Kolik vam chlap dava ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4124
22.10.22 10:44
@OlkaCz píše:
Mě de spíš o to že má dost na to aby mi s s tím pomohl, to že mám dluh věděl,. Kdybych veděla že se na mne takhle vykasle kdyz nastane nějakej problem, vubec bych s nim nebyla, od toho snad partneři jsou aby si pomohli…,. Ted uz je pozde když je dítě a já do práce jít nemúžu abych si vydalala víc. De mi spíš o to že mi může pomoct ale on proste nechce.. Navíc ani pořádně neni doma. A o víkendu si jeste nabere nejaký ty bokovky na par hodin. Workoholik a ještě škrt. A já doma šílim furt sama, a ve stresu.

Tebe a vaše dítě zajistí skvěle. Nemá povinnost živit ještě tvoji rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
22.10.22 10:45
@Prosimklid píše:
Tak záleží, kde žiješ, v Brně dobrý kadeřník pod dvojku není, za oblečení utratím v průměru 5 tisíc měsíčně, kafíčka, brunche, obědy klidně vyjdou na dalších pár tisíc, kvalitní přírodní kosmetika, k tomu náklady na kontaktní čočky, antikoncepci, permici na cvičení a to jsem určitě zapomněla další věci, 16 není (pro někoho) žádná hitparáda.

Tak ono jde také o to jakou kdo má životní úroveň. Já takhle neutrácela ani když jsem pracovala, takže ten sešup na rodičáku mi nepřijde tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.22 10:45
@Tarena píše:
Tohle vsechno stihas na materske? Chybi mi tam neco pro dite, vstup do zoo, do hernicek, atd

ne, já už mám po mateřské :) a i tak tam nemám žádnou družinu, kroužky, oblečení pro dítě apod, protože to beztak platím jen z půlky. Jinak na mateřské jsem v životě v herničce apod nebyla, nesnáším kolektivy dalších matek a cizí děcka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.22 10:47
@Nicole 1234 píše:
Tak ono jde také o to jakou kdo má životní úroveň. Já takhle neutrácela ani když jsem pracovala, takže ten sešup na rodičáku mi nepřijde tak hrozný.

Jasné, každý to má jinak, já bych na vesnici ušetřila určitě minimálně polovinu, protože bych neměla kam chodit utrácet (myšleny kavárny, restaurace), na druhou stranu e-shopy s hadrama, kosmetikou aj. by byly v permanenci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
22.10.22 10:49
@OlkaCz píše:
Mě de spíš o to že má dost na to aby mi s s tím pomohl, to že mám dluh věděl,. Kdybych veděla že se na mne takhle vykasle kdyz nastane nějakej problem, vubec bych s nim nebyla, od toho snad partneři jsou aby si pomohli…,. Ted uz je pozde když je dítě a já do práce jít nemúžu abych si vydalala víc. De mi spíš o to že mi může pomoct ale on proste nechce.. Navíc ani pořádně neni doma. A o víkendu si jeste nabere nejaký ty bokovky na par hodin. Workoholik a ještě škrt. A já doma šílim furt sama, a ve stresu.

Božíčku. A proč jste si před těhotenstvím nenašla práci, abyste dluhy splatila?

Proč by vám měl pomáhat s dluhem, který byl způsoben vaším chybným počínáním?

Píšete, že kdybysto toto věděla, tak byste s ním nebyla. Ale třeba byste byla s jiným, který by vydělával např. třetinu a posílal ještě méně. Co pak? To byste skočila z mostu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
22.10.22 10:50
@Prosimklid píše:
Jasné, každý to má jinak, já bych na vesnici ušetřila určitě minimálně polovinu, protože bych neměla kam chodit utrácet (myšleny kavárny, restaurace), na druhou stranu e-shopy s hadrama, kosmetikou aj. by byly v permanenci :D

No spise nemuzes srovnavat zenskou na materske s nekym kdo neni. Ona asi brunche, obidky a fitko nestiha tak casto jako ty :mrgreen:
Jeste si pockame az nam tu napise nejaka vdana a bezdetna, jak si lita na vikend po Evrope, a utrati vic nez ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.22 10:50
@Tarena píše:
Ja bych 16 taky neutratila. I kdyby kadernik 1000, obleceni tak 2, kaficka a zbytek 3. Tak mi 10 zbude.

Ono zalezi na zivotnim stylu no. Ja mam treba kadernika 1000/mesic, mani a pedi to same, kaficka tak 2tis, nektery mesic i vic, obleceni a boty tak 3tis mesicne - v tomhle bych rekla, ze jsem celkem skromna, sport a masaze 1500/mesic, kosmetika tak 500/mesic, pak tak dvojku mesicne muzu dat za nejake dekorace do domacnosti. Takze ja jsem jen v udrzbe zevnejsku a drobne zabave za desitku mesicne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.22 10:53
@Tarena píše:
Tohle vsechno stihas na materske? Chybi mi tam neco pro dite, vstup do zoo, do hernicek, atd

Proc by to nestihala na matersky? Ja tohle stiham pri matersky i s castecnym uvazkem :mrgreen: A treba ma mimino, takze hernicky a zoo zatim nejsou aktualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
22.10.22 10:53
@Ernais píše:
Ono zalezi na zivotnim stylu no. Ja mam treba kadernika 1000/mesic, mani a pedi to same, kaficka tak 2tis, nektery mesic i vic, obleceni a boty tak 3tis mesicne - v tomhle bych rekla, ze jsem celkem skromna, sport a masaze 1500/mesic, kosmetika tak 500/mesic, pak tak dvojku mesicne muzu dat za nejake dekorace do domacnosti. Takze ja jsem jen v udrzbe zevnejsku a drobne zabave za desitku mesicne :nevim:

No a stejne by ti 6 zbylo. Coz je pohoda. Za rok 72 tisic, coz na jednu delsi nebo dve kratsi dovolene staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.22 10:54

@Tarena no ale to byl jen dodatek, k tomu, že se někdo ptal, zda aktuálně na mateřské jsem. Já to tak měla i na mateřské, celý rodičák byl můj, kapesné v podstatě. Nákup potravin, většina věcí na dítě atd. šla z mužova platu (samozřejmě většího než RP). Velice jsem rychle jsem k tomu měla další peníze, cca od roku a půl dítěte za čtvrtúvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.22 10:57
@Ernais píše:
Proc by to nestihala na matersky? Ja tohle stiham pri matersky i s castecnym uvazkem :mrgreen: A treba ma mimino, takze hernicky a zoo zatim nejsou aktualni.

ne, už mám skoro devítileté dítě, ale za herničku, dětské plavání, cvičení s dětmi apod jsem neutratila nikdy ani korunu. Už jsem to psala výš, nevím, jestli mi vadí víc cizí matky s dětma nebo organizovaná zábava, případně jekot, ale úspěšně jsem rodičákem proplula i bez těchto výdobytků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.22 10:58

@Tarena tak me z RD+privydelku zbyva tak desitka mesicne urcite - nevedu si presnou evidenci, tak nevim, taky se povazuju pres to vsechno za skromne devce :mrgreen: jen jsem tim chtela rict, ze ono se i 16tis muze rozkutalet jak nic, ono to v dnesni dobe neni extra castka, kdyz chce clovek trochu vypadat a nesedet jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.22 11:04
@Prosimklid píše:
ne, už mám skoro devítileté dítě, ale za herničku, dětské plavání, cvičení s dětmi apod jsem neutratila nikdy ani korunu. Už jsem to psala výš, nevím, jestli mi vadí víc cizí matky s dětma nebo organizovaná zábava, případně jekot, ale úspěšně jsem rodičákem proplula i bez těchto výdobytků.

Jasny, chapu te. Mam to stejne, taky ty matky a cizi deti moc nedavam, ale moje dite to bohuzel jak na potvoru miluje, takze kvuli nemu zatnu zuby a zvladam aspon to plavani a obcas nejaky detsky koutek. A to jsem pred ditetem tvrdila, ze se niceho takoveho ja NIKDY nezucastnim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 11:06

Zaplatí vše, nechává mi 10 tis rodicak..

• Citovat
  • Upravit
5921
22.10.22 11:12
@OlkaCz píše:

A víš o tom že máš pusu aby ses domluvila už před dítětem. A nemuselas ho mít. Mohla jsi klidně splatit dluhy nejdříve. Jenže ty jsi viděla chlapa dobře vydělávajího, tak tě víc nezajímalo. Já si svoje dluhy taky platila sama. Raději jsem šla ještě na brigádu, aby mě chlap nevyčetl že je musí platit. A to že nechce dotovat tvoji rodinu má asi nějaký důvod. Jste manželé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat