Kolik vam chlap dava ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
22.10.22 08:19

Kolik vam chlap dava ?

Ahoj, chtěla sem se zeptat kolik vám manžel dává? Ten můj je od pondělí do pátku odpoledne v tahu, je doma pouze víkendy a pondělí ve 2 ráno zase odjede. Já mám mateřskou a s tím musím vystačit na svoje věci když on není doma.,.,… Je pravda že zaplatí veškeré náklady, hypoteka, telefony, oprava auta, tankování, energie, 1 za tyden udělá nákup tak za 2 -3 tisice a třeba malému plenky atd.., ale mně dá tak maximálně 6 tisíc měsíčně a vím že by mi mohl dát víc protoze vydělá okolo 100 - 130 tisíc… Ráda bych si taky něco koupila na sebe a tak zasla na manikuru, nebo k kadeřnici, vzdiť na sebe uplne se,**u, ale furt mi řiká nekupuj zbytečnosti pokud něco v životě chceš. Na dovolené jsme byli naposled před 2 lety, prý nemá čas ztrácet čas, chtěl by dům ale prý si druhou hypo brát ještě nechce máte to někdo taky tahke?.. Manzelovi je 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
22.10.22 08:22
@OlkaCz píše:
Ahoj, chtěla sem se zeptat kolik vám manžel dává? Ten můj je od pondělí do pátku odpoledne v tahu, je doma pouze víkendy a pondělí ve 2 ráno zase odjede. Já mám mateřskou a s tím musím vystačit na svoje věci když on není doma.,.,… Je pravda že zaplatí veškeré náklady, hypoteka, telefony, oprava auta, tankování, energie, 1 za tyden udělá nákup tak za 2 -3 tisice a třeba malému plenky atd.., ale mně dá tak maximálně 6 tisíc měsíčně a vím že by mi mohl dát víc protoze vydělá okolo 100 - 130 tisíc… Ráda bych si taky něco koupila na sebe a tak zasla na manikuru, nebo k kadeřnici, vzdiť na sebe uplne se,**u, ale furt mi řiká nekupuj zbytečnosti pokud něco v životě chceš. Na dovolené jsme byli naposled před 2 lety, prý nemá čas ztrácet čas, chtěl by dům ale prý si druhou hypo brát ještě nechce máte to někdo taky tahke?.. Manzelovi je 25…

Nemáme. Máme společné finance.
Ale jako jinak jestli to nestačí mateřská a k tomu 6 tis když manžel defakto vše platí a ještě udělá velký nákup tak za co utracis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
22.10.22 08:25

A hypotéka je na jeho nemovitost nebo na společnou? Kolik jsi vydělávala, než jsi šla na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 08:29
@OlkaCz píše:
Ahoj, chtěla sem se zeptat kolik vám manžel dává? Ten můj je od pondělí do pátku odpoledne v tahu, je doma pouze víkendy a pondělí ve 2 ráno zase odjede. Já mám mateřskou a s tím musím vystačit na svoje věci když on není doma.,.,… Je pravda že zaplatí veškeré náklady, hypoteka, telefony, oprava auta, tankování, energie, 1 za tyden udělá nákup tak za 2 -3 tisice a třeba malému plenky atd.., ale mně dá tak maximálně 6 tisíc měsíčně a vím že by mi mohl dát víc protoze vydělá okolo 100 - 130 tisíc… Ráda bych si taky něco koupila na sebe a tak zasla na manikuru, nebo k kadeřnici, vzdiť na sebe uplne se,**u, ale furt mi řiká nekupuj zbytečnosti pokud něco v životě chceš. Na dovolené jsme byli naposled před 2 lety, prý nemá čas ztrácet čas, chtěl by dům ale prý si druhou hypo brát ještě nechce máte to někdo taky tahke?.. Manzelovi je 25…

Ja mu posílám z rodičáku 12 000, protože z jeho účtu se platí skoro vše. Zbytek posílám na spořící účet, mám ještě další příjem. Peníze máme společné.

• Citovat
  • Upravit
101503
22.10.22 08:31

@OlkaCz No, na jednu stranu bych nesnesla byt zavisla na manzelovi ale na druhou, on plati vse a ty mas nejakych 12-15 tisic jen pro sebe, to běžně fakt lidi nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 08:36

Rodičák mám 6k chlap mi posílá 10k, vše platí on, takže to mám pro sebe, ale většinou z toho stejně neutratím vůbec nic, protože nemám kdy. :lol: (Nejsme manželé)

• Citovat
  • Upravit
10819
22.10.22 08:37

@OlkaCz za co utratis tech 16 tisic co mas? Mne to prijde na kadernika a na sve blbinky dost. Tedy az moc :mrgreen: Ja bych z toho usetrila na 2 hezke dovolene.

Příspěvek upraven 22.10.22 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
22.10.22 08:38

Nic.

Příspěvek upraven 22.10.22 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
22.10.22 08:39

Dobrý pokus o trolling.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Cenarius píše:
To asi těžko, když zakladas tohle téma. Minimálně o nich oba nerozhodujete. A pokud se šetří na dům a on si taky nic nekupuje, tak je to tvoje jen vyhazování peněz.

Ja nejsem zakladatelka. Jen jsem anonym, protože finance.

• Citovat
  • Upravit
9243
@Anonymní píše:
Rodičák mám 6k chlap mi posílá 10k, vše platí on, takže to mám pro sebe, ale většinou z toho stejně neutratím vůbec nic, protože nemám kdy. :lol: (Nejsme manželé)

A to proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
22.10.22 08:40

Vyčísli si kolik by měla „čistý“ příjem jeho zaměstnankyně - uklízečka, hospodyně, chůva. Včetně příplatků za práci o sobotách, nedělích a svátcích.

Pak mu navrhni, aby Ti dával polovinu takto zjištěné částky. Můžeš slevit na třetinu.

Nezahrnuji do toho odměnu sexuální pracovnice - předpokládám, že sex je u vás společná volnočasová aktivita.

• Citovat
  • Upravit
74219
22.10.22 08:40
@Cenarius píše:
Nic.

Počkej. Tohle není ta zakladatelka diskuse.
Už jsi si všimnul :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
22.10.22 08:44
@Konnny píše:
A to proc?

Ja bych 16 taky neutratila. I kdyby kadernik 1000, obleceni tak 2, kaficka a zbytek 3. Tak mi 10 zbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.10.22 08:46
@Tarena píše:
Ja bych 16 taky neutratila. I kdyby kadernik 1000, obleceni tak 2, kaficka a zbytek 3. Tak mi 10 zbude.

Jj, ja se ptala proc nejsou manzele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat