opravdu uz nedavam. S temi spolecenskymi sitemi je to pravda. Jsem soucasti siti ostatnich, sama sve nebuduju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen píše:
Spolecnost extrovertu kratkodobe snesu, taky jsem driv dokazala byt i zabavna a spolecenska, to se ale vekem opravdu meni, dneska dam par hodin, driv i nekolik dni, klasicky vikend. Ale mluvim o lidech znamych, se kterymi sdilime spolecne zajmy, zname a stykame se pres deset let. Kazdopadne nejezdim na hromadne dovolene, to opravdu uz nedavam. S temi spolecenskymi sitemi je to pravda. Jsem soucasti siti ostatnich, sama sve nebuduju.
Já jsem se právě donedávna snažila tu svou neschopnost budovat vlastní sítě nahradit pracovním nasazením - a to by člověk zdechl
A pak jsem zjistila, že mám mezi lidmi opravdu pěkné reference a že mi chodí klienti na osobní doporučení. Taky nejsem MLM a neprodávám kosmetiku, tak zase tak velkou síť nepotřebuju. ![]()
Co se dovolených týče - těžko navazuju kontakt s novými lidmi, ale jezdit na hory se spolužákama ze školy ( a to už mám po škole 25 let), to je balzám na nervy i pro mně
.
Příspěvek upraven 07.08.18 v 12:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emimin7 píše:
Já jsem celkem introvert a dělám doma, takže ideál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám s lidma. Velmi intenzivně a je to ta nejlepší škola života. Být někde zahrabaná tak se to nezmění. Ale jo, třeba oběd si dávám nejraději sama v klidu a mám problém než se seznámím s nováčkama
ale co se týká veřejnosti to mě otriskalo hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V laborce. Tedy před těhotenstvím. S kolegy jsem nějak vycházela, dělala si svoje, ale odpoledne jsem potom potřebovala svůj klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růžový achát píše:
To vypada že všichni děláme v laborce
Tak je tam klid a kazdy si dela svou praci.to introvertum vyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma. A už jsem i záměrně studovala poustevnický obor
Teď se teda kvůli financím chodím socializovat na drobný úvazek do kanclu a je to tak akorát
To já bych se jistě na recepci usmívala na všechny a snažila bych se všem splnit první poslední, ale po šichtě bych odpadla totálně vyčerpaná. Taková práce by mě jistě vyvedla z komfortní zóny a posunula dál, ale těžko říct, jestli bych to dlouhodoběji dala. Ideální asi je, když se člověk v něčem najde, baví ho to = má to v naturelu, tudíž v tom pak i radostněji může být dobrý a zbývá mu ještě elán na nějaké to žití po práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit