Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jani ahoj! já bych právě ráda to moře
a tys psala, že je tam i zima že jo
tak to nic pro nás
karavan ani velkej stan nemáme… bohužel, ale na ty kempy bych se ráda podívala, jestli máte nějaký odkaz
Samamama píše:
My byli 2× v Lignanu, vyloženě kvůli koupání v moři, pro samotné dospělé to není nic extra kvůli hrozně pozvolnému vstupu do moře (po 100 m to je pořád do pasu), ale s malým dítětem je to právě proto super (našemu bylo něco málo přes rok, chodil). Byli jsme tam na začátku září, takže bez přecpaných pláží, spíše už jen zbytky důchodců a hodně rodiny s malými dětmi, bydleli jsme v apartmánu, zajistili jsme to přes nějakou malou českou cestovku přes internet. Jídlo vlastní.
na kolik vás to vyšlo? my jezdíme do Bulharska do Primorska, takový přesný moře tam je
to je naprosto vyhovující ![]()
Stensa píše:
Ahoj, my jedeme na konci května na Palmovou riviéru do mobilhomu.Protože jedeme mimo sezonu tak ubytování nás vyšlo na hubičku.Je to 4* kemp, s bazény, restaurací, obchodem cca 100m od pláže.Stravovat se budeme tam.
hodila bys mi taky odkaz? díky
jadviga píše:Stensa píše:hodila bys mi taky odkaz? díky
Ahoj, my jedeme na konci května na Palmovou riviéru do mobilhomu.Protože jedeme mimo sezonu tak ubytování nás vyšlo na hubičku.Je to 4* kemp, s bazény, restaurací, obchodem cca 100m od pláže.Stravovat se budeme tam.
vypadá to moc dobře, alej e to zas o 300km dál
je něco takovýho i v Lignanu? no, zkusím se podívat
jadviga píše:
vypadá to moc dobře, alej e to zas o 300km dálje něco takovýho i v Lignanu? no, zkusím se podívat
To je, ale vybrali jsme to proto, že je to právě níž, takže by tam mělo být větší teplo.
jadviga píše:Čauky, zima tam není,jen studená voda.
Jani ahoj! já bych právě ráda to mořea tys psala, že je tam i zima že jo
tak to nic pro nás
jadviga píše:Samamama píše:na kolik vás to vyšlo? my jezdíme do Bulharska do Primorska, takový přesný moře tam je
My byli 2× v Lignanu, vyloženě kvůli koupání v moři, pro samotné dospělé to není nic extra kvůli hrozně pozvolnému vstupu do moře (po 100 m to je pořád do pasu), ale s malým dítětem je to právě proto super (našemu bylo něco málo přes rok, chodil). Byli jsme tam na začátku září, takže bez přecpaných pláží, spíše už jen zbytky důchodců a hodně rodiny s malými dětmi, bydleli jsme v apartmánu, zajistili jsme to přes nějakou malou českou cestovku přes internet. Jídlo vlastní.
to je naprosto vyhovující
Už nevím přesně, ale myslím, že té cestovce jsme za ubytování a nějaké to pojištění platili něco málo přes 6 tisíc. Plus náklady na benzín, jídlo. Bylo to v podstatě za babku.
Lago di Garda užasnééé jedeme už po 7
byla jsme i V Toscansku a na Gardu nemá… ![]()
Nejhezčí moře je určitě v Kalábrii a na Sardínii
Nejhezčí město vyhodnocuju Řím ![]()