Djerba hotel SIDI MANSOUR, zná někdo?

103
7.7.13 21:40

Djerba hotel SIDI MANSOUR zná někdo?

Byl, nebo slyšel někdo o hotelu SIDI MANSOUR-Djerba? Chystám se tam na dovolenou a tak bych se o něm něco ráda dozvěděla přímo od někoho a ne jen z recenzí (protože je každá jiná-někdo píše hnus jiný úžasná dovolená :mrgreen: )
Děkuju všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5606
7.7.13 23:15

@dudusto Ja byla na Djerbě, ale jinde a bylo super. Dívala jsem se na ten hotel a teda moře je 250m daleko :think: to je docela moc. Jinak nemám ráda takové velké hotely i proto možná ty špatné recenze, ale nečetla jsem je. Jinak pokud by jste byli u moře není tam plážový bar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pakynkahofiah
26.7.13 20:29

Já sem byla v SIDI MANSOUR a moc se mi tam líbilo programy animátorů sou fajn i když sem se do nich moc nezapojovala. Večerní scénky byly většinou povedené takže sem se na ně vždycky těšila. Co se ubytování týče tak byli celkem problémy s pokoji a nej jen u nás. Ale jinak to bylo super dovolená a kdybych mohla tak bych tam zůstala i dýl ;)

• Citovat
  • Upravit
Lollzgirl
27.7.13 22:08

Ahoj, taky se tam chystám, na konci srpna…jaké konkrétní problémy byly s ubytováním? Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 22:09

Ahooooj, my teda v pátek letíme Sousse - Hotel Jinen… :P

• Citovat
  • Upravit
103
27.7.13 22:47

Ahoj tak já teda nakonec letím do Sirocco Beach v Mahdii :)ale díky všem za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pakynkahofiah
1.8.13 13:59

No mě chyběla postel někdo si stěžoval na klimatizaci myslim a někomu prej nešli zavírat dveře na balkon ale to myslim že bylo tim že s tim neuměli zacházet :D nám to taky nešlo my sme na to přišli až ty poslední dny jak se s tim zachází

• Citovat
  • Upravit
5606
1.8.13 14:27

@dudusto Ahojky takže jsem se jukla kde to jedeš a byla jsem hned vedle Primasol El Mehdi

http://hotel. invia. cz/tunisko/mahdia/sirocco-beach/#tab=mapa-hotelu

No recenze na tvůj hotel nic moc no, ale všude je asi něco. Moře docela ušlo, je písčito mušlová. Docela jsem byla zklamaná. V odpoledních hodinách připlulo minimum chaluh, ale vpoho bylo to jen na kraji.No s Djerbou se to nedá srovnat. Jinak po pláži jezdí starý muž na velbloudovi a má sebou i miminko.Za 15dináru se s ním vyfotíš a ještě povozíš :palec:.Jinak řidiči co vozí z letiště jsou hovada, ale to zná asi každý že. Na cestě pro jedno a půl auta jsme byli tři a my bohužel ve 110 rychlosti skončili mimo vozovku :zed: Cesta na Djerbu byla ještě horší :roll: Užíj si to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
1.8.13 14:33

Jo a po pláži chodí plno otravu kteří něco nabízejí, nic neber je to předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.13 19:30

Ahojííí…hele holky, myslíte, že nám stačí, když jsem vyměnila za 2000,– prašule na 100 Dolarů. Z toho máme výměnou nějakých 160 tuniských dinárů, ještě budu mít kartu, ale stejně :)
Co, stačí?? :)

• Citovat
  • Upravit
5606
2.8.13 11:48
@Anonymní píše:
Ahojííí…hele holky, myslíte, že nám stačí, když jsem vyměnila za 2000,– prašule na 100 Dolarů. Z toho máme výměnou nějakých 160 tuniských dinárů, ještě budu mít kartu, ale stejně :)
Co, stačí?? :)

My měli 5000,– a bylo to moc pokud máš all inclusive tak stačí tak do 2000,– pokud nechceš nakupovat cetky atd.my si koupili jízdu na velbloudovi 15din. pohlednici 0,5din.,známka 1din.. Takže moc jsme neutratili.Na letišti při cestě zpět je pěkně draho takže doporučuji v hotelu načepovat do petky jejích pití. S pitím mě pustili i do odbavovacího prostoru, tam neřešili nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pakynkahofiah
2.8.13 12:54

My sme si vyměnili 100 dinárů pokod si dobře vzpomínám a nakonec smee to skoro všechno rozdali na dýška ale ono zase příde na to jestli se vám tam bude něco líbit třeba ve městě a chtěli byste si to koupit my sme si toho teda moc nekupovali.Ale zase když si toho vyměnítě moc tak to pak můžete rozdat číšníkum takže je to asi jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.13 17:55

Děkuju holky :) my mame vyměneno 100$ tj. 162 TD cca. :) All máme 10-24h, to je fajn :) Kdyžtak ještě 3000 Kč na účtu.. To by mělo stačit, doufám… :think: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.13 18:28

Holky, náhodou nevíte kolik cca dolarů, nebo dinárů stojí hodina v posilovně v hotelu?? :) Důležité!!!

• Citovat
  • Upravit
pakynkahofiah
3.8.13 09:57

To bude určitě stačit ;) ale kolik stojí ta hodina v posilovně tak to fakt nevim ale myslim že to určitě bude na stránkách toho hotelu nebo někde jinde na internetu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix