Introverti, kde pracujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Introverti, kde pracujete? :-)
Ahoj všem, kdo zavítá do této diskuze
mám takový dotaz… Mezi rodinou a přáteli jsem spíše extrovert, ale co se týče práce, tak jsem dost introvert.. Nikdy jsem se nedokázala nikam posunout… a hlavně většinou končím na recepcích, kde komunikuji s klienty, ale mám problém v komunikaci s kolegy. Dopadá to tak, že si lidi myslí, že nejsem moc přátelská ???? dělá mi občas problém zapadnout do nového kolektivu a brzy mám z toho úzkosti
Máte to někdo podobné? Na jakých pozicích pracujete? Rozhoduji se, co dělat po mateřské a opravdu nevím, kde opět začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pracuju s pc. Z práce s lidmi mám husí kůži, nemohla bych to dělat
- Citovat
- Upravit
Jo, na recepci jsem dělala jako brigádu na VŠ a vyhodili mě. Málo jsem jevila zájem o hosty a návštěvníky
málo se usmívala apod
- Citovat
- Upravit
Ve zdravotnictví. Nicméně, komunikace s pacienty mi problém nedělá, dokážu se s nimi hezky popovídat. S kolegy už je to horší, ale záleží hodně na povaze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zdravotnictvi, lidem se tedy nevyhnu. I kdyz muzu se zavrit do laborky a byt uplne sama, idealni je to stridat. A zapadani do kolektivu moc neresim, ani na to neni cas. Vzdycky se najde par spriznenych dusi se kteryma jdeme na pivo, ale ted max 4× do roka. To se meni i vekem a detma apod. Ale celkove se snazim lidi drzet spis od tela a do prace vubec netahat soukromi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve skolstvi. Komunikace s detmi mi nevadi, s kolegy se moc nebavim a maji me za exota
ale jsem tam kvuli tem detem a to je hlavni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolektiv v práci dokážu ignorovat, na obědy jsem chodila vždy sama, víc mi to vyhovuje. Můžu si jít kdy chci a na jídlo, které chci já - nemusím se na nikoho vázat
- Citovat
- Upravit
O mně si taky lidé myslívají, že jsem nepřátelská, nafoukaná, arogantní
ale já prostě nerada navazuji nové kontakty
. Nejde mi to. Naštěstí pracovat nemusím
a nedovedu si představit, že bych někdy měla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem introvert, prodávala jsem v kojeneckém a dětském zboží, převážně tam chodily maminky, babičky ![]()
- Citovat
- Upravit
@růžový achát píše:
Introvert třeba nikdy neřeší otázku ,, Co by tomu řekli lidi,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OSVČ - pracovna doma. Nevím, jestli jsem přímo introvert, ale neumím tolerovat každého. Takhle si můžu vybrat, pro koho budu dělat. Jinak v zaměstnání mi nevadili kolegové, ale náplň práce a nesmyslné příkazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růžový achát ja to citim tak, ze jsem rada mezi lidma, casto pusobim jako pozorovatel ale bavi me byt soucasti nejakeho deni. V praci jedu na profesionalniho autopilota, soukromi tam netaham ale s kolegy si rada popovidam, pokud je to tema o necem, reci o nicem me nebavi. Na obedy, pokud stiham chodim sama. Neresim jestli jsem divna nebo jaka, ale to chce asi vek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit