Kolik vam chlap dava ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10840
22.10.22 08:48
@Konnny píše:
Jj, ja se ptala proc nejsou manzele.

Jo taaaak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.10.22 08:50
@Konnny píše:

Co je to za dotaz? Děti ve třech letech se ptají „proč, proč?“ :mrgreen: Dneska je tolik párů, kteří nejsou manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
22.10.22 08:50
@Konnny píše:

A to proč? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
22.10.22 08:54
@Tala20 píše:
Vyčísli si kolik by měla „čistý“ příjem jeho zaměstnankyně - uklízečka, hospodyně, chůva. Včetně příplatků za práci o sobotách, nedělích a svátcích.

Pak mu navrhni, aby Ti dával polovinu takto zjištěné částky. Můžeš slevit na třetinu.

Nezahrnuji do toho odměnu sexuální pracovnice - předpokládám, že sex je u vás společná volnočasová aktivita.

No, tak je na tech 6000,no
Ale tahle úvaha je stejně blbost.
Vzhledem k tomu, ze uklízí to svoje, vaří taky pro sebe a dítě a hlídá svoje dítě.
On platí úplně všechno včetně nákupů proč by ji měl platit za beznej chod domácnosti? Ještě když on doma není, takže jemu asi služku moc nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 08:57

Manžel platí vše včetně spoření kromě nájmu. Cca 30tis. Dále posílá každý měsíc na nasi společnou kartu 20tis na útratu na vše- nákupy, phm atd. Já jsem v práci po rodičovské. Mám Cca 27tis.,jsem na 3/4 úvazku po rodičovské, 20tis platím nájem s energiemi, 5tis spoření, 2tis si nechávám/utratim.

Máme přehled o všech svých financích, příjmech a výdajích.

Manžel nakupuje vše včetně oblečení, phm, a tobě 6000 zbývá jen tak, nebo platí jen jidlo?

• Citovat
  • Upravit
6654
22.10.22 09:00

Manzel mi nedava sam od sebe ani korunu, vydelava podobne jako tvuj, nutno ale rict, ze mam cely RP pro sebe a jeste privydelek v mem zamestnani, za coz obcas koupim jidlo, obcas neco prckovi, kdyz se mi neco libi, ale jinak to mam jen na kaficka, kabelky a kadernice. Mam volny pristup i k „manzelovym“ financim, ale sama od sebe mu ucet nepumpuju, spis obcas reknu at mi da na naftu/nakup jidla/veci pro maleho tu a tu castku a to mi da bez kecu, kolik potrebuju. Chlap se kterym bych si nemohla doprat peci o sebe, by pro me jako otec meho ditete nebyl zajimavy, kor kdyz to financni moznosti dovoluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 09:00
@Konnny píše:

Aha, nebyla jsem si jistá, na co se ptáš. :lol: Teď mě dost lidí pozná, ale ok… Požádal mě 2× nesmyslně brzy, potřetí je to na mě, on o tom mluví, ale já se k tomu nemam. Hlavní důvod je, že on je šílenec, který si vysnil svatbu století a já asociál, který by to provedl jen se svědky. Vím, že to jemu a rodině udělat nemůžu, ale zároveň i kompromis pro mě bude peklo a tak se prostě nemůžu rozhoupat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21311
22.10.22 09:04

Mám kartu k jeho účtu, tím mame finance vyřešeny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 09:06

Nedává mi nic. Mám přístup k účtům i hotovosti, karty. U nás nefunguje přídělový systém. Nejsme manželé. Kadeřnictví tedy navštívím tak jednou ročně a na nákupy mě moc neužije, ale peníze mám neustále k dispozici. Předpokládám, že ti tato informace ale stejně moc k ničemu není. Pokud ti nevyhovuje vaše aktuální nastavení, musíš to s ním v klidu probrat. Rodičák jde na co? Když píšeš, že bys ráda kadeřnici a něco na sebe, to ti z něj nic nezbývá? Nebo vše dáváš bokem?

• Citovat
  • Upravit
9243
22.10.22 09:07
@a12 píše:
A to proč? :mrgreen:

Protoze me jeste ani kafe neprobralo a popletla jsem si zakladatelku s anonymni, ktera nema s penězi problém..vratim se k diskuzi Ulice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
22.10.22 09:12

Mně nic nedává. Máme všechno společné. Navzájem přístupy na účty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
22.10.22 09:13
@OlkaCz píše:
Ahoj, chtěla sem se zeptat kolik vám manžel dává? Ten můj je od pondělí do pátku odpoledne v tahu, je doma pouze víkendy a pondělí ve 2 ráno zase odjede. Já mám mateřskou a s tím musím vystačit na svoje věci když on není doma.,.,… Je pravda že zaplatí veškeré náklady, hypoteka, telefony, oprava auta, tankování, energie, 1 za tyden udělá nákup tak za 2 -3 tisice a třeba malému plenky atd.., ale mně dá tak maximálně 6 tisíc měsíčně a vím že by mi mohl dát víc protoze vydělá okolo 100 - 130 tisíc… Ráda bych si taky něco koupila na sebe a tak zasla na manikuru, nebo k kadeřnici, vzdiť na sebe uplne se,**u, ale furt mi řiká nekupuj zbytečnosti pokud něco v životě chceš. Na dovolené jsme byli naposled před 2 lety, prý nemá čas ztrácet čas, chtěl by dům ale prý si druhou hypo brát ještě nechce máte to někdo taky tahke?.. Manzelovi je 25…

Těch 6000 je navíc k těm nákupům? Pokud ano, tak máš 6000 plus cca 4×2500 plus zaplacené pleny. A nemusíš platit nic moc, snad jen oblečení pro dítě, možná UM, trochu jídla. To ti ještě musí zbýt, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55978
22.10.22 09:13
@Anonymní píše:
Ja mu posílám z rodičáku 12 000, protože z jeho účtu se platí skoro vše. Zbytek posílám na spořící účet, mám ještě další příjem. Peníze máme společné.

Mate společné a posíláš mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
22.10.22 09:18

Takových témat tu je, podívej se do lupy…

• Citovat
  • Upravit
a12
61023
22.10.22 09:19
@ZuzaM píše:
Těch 6000 je navíc k těm nákupům? Pokud ano, tak máš 6000 plus cca 4×2500 plus zaplacené pleny. A nemusíš platit nic moc, snad jen oblečení pro dítě, možná UM, trochu jídla. To ti ještě musí zbýt, ne?

1× týdně udělá manžel nákup za 2-3 tisíce, to uz pak může dokupovat jen pečivo, případně nějakou čerstvou uzeninu atd. Ale i to se dneska da koupit na týden dopředu, kdyz to neni od pultu.
Ja taky prakticky kupuju jen pecivo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat