Platba kartou - peníze se neodečetly z účtu

3624
24.9.12 18:18

Platba kartou-peníze se neodečetly z účtu

Ahoj, včera jsem během dne vícekrát platila kartou a u dvou plateb se mi stalo, že se peníze neodečetly z účtu a v internetovém bankovnictví tyto platby nemám ani mezi „Transakcemi čekajícími na zaúčtování“. Stalo se vám to některé někdy a nevíte, čím to může být? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
24.9.12 18:22

Nekdy to trva i 4 dny nez se to odecte, ja to mivam na ebankingu vzdy v nevyrizenych platbach a pak se to zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.12 18:23

Sem tam se to stane. Vždycky se mi to nakonec odečetlo. Byl víkend, počkej pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
24.9.12 18:25

@Janichka Já jsem právě zvyklá, že se mi to odečte vždycky hned, a taky to hned mívám v těch „čekajících transakcích“, i o víkendu…tak ještě počkám a uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
24.9.12 18:26

Nemusí to hned být vidět, občas se stane, že jede terminál v offline módu a pak se ukáží po několika dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
24.9.12 18:28

@j.a.n.i1 Dobře, děkuji, jak jsem psala, jen mě to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
24.9.12 18:30

Jo odecte se to po 2 dnech az treba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
24.9.12 18:30

Jojo, mě poprvé taky :-) zejména pokud to byli platby na konci měsíce a chyběly mi na výpise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.9.12 18:42

To je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.9.12 18:48

Mám FIO banku, něco se mi odečetlo i po 6ti dnech. Já myslela, že je to už pryč, tak jsem zaplatila šek, na to se strhla platba a já v nepovoleném mínusu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.9.12 18:54

Nemáš náhodou KB? Ta je teď takhle zabržděná :pocitac: Ale dřív se to odečtlo vždy hned, což bylo znát na zůstatku, ale v historii o tom třeba nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
24.9.12 18:57

@Elata Tak to je pěkné teda, já jsem si naštěstí pamatovala zůstatek, takže aspoň vím, že můžu počítat s tím, že mi to ještě odečtou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
24.9.12 18:59

@xangel87 Ano, ano mám KB, právě že vždycky se to odečetlo hned, tak teď jsem nevěděla, co se stalo, navíc většina těch plateb se mi odečetla hned jako vždycky, jen ty dvě ještě pořád ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.9.12 19:26

Já mám taky KB a nedávno se mi dokonce stalo, že jsem platbu zadala v internetovém bankovnictví a najednou se platba ztratila… Nikde ani zmíňka o tom, že jsem nějaké peníze poslala. Vyřizovala jsem to s bankou, jak se to mohlo stát a co se vlastně stalo, ale samozřejmě oni nic, dali od toho ruce pryč, že za nic nemůžou :zed: :zed: Naštěstí se peníze neodečetly, tak jsem platbu zadala znovu, ale kdyby mi příjemce peněz nedal vědět, že mu peníze nedošly, ani bych to nevěděla a naskakovaly by mi penále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.9.12 19:42

Zrovna dneska jsem to řešila u ge money. posílala jsem 2000,. na jiný ůčet napsalo mi to že to proběhlo v pořádku ovšem sms o odeslání nepřišla, koukala jsem na inter, bankovnictví tam se to taky neoběvilo zkusila jsem poslat 500.- na druhý učet to během 5 minut potvrzeno sms že odešlo :think: :think: hodinu jsem telefonovala s bankou a nakonec jsem tam musela naklusat. :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová