Kolik vam chlap dava ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Panebože
to pro Tebe musi byt strašně ponižující. Ja jsem taky na MD, chlap mi dává celou výplatu „a dělej si s tím, co chceš “
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě by taky zajímalo, za co uvalíš nějakých 12 000 měsíčně, že je ti to ještě málo, když máš zaplacené bydlení, auto i velkou část jídla. Jestli on nemá s tím nakupováním zbytečností náhodou tak trochu pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Mate společné a posíláš mu?
Ano, protože z jeho účtu jdou všechny platby včetně hypo, kromě par trvalaku. Máme naklady větší než jeden plat.
To není o společných penězích, ale o cash flow.
- Citovat
- Upravit
Mě to teda málo nepřijde, kdyby rodicak 9000,– +6000,+ od manžela, to je 15000,– jen pro sebe, vše zajištěné, zaplacené i v podstatě nákupy. To ti jako nestačí?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my s manželem máme taky oddělené účty a vyhovuje nám to. Já jsem na RD a manžel mi posílá 5000. To máme jen na jídlo a běžné potřeby a tankuju si do svého auta. Z manžela účtu se platí hypotéka, pojistky, telefony, spoření, stravné ve škole a co mu zbyde posílá na jiný účet, na kterém máme peníze navíc, k tomu účtu máme přístup oba a je na nečekané a větší výdaje. Pokud vim, že bude třeba kupovat daný měsíc něco navíc normálně mu to řeknu a pošle mi víc. Třeba teď se dětem kupovaly podzimní boty a zimní bundy, tak mi poslal o 4000 víc. Pokud ti manžel nakupuje týdně za 2- 3000. Tak dokupuješ maximálně pečivo nebo zeleninu ne a to určitě zbyde i na kadeřníky.
Anonym - rodinné finance.
- Citovat
- Upravit
Já si nechávám měsíčně na jídlo a útratu (teď vánoční dárky) 20tis a musím říci, že utrácím opravdu hodně. Šatník praská ve švech, co chci, to si koupím. Pro všechny vše mám. Zbytek peněz z mého účtu jde na spoření, pojistky a tak.. takže nějakých 15 na útratu, když nemusíš kupovat velký nákup do domácnosti stačí, z toho musíš obléknout dítě, sebe i najít na kadeřníka ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak a. Z
No ano RD takze 7000 plus 6000 ale posílám nejaky peníze mojí rodině protože se stala nečekaná situace a plus udělala jsem si v mladí zbytečný dluh takže ve finále mám ani ne ctvrtku. Manžel zkrátka nechce dotovat prý mou rodinu. Jinak co se týče nezbytných výdajů zaplatí vše a ještě mu dost zbyde. Příde mi jak hrozný škrt. Jako chápu že toho platí hodně ale tak vždit vydelává dost, tak by mohl trochu ženě pomoct. Hlavně že na nový auto je. A společne finance??? O tom nechce ani slyšet,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@OlkaCz píše:
No ano RD takze 7000 plus 6000 ale posílám nejaky peníze mojí rodině protože se stala nečekaná situace a plus udělala jsem si v mladí zbytečný dluh takže ve finále mám ani ne ctvrtku. Manžel zkrátka nechce dotovat prý mou rodinu. Jinak co se týče nezbytných výdajů zaplatí vše a ještě mu dost zbyde. Příde mi jak hrozný škrt. Jako chápu že toho platí hodně ale tak vždit vydelává dost, tak by mohl trochu ženě pomoct. Hlavně že na nový auto je. A společne finance??? O tom nechce ani slyšet,…
Za blbost se holt platí, no
Až splatíš dluhy, zbyde i na kadeřníka. Je jasné, že se do společných peněz zrovna nehrne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me muž dává všechno
respektive mám přístup k jeho účtu, starám se o platby, nákupy, můžu si koupit co chci, on si z účtu občas zaplatí max tak oběd v práci. Ale jestli jsi nedůvěryhodná, máš dluhy a neumíš hospodařit, tak se mu nedivím, že se mu nechce dotovat ještě tvoji rodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ano RD takze 7000 plus 6000 ale posílám nejaky peníze mojí rodině protože se stala nečekaná situace a plus udělala jsem si v mladí zbytečný dluh takže ve finále mám ani ne ctvrtku.
To je ale váš problém, proč by měl partner smazávat čistě vaše dluhy z minulosti? To by musel být úplný deb.l.
Manžel zkrátka nechce dotovat prý mou rodinu. Jinak co se týče nezbytných výdajů zaplatí vše a ještě mu dost zbyde.
Podle všeho pracuje od nevidím do nevidím, takže mu něco zbyde, bylo by žalostné, kdyby ne.
Jako chápu že toho platí hodně ale tak vždit vydelává dost, tak by mohl trochu ženě pomoct. Hlavně že na nový auto je. A společne finance??? O tom nechce ani slyšet,…
No jsou rodiny, kdy žena na MD nemá ani to, co vy. A nepláče tady na emimi. Do společných financí by v dané situaci šel jen blázen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
Ja bych 16 taky neutratila. I kdyby kadernik 1000, obleceni tak 2, kaficka a zbytek 3. Tak mi 10 zbude.
Tak záleží, kde žiješ, v Brně dobrý kadeřník pod dvojku není, za oblečení utratím v průměru 5 tisíc měsíčně, kafíčka, brunche, obědy klidně vyjdou na dalších pár tisíc, kvalitní přírodní kosmetika, k tomu náklady na kontaktní čočky, antikoncepci, permici na cvičení a to jsem určitě zapomněla další věci, 16 není (pro někoho) žádná hitparáda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosimklid píše:
Tak záleží, kde žiješ, v Brně dobrý kadeřník pod dvojku není, za oblečení utratím v průměru 5 tisíc měsíčně, kafíčka, brunche, obědy klidně vyjdou na dalších pár tisíc, kvalitní přírodní kosmetika, k tomu náklady na kontaktní čočky, antikoncepci, permici na cvičení a to jsem určitě zapomněla další věci, 16 není (pro někoho) žádná hitparáda.
Tohle vsechno stihas na materske? Chybi mi tam neco pro dite, vstup do zoo, do hernicek, atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě de spíš o to že má dost na to aby mi s s tím pomohl, to že mám dluh věděl,. Kdybych veděla že se na mne takhle vykasle kdyz nastane nějakej problem, vubec bych s nim nebyla, od toho snad partneři jsou aby si pomohli…,. Ted uz je pozde když je dítě a já do práce jít nemúžu abych si vydalala víc. De mi spíš o to že mi může pomoct ale on proste nechce.. Navíc ani pořádně neni doma. A o víkendu si jeste nabere nejaký ty bokovky na par hodin. Workoholik a ještě škrt. A já doma šílim furt sama, a ve stresu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@OlkaCz píše:
To je ale tvoje blbost a manžela chápu. Já bych si tě upřímně ani nevzala dokud by jsi nesplatila dluhy.
Dost ženám zbývá ještě méně a to nemají dluhy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@OlkaCz píše:
Mě de spíš o to že má dost na to aby mi s s tím pomohl, to že mám dluh věděl,. Kdybych veděla že se na mne takhle vykasle kdyz nastane nějakej problem, vubec bych s nim nebyla, od toho snad partneři jsou aby si pomohli…,. Ted uz je pozde když je dítě a já do práce jít nemúžu abych si vydalala víc. De mi spíš o to že mi může pomoct ale on proste nechce.. Navíc ani pořádně neni doma. A o víkendu si jeste nabere nejaký ty bokovky na par hodin. Workoholik a ještě škrt. A já doma šílim furt sama, a ve stresu.
No a z tech 13 davas rodine kolik a kolik je dluh?
Takze ti nejde o penize, ale aby ti vice pomahal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit