Itálie 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
13.2.12 17:50

ITÁLIE 2012

ahoj! jedete letos někdo do Itálie? pojďte mi povědět kam a kdy a za jakých podmínek :mrgreen:
letos vyrážíme poprvé a já už sháním informace a hlavně někoho, s kým bysme mohli spojit cestu, jezdívali jsme do Merana - ale to už je dááávno, měli jsme tam známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
13.2.12 18:07

Ahoj, ještě si tím nejsem jistá, ale od roku 1992 jezdíme pravidelně asi 10 km severně od Benátek. Nejbližsí vesnice v okolí jsou Cavallino a Punta Sabioni. Jezdíme do kempu bez bazénu a vyhovuje nám to nejlépe. Takže si sami vaříme, bydlíme ve stanu a jedeme autem. Ale ne každému tento styl vyhovuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14546
13.2.12 18:12

ahoj, do stanu? a co to je za stan? je to nějakej velkej, nebo vlastní? a to vyjde asi hodně levně, nebo ne? kdyby se ti chtělo, popiš detaily nebo www stránky, dke se dozvím víc :mrgreen: zajímá mě to, i když jsem chtěla do apartmánu… vzhledem k tomu, že máme skoro 4 měsíční miminko, si nedovedu nějak ten stan představit… ale tam to asi chodí jinak než u nás v kempech, že. doufám teda, já si představím ty vožraly a malý áčka :mrgreen:
a chtěla jsem do Lignana, to je prý nejblíž - ale jak říkám, nevím zatím skoro nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.2.12 18:21

Vlastní. My máme i karavan, tak to střídáme. Tohle je kousek od Lignana. Je tam mělké moře, písečná pláž…
Mně se na kempu líbí ta svoboda. Byli jsme i v hotelu a apartmánu a nesedlo mi to. Tady je to v kempu krásné. Stany se staví mezi stromy (piniový háj). Malému jsou teď skoro 3 měsíce a uvažovali jsme, že bychom jeli na začátku září. I si dovedu představit stan. V umývárkách je i místnost pro miminka, kde je přebalovák a vanička a děti do jednoho roka mají pobyt gratis.
Na rozdíl od českých kempů neplatíš teplou vodu, ta tam prostě teče. Máš v ceně přípojku na elektřinu, na každém rohu je tekoucí pitná voda. Platí se osoby + plac.

• Citovat
  • Upravit
5473
13.2.12 18:22

My byli 2× v Lignanu, vyloženě kvůli koupání v moři, pro samotné dospělé to není nic extra kvůli hrozně pozvolnému vstupu do moře (po 100 m to je pořád do pasu :lol: ), ale s malým dítětem je to právě proto super (našemu bylo něco málo přes rok, chodil). Byli jsme tam na začátku září, takže bez přecpaných pláží, spíše už jen zbytky důchodců a hodně rodiny s malými dětmi, bydleli jsme v apartmánu, zajistili jsme to přes nějakou malou českou cestovku přes internet. Jídlo vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.2.12 18:38

My možná letos pojedem k Lago di Garda, asi před 2 lety jsme se tam na den stavovali cestou z Říma a hrozně se nám tam líbilo, je to jezero, okolo hory, takové malebné, ale víc konkrétně k tomu neporadím, zatím jsme tam měli jen tu jednu zastávku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.2.12 18:51
Mmonnika píše:
My možná letos pojedem k Lago di Garda, asi před 2 lety jsme se tam na den stavovali cestou z Říma a hrozně se nám tam líbilo, je to jezero, okolo hory, takové malebné, ale víc konkrétně k tomu neporadím, zatím jsme tam měli jen tu jednu zastávku :)

Ahoojky to jsi můj člověk…garda člověka chytí a nepustí. My tam letos jedem už po páté. Poprvé s prckem :lol: . Už se strašně těším. kdy a kam tam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.2.12 18:52

Ahoj Kačko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.2.12 18:55

Ahoj, my jedeme na konci května na Palmovou riviéru do mobilhomu.Protože jedeme mimo sezonu tak ubytování nás vyšlo na hubičku.Je to 4* kemp, s bazény, restaurací, obchodem cca 100m od pláže.Stravovat se budeme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
13.2.12 19:28

lignano je super, jezdime tam leta a s malou sme tam byli uz 5×, jezdime tedy ale posledni tyden v srpnu a nebo az v zari, plaze jsou super, vyziti pro deti i dospely taky, vecerni promenada super, hooooodne lakadel pro deti :lol:
letos nejedem kvuli porodu v srpnu a nastupu dcery do skoly, vynahradime si to velikonocema na ledovci :dance: :lol:

ubytovani zarizujeme pres tamni mistni agenturu,vyjde levneji nez pres ceske CK nebo CA, do apartmanu primo pres ulici u more, vsechno ubytko bych rekla je vicemene stejne zarizeny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.2.12 19:31

Ahoj, my jedeme do Caorle Altanea, je to nový komplex rezidencí, je tam super vyžití pro děti a hlavně kvůli tomu jsme volili tohle. Je to vlastně komplex nových hotelů, vilek a rezidencí. Výborné pro rodiny s dětmi. Pokud přímo nevyhledáváš noční život, tak pak mohu doporučit. Je to kousek nad Benátkama, takže z Čech to není ani daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
13.2.12 19:32

Ahoj, my byli u Lago di Garda a bydleli jsme v zoo kempu v Arcu, byl tam i krásnej bazén, k Lagu to je asi 3 km, ale autem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
13.2.12 19:33

je tam eurospar ale na hlavni ulici ktera vede z latisany je i velkej supermarket kde se da jidlo nakoupit levneji a i vyber je vetsi :palec:

doporucuju zajit do vyhlasene restaurace na hlavni promenade, ale jit uz kolem 5-6 jinak si horko-tezko sednete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.2.12 19:45
jaaaanina píše:
Mmonnika píše:
My možná letos pojedem k Lago di Garda, asi před 2 lety jsme se tam na den stavovali cestou z Říma a hrozně se nám tam líbilo, je to jezero, okolo hory, takové malebné, ale víc konkrétně k tomu neporadím, zatím jsme tam měli jen tu jednu zastávku :)
Ahoojky to jsi můj člověk…garda člověka chytí a nepustí. My tam letos jedem už po páté. Poprvé s prckem :lol: . Už se strašně těším. kdy a kam tam jedete?

To právě ještě nevíme, chystáme se asi až nějak po sezóně v září, my tam jen jednou přespali v hotelu, ale kde to přesně bylo nevím :oops: bylo tam jakési městečko s restaurací, kde byly všude žáby ( jako dekorace atd. ) :lol:
Ale když se tu taky dozvím něco užitečného, budu jen ráda, je tam opravdu nádherně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.2.12 08:03

ahoj, díky všem za odpovědi, nejvíc mě zaujalo to co píše bellezza, je možný mi poslat nějaký odkazy, nebo bližší informace, hodně bližší :D chceme jet přelo srpen září, přesně jak je tu psáno, kvůli tomu aby tam nebylo mraky lidí a aby tam nebylo moc rušno. zajímaly by mě ceny ubytování přes CK u nás a u nich, ale zase se bojim jet na blind a anglicky sice něco kváknu, ale myslím, že bych na ně koukala s otevřenou pusou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí