Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, syn mi vymazal z Ipadu aplikaci youtubbe, ktera tam je uz pri koupi nastavena, nevite jak ji obnovit?
Dekuju
Tu ti syn nevzal, asi jsi udelala upgrade softwaru a tam uz tedka youtube neni. musis si ho normalne stahnout v appstoru ![]()
@martek01 píše:
Tu ti syn nevzal, asi jsi udelala upgrade softwaru a tam uz tedka youtube neni. musis si ho normalne stahnout v appstoru
presne tak, taky jsem se divila kam mi youtube po novy verzi ipadu zmizelo ![]()
Ne, on vzdycky neco zmackne, roztrese ty ikony a pak je smaze, kdyz se dlouho podrzi ikona, tak se objevi krizek a pak se to smaze tim zmacknutim krizku
@sabines86 píše:
presne tak, taky jsem se divila kam mi youtube po novy verzi ipadu zmizelo
jak se to pls stahne, co je appstor?
, to je komp manzi a nechava nam ho tu na hrani, je tam puzzle a jsme nemocni, ale malej tuka do vseho.
Na youtube nikdy krizek nebyl ![]()
AppStore je obchod s aplikacema, takova modra ikonka. tu otevres a das do vyhledavace Youtube. das stahnout, ale musis znat manzelovo heslo do iTunes, coz bude asi problem
no ale kdyz ho budes znat, tak to tam pak budes mit
@sabines86 píše:
presne tak, taky jsem se divila kam mi youtube po novy verzi ipadu zmizelo
jeste ze mam starej iPad
tam nic nezmizelo ![]()
Diky, ted na to koukam, je jich tam mraky, vubec nevim kterej to byl, manza nas pretrhne, kdo vi co teda malej namackal
@stika píše:
Diky, ted na to koukam, je jich tam mraky, vubec nevim kterej to byl, manza nas pretrhne, kdo vi co teda malej namackal
ten co tam byl, uz nenajdes. jakoze tu hnedou televizku. ted je to klasicly logo youtube jak na pocitaci
Dekuju a to uz se plati a manzovi nekam prijde vypis, tak to pozna ze?
Jak pls vypada ta ikona? najde mi to plno aplikaci kdyz zadam youtube
jsem fakt tupon
Jojo, předevčírem jsem aktualizovala iPhona na iOS6 a ikona s Youtube v tahu
, tak jsem si to musela stáhnout
Ale zase nový systém šlape super a jsem moc spokojená s novou navigací ![]()
@stika ja musim napsat ze jsem youtube znovu nestahovala, funguje to normalne na netu a mam to v zalozkach
musim sice parkrat tuknout navic, ale jako problem mi to neprijde ![]()