Tip na ubytování na Istrii se dvěma dětmi a polopenzí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
7.2.19 22:56

No my byli předloni právě na Rabacu a hotelů je okolo té hlavní kolonády dost.Je to blízko na pláž, ale nevzpomenu už si jak se ten náš jmenoval.Vybrala bych klidně z katalogu co vám padne do oka.Měli jsme teda polopenzi a bohatě to stačilo, fungoval tam i dětský klub a dcera 7 let byla nadšená.Záleží co přesně chcete.Jinak jsme byli s cestovkou Vítkovice tour a taky dobrý.No snad jsem vám aspoň trochu pomohla :nevim:
Jinak jsem taky koukala na Umag, kde je obří kemp se spoustou atrakcí pro děti o tom uvažujeme letos, ubytování v apartmánech přímo tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.2.19 06:25

@Milis666 Díky za tipy, jsi hodná. Já se vždycky pro něco nadchnu, že už to mám jako vybrané. A pak studuju recenze, přečtu si nějakou negativní a zas hledám dál. Přitom je mi jasný, že všechno má plusy a minusy 8)
Nemyslíš kemp Oliva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.2.19 08:27

A nebylo by pro Vás vyhodnější někam letět s All inclusive? Nás pobyt v Delfinu s plnou penzí vyšel dráž než letecká dovolená s All inclusive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.2.19 08:37

@elinka90 Když manžel má fobii z letadla. Jinak bychom letěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.2.19 09:10

https://www.istracamping.com/…ng/park-umag tady je odkaz na ten Umag.No camp Oliva v Rabacu bude asi taky fajn.Dcera chce do Umagu hlavně kvůli velké pirátské lodi v bazénu :lol:
S letadlama to mám stejně jako tvůj muž :mrgreen: proto je Chorvatsko mou oblíbenou destinací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí