Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lignano Sabbiadoro - Apart Hotel La Tore/La Duna (cena za pokoj 12 tis. v hlavní sezoně)- k moři 3 minuty, do centra pět… Božííí, už jsme tam s malou byli dvakrát, letos nepojedem, páč budu megabřichatec, ale za rok to dáme zas!!!!
taky milujem Lignano-od nás ze Strakonic je to tak 7hod cesty, jezdíme přes noc. V LIgnanu jsme byli už 7×, prostě se nám tam líbí, jak píše OGGYOZZY, Lignano Sabbiadoro-tam je to takové akčnější,tam sme jezdívali, ale poslední rok (a tento opět pojedem) jsme byli v Lignano Riviéra, tam je to hodně klidné, v borovicovém háji, písečné pláž, Tomík si skvěle vyhrál, maj tam prolézačky na pláži, skluzavky,…no prostě mně se tam líbí hrozně. A budem bydlet(stejně jak minulý rok) v residenci RUBIN - jsou to apartmány a je u nich i bazén. 10.000Kč za apartmán.
AHoj holky, děkuju moc za rady. No, já natrefila ještě na apartmány u Gardského jezera v Itálii? Jestli si nepletu teď ten název. Byl jste tam někdo? Láká mě, že to není slaná voda a malé nebude vadit do očiček, ale nevím jaká je voda, jestli je to tam čisté a tak.
Na to Lignano mrknu, děkuju moc.
Ahoj, jeli jsme kolem-vypadá to tam nádherně,ale je to blíž k Alpám, nevím, asi tam bude míň teplo (ale asi ne o tolik) a nevím, jaké tam jsou pláže. Ale nádhera to teda je!!! My v Lignanu byli celkem šestkrát, s malou dvakrát. V 9.něsícich a pak zese po roce. Slanou vodu ti prckové vůbec neřešej…
Děkuju moc, tak já ještě mrknu na ten odkaz, co jsi mi sem dávala.
Akorát jsem chtěla spíšněco menšího, ale člověk si asi moc nevybere a nesmí být moc náročný.Ale vypadá to tam hezky, jak jsi mi poslala.
Je tam u toho i bazén, do obchodu minutka, k moři kousílínek… ![]()
Ahoj, v září bychom chtěli jet autem se 2 malými dětmi nejlépe do Střední Itálie. Máme požadavek na ubytování nejlépe s bazénem a zahradou. Máte nějaký tip?
Ahoj holky, vím, že už to tu určitě je, ale já potřebuji poradit a hlavně přesně nějaký název residence, hotelu, apartmánu. V létě chceme do Itálie, autem, do 8mi hodin cesty. Malá nerada jezdí dlouhé trasy. Prosím, můžete mi poslat nějaký odkaz na ubytování, kde jste byly a máte dobrou zkušenost? Hledám už týden a nemůžu najít a vybrat. Je toho strašně moc. Lepší by byl apartmán, ale může být i hotel. Děkuju moc moc moc