Iphone koupě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
24.9.17 00:52
@bigl píše:
@Loudy U něj jsem to nenašla napsané, ale když si v tom obchodě najedeš na kolonku vybalené a použité (nebo repasované???- nevím, jak to tam bylo přesně napsané) tak ti tam tento telefon vyjede.
U všech těchto telefonů do těch 10- 12 tisíc je napsáno buď vybalený, repasovaný, použitý krátce apod.
Nevím, já už to teď nesleduju, kupovala jsem si před rokem SE, to byl jednoznačně nejlevnější iphon a stál 10. Šestkový byl tehdy určitě přes 15. Možná, že to šlo nějak výrazně dolů, ale byla bych velmi překvapená, že by se dal koupit nový pod 10.

Ne, opravdu šly evidentně s cenou dolů a desítka není rozhodně sci-fi, ale poměrně reálná cena. ;-)
Aspoň strejda Google to tvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
24.9.17 07:07

Ahoj, tak já má Iphony už dlouho a před půl rokem jsem pořídile SE a naprostá spokojenost. V práci jsem dostala Samsung a myslela jsem, že se z něj zblázním. Ale my jsme doma všichni na jabka:) Ale do 10 6s budeš muset pátrat, ale třeba se podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
24.9.17 11:16

Iphone si pořídím znovu už díky dlouhé životnosti. Mám ho přes 4 roky a pořád frčí jako novej. Předtím jsem měla Samsungy a to jsem každý rok měnila, protože se mi začal sekat. Čekám, až se tady začne prodávat 8 a pak ceny snad půjdou trochu dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
24.9.17 11:45

Myslim, ze by to nemel byt az takovy problem. Divala jsem se ted na britsky Amazon, sestka za tu cenu urcite k sehnani je, 6s se take najde. Osobne bych se priklonila k te 6s, kvuli baterce. Mela jsem 6plus, ted mam 7plus, nemenila bych. Manzel je vysazeny na Samsungy, ted ma ten novy Note, pekny telefon, ale cekam, ze se mu do roka zacne sekat jako vsechny predchozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.9.17 11:51

Za 10 000 Kč spíš iPhone SE, taky o něm přemýšlím. Mám teď iPhone 4S, od Vánoc 2011 pořád funguje bez problému, životností jsou na tom mnohem líp než konkurenční značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
24.9.17 12:26

Taky jsem přecházela ze 4s na SE a jsem naprosto spokojená. Mě už přestal fungovat, hodně blbnul, ale měla jsem ho už fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
24.9.17 17:50

@Loudy Nevím, hádat se nebudu. V originál Apple e-shopu je 6s za 13 490 a 6s plus za 16 490. A ony ty ceny zas tak rozdílné nejsou u applů, prodává se to +- stejně ve všech obchodech. Rozdíly v cenách jsou minimální…
Klasický šestkový už se tam ani nenabízí, tak nevím, jestli se ještě vyrábí, nebo jsou nějaké doprodeje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.9.17 19:21

@Kristy90 No vidíš, tak já toužím zpátky po samsungu. Nenašla jsem nic, co by měl iphone lepšího. Možná vydrží déle, ale kdo ví, mám ho teprve dva roky, byť jsem si myslela, že tři.
ale dám se poučit v čem je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.9.17 18:49

Měla jsem iphone 4s,5s a teď mám 6s za mě velká spokojenost a jiný bych už nechtěla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová