Apartmán Itálie - autem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Caty
21.4.11 21:45

Itálie/Apartmán/Autem

Ahoj holky, vím, že už to tu určitě je, ale já potřebuji poradit a hlavně přesně nějaký název residence, hotelu, apartmánu. V létě chceme do Itálie, autem, do 8mi hodin cesty. Malá nerada jezdí dlouhé trasy. Prosím, můžete mi poslat nějaký odkaz na ubytování, kde jste byly a máte dobrou zkušenost? Hledám už týden a nemůžu najít a vybrat. Je toho strašně moc. Lepší by byl apartmán, ale může být i hotel. Děkuju moc moc moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4778
21.4.11 23:25

Lignano Sabbiadoro - Apart Hotel La Tore/La Duna (cena za pokoj 12 tis. v hlavní sezoně)- k moři 3 minuty, do centra pět… Božííí, už jsme tam s malou byli dvakrát, letos nepojedem, páč budu megabřichatec, ale za rok to dáme zas!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
21.4.11 23:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.11 08:01

taky milujem Lignano-od nás ze Strakonic je to tak 7hod cesty, jezdíme přes noc. V LIgnanu jsme byli už 7×, prostě se nám tam líbí, jak píše OGGYOZZY, Lignano Sabbiadoro-tam je to takové akčnější,tam sme jezdívali, ale poslední rok (a tento opět pojedem) jsme byli v Lignano Riviéra, tam je to hodně klidné, v borovicovém háji, písečné pláž, Tomík si skvěle vyhrál, maj tam prolézačky na pláži, skluzavky,…no prostě mně se tam líbí hrozně. A budem bydlet(stejně jak minulý rok) v residenci RUBIN - jsou to apartmány a je u nich i bazén. 10.000Kč za apartmán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
26.4.11 14:13

AHoj holky, děkuju moc za rady. No, já natrefila ještě na apartmány u Gardského jezera v Itálii? Jestli si nepletu teď ten název. Byl jste tam někdo? Láká mě, že to není slaná voda a malé nebude vadit do očiček, ale nevím jaká je voda, jestli je to tam čisté a tak.
Na to Lignano mrknu, děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
4778
26.4.11 23:28

Ahoj, jeli jsme kolem-vypadá to tam nádherně,ale je to blíž k Alpám, nevím, asi tam bude míň teplo (ale asi ne o tolik) a nevím, jaké tam jsou pláže. Ale nádhera to teda je!!! My v Lignanu byli celkem šestkrát, s malou dvakrát. V 9.něsícich a pak zese po roce. Slanou vodu ti prckové vůbec neřešej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
27.4.11 07:01

Děkuju moc, tak já ještě mrknu na ten odkaz, co jsi mi sem dávala.
Akorát jsem chtěla spíšněco menšího, ale člověk si asi moc nevybere a nesmí být moc náročný.Ale vypadá to tam hezky, jak jsi mi poslala.

• Citovat
  • Upravit
4778
27.4.11 07:49

Je tam u toho i bazén, do obchodu minutka, k moři kousílínek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.8.15 17:27

Ahoj, v září bychom chtěli jet autem se 2 malými dětmi nejlépe do Střední Itálie. Máme požadavek na ubytování nejlépe s bazénem a zahradou. Máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí