Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, včera jsem během dne vícekrát platila kartou a u dvou plateb se mi stalo, že se peníze neodečetly z účtu a v internetovém bankovnictví tyto platby nemám ani mezi „Transakcemi čekajícími na zaúčtování“. Stalo se vám to některé někdy a nevíte, čím to může být? Děkuji ![]()
Nekdy to trva i 4 dny nez se to odecte, ja to mivam na ebankingu vzdy v nevyrizenych platbach a pak se to zmeni.
Sem tam se to stane. Vždycky se mi to nakonec odečetlo. Byl víkend, počkej pár dnů.
@Janichka Já jsem právě zvyklá, že se mi to odečte vždycky hned, a taky to hned mívám v těch „čekajících transakcích“, i o víkendu…tak ještě počkám a uvidím..
Nemusí to hned být vidět, občas se stane, že jede terminál v offline módu a pak se ukáží po několika dnech.
@j.a.n.i1 Dobře, děkuji, jak jsem psala, jen mě to překvapilo
Jojo, mě poprvé taky
zejména pokud to byli platby na konci měsíce a chyběly mi na výpise.
Mám FIO banku, něco se mi odečetlo i po 6ti dnech. Já myslela, že je to už pryč, tak jsem zaplatila šek, na to se strhla platba a já v nepovoleném mínusu. ![]()
Nemáš náhodou KB? Ta je teď takhle zabržděná
Ale dřív se to odečtlo vždy hned, což bylo znát na zůstatku, ale v historii o tom třeba nic nebylo…
@Elata Tak to je pěkné teda, já jsem si naštěstí pamatovala zůstatek, takže aspoň vím, že můžu počítat s tím, že mi to ještě odečtou ![]()
@xangel87 Ano, ano mám KB, právě že vždycky se to odečetlo hned, tak teď jsem nevěděla, co se stalo, navíc většina těch plateb se mi odečetla hned jako vždycky, jen ty dvě ještě pořád ne..
Já mám taky KB a nedávno se mi dokonce stalo, že jsem platbu zadala v internetovém bankovnictví a najednou se platba ztratila… Nikde ani zmíňka o tom, že jsem nějaké peníze poslala. Vyřizovala jsem to s bankou, jak se to mohlo stát a co se vlastně stalo, ale samozřejmě oni nic, dali od toho ruce pryč, že za nic nemůžou
Naštěstí se peníze neodečetly, tak jsem platbu zadala znovu, ale kdyby mi příjemce peněz nedal vědět, že mu peníze nedošly, ani bych to nevěděla a naskakovaly by mi penále.
Zrovna dneska jsem to řešila u ge money. posílala jsem 2000,. na jiný ůčet napsalo mi to že to proběhlo v pořádku ovšem sms o odeslání nepřišla, koukala jsem na inter, bankovnictví tam se to taky neoběvilo zkusila jsem poslat 500.- na druhý učet to během 5 minut potvrzeno sms že odešlo
hodinu jsem telefonovala s bankou a nakonec jsem tam musela naklusat.
![]()