Irobot - vysávání a vytírání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to se s dovolením vetřu
taky nad nim premyslim,ale nevím jaký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kolegyně mají robzone a jsou spokojené- mají ale bez vytírání, jen vysává. Obecně prý je u těchto vysavačů vytírání problém.
- Citovat
- Upravit
Ja mam Conga serie 990, nevysava a nevytira zaroven - ma vymennou cast. Takze nez jdu ven s malym, necham ho vyluxovat a poslu ho pak treba dodatecne vytrit kuchyn, kdyz je potreba. Spokojenost velka!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle dělala od irobota scooba, ale tu už nevyrábějí.
Já mám teď vysavač roomba na vysávání a braavu na vytírání. Miluju je oba.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenísek 1989 jo na ten jsem taky koukala. Jen si rikam, jestli ho budu pouzivat i na vytirani, nebo si radsi setru sama. Ze bych koupila jen ten vysavac. No, barak budeme mit dostaveny asi v cervenci, tak mam jeste par mesicu cas. Ale jsem tak nerozhodna, že se asi nerozhodnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Teslu, vysává i vytírá a je cenově dostupná. Akorát to teda neudělá naráz, takže když odcházím, tak buď dám kalíšek na vysávání anebo ten na vytírání. Vytírá jen vodou bez saponátu, takže je občas potřeba vytřít i ručně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenka.sks píše:
@Lenísek 1989 jo na ten jsem taky koukala. Jen si rikam, jestli ho budu pouzivat i na vytirani, nebo si radsi setru sama. Ze bych koupila jen ten vysavac. No, barak budeme mit dostaveny asi v cervenci, tak mam jeste par mesicu cas. Ale jsem tak nerozhodna, že se asi nerozhodnu
Tak jsem si koupila robzone💋
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenísek 1989 krasnej
tak dej mi prosim vedet, jak jsi spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
@Bábrdl a jsi s tou Braavou spokojená?
Jsem.
Ale já nejsem nějak náročná.
Jako vytírat musíš stejně. Přilepené věci, fleky, ti to nevytře. Ale já ji pouštím každý den na takové to setření a jsem ráda, že ji mám. Je jemnější než roomba, nevytahá ti kabely.
Roombu taky miluju, ale musíš pro ni pořádně uklidit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit