Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím o rady,
kdo jste byly v Itálii, jak je to tam s pitnou vodou???Kupovaly jste vodu balenou, nebo vařily z té z kohoutku? Myslím čaj, kávu, polévku??? Díky za odpovědi
Ted jsme z italie přijeli. Celou dobu jsme pili vodu z kohoutku v kempu. Nikomu nic nebylo…
V Itálii jsem vždycky pila normálně vodu z kohoutku, i pouličních fontán k pití určených, nikdy nebyl žádný problém.
Jezdíme na sever Itálie, vodu z kohoutku v apartmánu pijeme i z ní vaříme bez problémů ![]()
@atenai já jezdila na jih a kupovala jsem aji balenou a v hotelu pila aji z kohoutku. Ale většinou jsem byla pod stanem a vodu kupovala, stála kolem 1,5 E za 2 litry, takže žádná tragédie ![]()
Ahoj, v Itálii jsme byli v říjnu, z těchto diskusí jsem si řekla že když budeme pít kohoutkovku, nic se nestane. Průvodkyně nám řekla, že taky v pohodě. Po 3 dnech se nám oběma udělali afty v ústech, po pítí balené vody se to rychle spravilo ale bylo to nepříjemné. Itálií jsme proiížděli takže Vám nemůžu říct kde ale už se od kohoutkovky budu držet dál.