Tip na ubytování na Istrii se dvěma dětmi a polopenzí?

560
7.2.19 11:36

Delfín je pro rodiny s dětmi super, jezdíme tam pravidelně. Ty obyč pokoje jsou malinké, loni jsme si taky vzali rodinný pokoj, a ten byl dostatečně prostorný - byly to dva pokoje, jeden s manželskou postelí a jeden se 2 oddělenými postelemi. Jen ta koupelna maličká, ale dostačující. Je tam blízko pěkná pláž, hezké procházky, spousta zázemí pro děti, polopenze taky dobrá. Takže za nás doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
7.2.19 11:41

My byli na Savudriji v bungalovu, ale s jedním dítětem. Tam to bylo luxusní, i co se týče jídla. Hotel Mojmir…už je to ale pár let. S dětmi už jedině za pískem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
7.2.19 11:42

Byli jsme tam před 2 roky, hodně cestujeme tak mám s čím srovnávat a pro mě to byla nejhorší dovolená. V hotelu je neskutečně přelidněno, na jídlo se čeká 15 minutová fronta. Sice jsou tam švédské stoly, ale jídlo ti na talíř dávají kuchaři, takže čekáš i na jídlo, které vůbec nechceš. Ovoce bylo shnilé, nestačili uklízet stoly. K bazénu jsme se za celý pobyt nedostaly, neustále plná lehátka, moře nevhodné pro děti. Nakonec jsme většinu dovolené strávili ve vedlejším kempu u bazénu.
Byla to naše nejdražší dovolená a už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
7.2.19 11:52

@TerezkaW Jezdili tam před pár lety rodiče. Pokoj s dosti opotřebovaným nábytkem, malý. Malá koupelna. V sezóně vedro, hotel nemá klimatizaci. S jídlem byli spokojeni. Jinak hodně předlidněno. Pro děti se pláž vůbec nehodí - hodně kamenů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.2.19 12:28

Jejda, po přečtení @stonožka12 jsem byla nalomená to objednat a teď nevím. Chtěli bychom jet poslední týden v červnu. Doufala jsem, že to ještě přelidneno nebude.
@stonožka12 Prosím tě a pláž je opravdu nevhodná pro děti? Máme dvě ve věku 3 a 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.2.19 12:44

My tam byli loni, taková normální dovolená. Pokoj klasický, ale čistý. V té době pětiletá dcera strávila většinu času u bazénu - loni tam totiž ke klasickému bazénu vybudovali dětskou koupací část se 2 bazény včetně různých skluzavek - a ta byla fakt prima, tam jsme se vyřádili i my dospělí, byli jsme v září, takže už bylo všude méně lidí a ještě prima počasí. Na webu jejich hotelu byla i web kamera, tak se kdyžtak podívej. Ale být tam jen u moře by ji nebavilo, jen kamenitá pláž nebo betonová plata a schody. Párkrát jsme popošli asi 10 minut skrz lesík a byli na skalnaté části sami. Do toho pár výletů a bylo to docela fajn, za těch pár korun v září to byla dobrá dovolená,rozhodně nic drahého. My v tom hotelu byli i asi deset zpátky, ještě bezdětní, to jsme hodně výletovali nebo byli u moře. Letos ale zase raději zamíříme na písčité pláže, dokud ji hrabání v písku a sbírání mušliček baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
7.2.19 12:44

EDIT - vloženo dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.2.19 13:21

@TerezkaW ten hotel znam jenom zvenku a plaz pro deti opravdu nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
7.2.19 14:48

Podívejte se na Villas Rubin u Rovinje. Tam jedeme my v červenci. Nabízí to hodně cestovek, např. Nev Dama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
7.2.19 16:03

Pláž je přímo před hotelem betonová, pak kousek oblazkova, tam většinou chodí s dětmi,a pak skalnata, tam jsou hezká zákoutí. V červnu bych se prelidneni nebála a moře bude krásně čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
7.2.19 16:14

Jo a pokoje jsou po rekonstrukci. My máme obě děti 5 let a pláž jim vyhovuje, navíc vodní i normální hřiště, dva tobogany(za cca 2 kuny jízda), v nedalekém kempu golf, u hotelu bazén, animace… A borovy lesík na schovaní před sluncem. Lodí se dá dojet kousek do Poreče, jezdí i turistický vláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.2.19 16:40

@stonožka12 Díky za info. Ještě jsem váhala mezi penzionem a tímhle hotelem, ale asi vyhraje Delfín. Ten penzion je 500 m od pláže, kde jsou skály a 1 km od oblázkové. A to se mi s mladším nechce.
A v Delfínu by měl vyžití i ten starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.2.19 21:01

Byli jsme před lety, to se hotel jmenoval ješte Galeb, prošel rekonstrukcí a teď je to Delfin,ale s dětmi bych volila spíš Rabac je hezčí než Poreč je tam moc hezká pláž, oblázková né betony jako v Poreči.Řekla bych,že celkově je tam pro děti toho víc.No ale jak píšu v Poreči jsme byli už dávno, ale vrátit se tam netoužím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.2.19 21:35

@Milis666 A máš nějaký tip na ubytování? My jsme zatím byli jen na Makarské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.2.19 22:56

No my byli předloni právě na Rabacu a hotelů je okolo té hlavní kolonády dost.Je to blízko na pláž, ale nevzpomenu už si jak se ten náš jmenoval.Vybrala bych klidně z katalogu co vám padne do oka.Měli jsme teda polopenzi a bohatě to stačilo, fungoval tam i dětský klub a dcera 7 let byla nadšená.Záleží co přesně chcete.Jinak jsme byli s cestovkou Vítkovice tour a taky dobrý.No snad jsem vám aspoň trochu pomohla :nevim:
Jinak jsem taky koukala na Umag, kde je obří kemp se spoustou atrakcí pro děti o tom uvažujeme letos, ubytování v apartmánech přímo tam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí