Jak trávit čas sama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.17 21:46

Jak trávit čas sama?

Ahoj holky :mavam: mám na vás anketní dotaz- jak trávit čas, když nemáte dlouhodobě přítele a kamarádky zrovna nemají čas? :think: nemám skoro žádné zájmy a nevím, kterým směrem se dát. Po práci dřepím doma a mimo jiné se lituju, že kybu a nemůžu najít chlapa 8) začala jsem chodily cvičit, ale to je z nutnosti. Díky za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
23.9.17 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam: mám na vás anketní dotaz- jak trávit čas, když nemáte dlouhodobě přítele a kamarádky zrovna nemají čas? :think: nemám skoro žádné zájmya nevím, kterým směrem se dát. Po práci dřepím doma a mimo jiné se lituju, že kybu a nemůžu najít chlapa 8) začala jsem chodily cvičit, ale to je z nutnosti. Díky za tipy

najdi si zájmy a koníčky, abys vydržela sama se sebou.. být závislá na druhých - at už je to partner nebo kámošky je na nic
co tě baví? co máš ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.9.17 21:52

Chodila jsem cvičit a plavat, ráda čtu, chodila jsem s kámoškama na kafe a úplně nejvíc mě naplňovala práce, v ty jsem trávila hodně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.17 21:53

Já vím, ze mas pravdu. Ale nějak nevim. Baví mě jazyky, ale chodit do kurzu stojí prachy :think: nebo tancování, ale na to bych potrebovala toho chlapa. A chodit sama třeba do kina je asi vrchol zoufalství ne? Už takhle na mě koukají litostive, ze jsem v 27 dva roky nezadana

• Citovat
  • Upravit
1060
23.9.17 21:57

Učení se cizích jazyků - veřejné kurzy (tam se třeba i seznámíš) nebo doma Duolingo, pak louskám jednu knížku za druhou a zábavné „cvičení“ - orientální tanec. Pak mě celkem baví experimentování v kuchyni, a když už je fakt nejhůř, tak vyrazím do centra a šopuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.9.17 21:58
@Anonymní píše:
Já vím, ze mas pravdu. Ale nějak nevim. Baví mě jazyky, ale chodit do kurzu stojí prachy :think: nebo tancování, ale na to bych potrebovala toho chlapa. A chodit sama třeba do kina je asi vrchol zoufalství ne? Už takhle na mě koukají litostive, ze jsem v 27 dva roky nezadana

Vrchol zoufalství? Chodím do kina sama úplně běžně a to partnera mám. Na to abych koukala na film nikoho nepotřebuju. Pokud chceš chodit na kurz tak si na to vydelej, můžeš být v práci od nevidím do nevidím když na tebe doma nikdo nečeká. Hlavně nesed doma a nefňukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.9.17 22:00

Tak si nějaký zájem vypěstujte. Ten se neobjeví jen tak sám od sebe - ale tím, že vás něco zaujme a začnete to dělat a nepřestanete při prvním ochabnutí nadšení, ale vydržíte a budete se v tom postupně čím dál tím víc zlepšovat.

@Anonymní píše:

kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy.

Je možné, že jste někde na pomezí lehké deprese - právě+ z toho, že nic neděláte a nevnášíte si do života žádné příjemné momenty.

Začněte s tím. I s maličkosmta, ale prostě se něčím zaměstnejte, jinak skončíte na práškách.

Ostatně - pokud by se s vámi měl někdo nový seznamovat - ať už partner, nebo nová skupina přátel, tak vás jednak musí někde potkat. Na živo. A především tedy lidé se výrazně raději zajímají o lidi, které něco zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.9.17 22:03

Já do kina chodím sama ráda.
Je důležité si najít koníčka. Ruční práce, čtení nebo můžeš chodit do další práce, dělat dobročinnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.9.17 22:05

Co třeba jít pomáhat někam, kde to je potřeba? Možná bys potom měla i lepší pocit sama ze sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.9.17 22:06
@Anonymní píše:

nesmysl.. vyhoď si z hlavy, že jít někam sama je stigma či ostuda - já nemám partnera a když je dítě u otce tak jdu v klidu do kina sama, když kámošky nemají čas, na výstavu, do knihovny, chvilkama kreslím jo a existují kurzy tance jen pro ženy já chodím na latinsko- americké ale jsou i tance jako bellydance, břišní tance…
spíš se potřebuješ dokopat to udělat - nehnít doma- někam vypadnout ne že není příležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
23.9.17 22:06
@Anonymní píše:

Klidne jdi sama do kina :) Je to pohoda, nebyt zavisla na druhych a delat si, co chces. Rozmysli, co bys opravdu chtela a jdi do toho! Tance jdou i bez chlapa, nektere- flamenco myslim, brisni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.9.17 22:08

Tancovat můžeš chodit i sama, ne všechny kurzy jsou v páru. Učit se jazyky můžeš i doma a do kina bych chodila klidně sama, proč ne, však stejně celou dobu zíráš na plátno ne :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.9.17 22:11

Není to myšleno nijak zle, ale když nejsi schopná fungovat sama se sebou, tak jak to má zvládat někdo další… :think:
Těch možností je tolik!
Ty máš čas, který druhým chybí…
Můžeš si najít brigádu, aby sis vydělala na případné koníčky.
Můžeš čas trávit sebevzděláváním se, četbou, na FB je spousta skupin např. na výlety…
Jaká je tvá profese? Ty se nechceš posunout někam dál?
A co cestování? Cestuješ ráda Co nějaký nový jazyk?
Jinak teda jestli kyneš a utápíš se v sebelítosti, tak to se na toho životního parťáka načekáš…

Příspěvek upraven 23.09.17 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
23.9.17 22:12

Vždycky jsem ráda trávila čas sama, s knížkou, cvičením, procházkou, klidně si i sednu sama do kavárny, civím do blba nebo si čtu noviny… :nevim: Asi je to o tom, jak se má člověk sám rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.9.17 22:20

Já chodím ve svém volném čase běhat. Začala jsem před dvěma roky sama. Přidávala jsem kilometry, pak se přihlásila na pár závodů a hned byla motivace v běhu pokračovat. Mezitím jsem poznala i mnoho běžců i běžkyň, se kterými se často potkávám nebo chodíme běhat spolu.
Zkus to taky, třeba tě to začne bavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová