Iphone koupě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
23.9.17 22:10

Iphone koupě

Pěkný večer všem,
chtěla bych se vás zeptat, jestli nevíte o nějaké stránce na netu, kde bych sehnala Iphone 6 nebo 6S za pěkný peníz? (nejlépe do 10 000) úplně nový, bez použití. Jelikož jsem ještě nikdy Apple neměla, tak se v tom moc nevyznám… Jak jste s Iphonem spokojeni vy, co ho máte? Díky za názory ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
23.9.17 22:48

Mám první Iphone (s6), dostala jsem ho a už se těším, až mi udělá pápá a budu se moct vrátit k samsungu.
Nepochopila jsem, co na tom lidi mají, přijde mi výrazně blbější než samsungy.
Jediné, co ocením, je tedy jeho výdrž. Obvykle mi telefon odešly do dvou let a tenhle bude mít za 4 měsíce 3 roky. Což tedy není dobrá zpráva pro mne, co se těší na samsung :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.9.17 23:05

@jenny.fields Já jsem předtím měla vždy Samsung a teď druhým rokem Apple a naopak jiný telefon už nechci. Je sice “blbější”, ale za celé dva roky se mi asi ani jednou nezasekl, u Samsungu jsem pořád řešila nějaký reset.
@Embý Já bych osobně ještě nějaký čas počkala. Myslím, že šestkové půjdou teď s cenou dolů, vzhledem k novým řadám, které vychází. ;)

Příspěvek upraven 23.09.17 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
23.9.17 23:06

Tak já si myslím, že sehnat šestkový iphone nový do 10 tisíc je science fiction. Ale ráda se nechám inspirovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
23.9.17 23:10

@jenny.fields iphone 6s byl vydan na podzim 2015, ergo kecas nebo neumis pocitat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.9.17 23:12

Jinak Alza a CZC má iPhone6 za desítku (32GB) stačí zadat do googlu. ;) 6s do desítky asi neseženeš ani s tou nejmenší pamětí.

Příspěvek upraven 23.09.17 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.9.17 23:13
@Moucharda píše:
@jenny.fields iphone 6s byl vydan na podzim 2015, ergo kecas nebo neumis pocitat… :mrgreen:

Tak 6tku? nebo ho mám dva roky? :think: No vidíš, ani nevím, co mám. Ale iphone to je :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.9.17 23:15
@Moucharda píše:
@jenny.fields iphone 6s byl vydan na podzim 2015, ergo kecas nebo neumis pocitat… :mrgreen:

No tak jo, žiju v omylu, že jsou to tři roky a prd. Zakládala jsem tu i diskuzi, takže teprve dva.
 https://www.emimino.cz/…zete-248437/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
23.9.17 23:28
@Loudy píše:
Jinak Alza a CZC má iPhone6 za desítku (32GB) stačí zadat do googlu. ;) 6s do desítky asi neseženeš ani s tou nejmenší pamětí.Příspěvek upraven 23.09.17 v 23:13

Ale zakladatelka chce nový. Za desítku tam jsou použité telefony. To jste fakt tak naivní, že si myslíte, že seženete NOVÝ šestkový za deset???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.9.17 23:31

Za mě iPhone TOP, já i přítel jsme na nej presedlali ze Samsungu.. a Samsung oproti iPhonu je opravdu shit - můj skromný názor :lol: upřímně slyším tady poprvé ze by se někdo chtěl vrátit k Samsungu namísto iphonu.. vždy jsem se setkavala s názorem ze iPhone není dobrý jen od lidi co ho nikdy neměli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.9.17 23:37

@bigl Jak je na tom iphone6 s cenou nesleduji. Já dostala 6s před dvěma rokama od Ježíška. Když to ale zadám do googlu, najde mi to třebas toto https://www.czc.cz/…3844/produkt?… Tak nějak tam nevidím zmíněno, že jde o použitý telefon… Ale přeci jen je už dost pozdě, možná jsem to přehlédla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.9.17 23:47

Já si teď koupila nový SE za 8 tis. a šlape krásně, nechtěla jsem pádlo a miluju ho :srdce:. Zkus se na něj mrknout. Na 6S jedině počkat, jestli nepujde s cenou dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
23.9.17 23:51

@Martina84 Tak to už šlo tak dolů? Já jsem si ho kupovala vloni a pod 10 nebyl nikde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
23.9.17 23:56

@Loudy U něj jsem to nenašla napsané, ale když si v tom obchodě najedeš na kolonku vybalené a použité (nebo repasované???- nevím, jak to tam bylo přesně napsané) tak ti tam tento telefon vyjede.
U všech těchto telefonů do těch 10- 12 tisíc je napsáno buď vybalený, repasovaný, použitý krátce apod.
Nevím, já už to teď nesleduju, kupovala jsem si před rokem SE, to byl jednoznačně nejlevnější iphon a stál 10. Šestkový byl tehdy určitě přes 15. Možná, že to šlo nějak výrazně dolů, ale byla bych velmi překvapená, že by se dal koupit nový pod 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.9.17 23:57

@bigl jj a vyměnila jsem ho za 4S, který byl v provozu od 2009. Do teď funguje, jen už ho aplle odepsal :mrgreen:…prostě to jsou držáci o tom žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová