Invalidní důchod pro mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
22.10.22 11:10

Invalidní důchod pro mě

Dobrý den dala jsem si žádost o 3.stupeň důchodu protože z nervů nemůžu pracovat, mám silné hlasy a halucinace, dá se ještě odvolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64933
22.10.22 11:20
@Tapicka94 píše:
Dobrý den dala jsem si žádost o 3.stupeň důchodu protože z nervů nemůžu pracovat, mám silné hlasy a halucinace, dá se ještě odvolat?

jako, že chceš tu žádost zrušit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
22.10.22 11:35
@Tapicka94 píše:

Jestli je to jak popisujes, tak bych to rozhodne neodvolavala, prave psycho diagnozy tvori temer 90% invalidek tretiho stupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
22.10.22 11:38

Holky pozor, to je ta co chtěla názory na svoje zpívaní a básničky, tak tohle ji zrovna moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
22.10.22 11:38
@mamule42 píše:
Holky pozor, to je ta co chtěla názory na svoje zpívaní a básničky, tak tohle ji zrovna moc nevěřím.

už jsem taky koukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.10.22 11:40

Neodvolávej to, jestli je to tak, jak popisuješ, tak ti ten důchod musela navrhnout a návrh s tebou prokonzultovat lékařka nebo lékař. A určitě ví proč. V práci se můžeš úplně zhroutit nebo provést něco, o čem nebudeš ani vědět. A taky nevíš, jestli tu torjku dostaneš, můžeš dostat třeba druhý nebo první stupeň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10588
22.10.22 11:40
@Tapicka94 píše:

Jak z nervů nemůžeš pracovat? Přestaň to zobat a nebudeš mít silné hlasy a halucinace. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.10.22 11:42
@mamule42 píše:

Tak to jsem nepostřehla, kdo to je, ale třeba i ty básničky svědčí o tom, že není v pořádku. :think: Nakonec admin se dá upozornit vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15105
22.10.22 12:01

Bež pracovat, to tě uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.10.22 12:41
@Tapicka94 píše:

Dej se na zpívání, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.10.22 12:42
@mamule42 píše:

Já si ji pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.10.22 12:45

Tato paní po negativních komentářích na svoje výtvory byla velice vulgární. Zřejmě opravdu není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
22.10.22 13:06

Podle jiných diskuzí má malého syna a bere prášky na hlavu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.10.22 14:40
@topazio píše:
Tato paní po negativních komentářích na svoje výtvory byla velice vulgární. Zřejmě opravdu není v pořádku.

je docela tezke zachovat dekorum, kdyz se vsichni obrati proti tobe, obranna reakce je prirozena a kdekdo se zacne chovat utocne ikdyz nekdo plive takovy ten kultivovany jed. Je treba si to uvedomit, kdyz zjistim, ze stejny negativni nazor, jako ja, ma uz mnoho lidi, tak ho uz nevkladam, neni to potreba. Spis treba neco pochvalit, vzdyt oc jde, mnoho lidi nepotrebuje byt vystaveno opravdu surove realite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.10.22 15:15

Odvolat = stáhnout žádost x Odvolat = zamítli? Jak to myslíš? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat