IUI

• Otevřená skupina

Sdílení zážitků a rad po IUI.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2
14.9.11 18:46

IUI

ahoj holky,dne 9.9. jsem byla na IUI a tam mi rekli ze tehotensky test si mam delat az 30.9.neni to moc dlouho nemuzu driv nevite jestli se to ukaze driv,jeste 5 den me zacali bolet prsa a mam malinko bolesti pod brisku ne furt vypadato ze to asi dostanu :cry: byla jsem na tom poprve tak nevim ty pocity prvni dceru mam prirozene a tam jsem mela jenom bolesti v prsou jinak jsem nevedela ze jsem tehotna mohla by mi nekdo poradit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
16.9.11 15:01

Ahojky, ja teda jeste s IUI zkusenost nemam, ale minuly cyklus jsem si pichala injekce gonal a ovitrelle na podporu ovulace (podobne se pichaji i pri IUI)…Ty jsi mela prirozenou IUI nebo s hormonama? Ovitrelle obsahuje HCG, ale 14 dni po jeho aplikaci uz by v krvi nemelo byt nic, respektive to umele HCG z injekce…takze ja bych to asi nevydrzela a zkusila ten uz 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.9.11 20:45

ty příznaky vypadají,že se asi podařilo.Měla jsem to také tak.S testem to neuspěchejte. :palec: :palec: :palec: AŤ vám to vyjde,ještě je moc brzo na nějaký závěr. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.9.11 10:09

Ahoj holky, jsem po prvním IUI 17.9., mám už dceru přirozeně a od té doby jsem měla zamlklé 8tt a mimoděložní 6tt, před rokem a od té doby se nedaří. Jsme oba naprosto v pořádku, ani v CARU nenašli žádnou příčinu. Můžu se k Vám přidat, testit budu v neděli a hrozně se bojím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.11 19:39

iui

holky jsem po iui od 9.9.jak jsem uz psala v nedeli jsem mela dostat menstruaci a jeste nedorazila v nedeli jsem si delala test a byl negativni tak nevim co si mam o tom myslet jestli to je jeste brzy mam ho delat az v patek,mam priznaky nejaky bolesti hlavy rano se mi mota hlavampoboliva me brisko a kdyz neco zvedam v praci tak mi projede pod brisku bolest tak nevim prsa me boleli jenom tyden a ted uz ne mohla byste mi nejaka napsat nebo bych mohla jeste zkusit teplotu rano jestli vybehne dečkuji :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.9.11 12:45

ještě vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.10.11 10:01

prvni IUI

Ahoj, jsem na tom hodne podobne. Mam petiletou dceru prirozene, pred rokem a jeste jednou pred dvema zamlkle tehu v 8tt a ted se nedari. Tak se zdovolenim taky pridam. Ted se mi sice tvori cysty, ale i presto si mam v pondeli pichnout ovitrelle (snad to zvladu, nidky jsem to nedelala - muzu na tom neco zkazit?) a v utery v poledne jdu na IUI. Prosim vas, jak to probiha bezprostredne po tom? Muzu jit normalne do prace a jinak fungovat a nebo je lepsi byt doma v klidu. Nerada bych zmarila pokus. Taky se chci zeptat, jestli muzeme IUI kombinovat s prirozenymi pokusy. Dekuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
3.10.11 17:54

Ahoj holky.
Tyko ja šla normálne do práce. Doktor mi řekl že je to nahrada za pohlavni styk :wink: . Takže delat vše co obvykle. I ted chodim do práce. Jsem po IUI 16 den a asi se povedla :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
89
3.10.11 20:38

Jeee, tak to moc gratuluju. :dance: No ja budu chodit do prace od stredy normalne, jen v utery odpo po zakroku jsem si vzala volno. Radsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.10.11 12:24

Ahoj, meril jste si nekdo pri IUI bazalni teplotu? Ja si ji merim uz nekolik mesicu, v druhe polovine cyklu beru Utrogestan a teplota je vyssi, ale ne nad 37 (v pochve). Vcera jsem po ovitrellu mela mit ovu, ale teplota je stale stejna kolem 36.6. Tak vaham, zda nemam anovulacni cykly a ta zvysena teplota v druhe polovine cyklu neni jen diky Utrogestanu.
 T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
6.10.11 16:08

Holky tak dnes jsem byla na krvi a na ultrazvuku a jsem ve 4 tydnu a jsou tam dva váčky :-) . Jeste ted jsem z toho paf jak já tak manžel

• Citovat
  • Upravit
89
6.10.11 18:56

Zdeni, moc gratuluju. Drzim pesti, at to jde dobre. A byla jsi na prvnim IUI? A co sis pred tim pichala? Taky ovitrelle? Ja zatim porad premyslim nad tou mou bazalni teplotou. Tak snad vyskoci. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
6.10.11 19:31

Tyko byla to moje 2 inseminace v životě. z prvni mame Lucinku (SKORO 5let) a ted ty dvě kuličky :lol: :dance:
Brala jsem jenom clostik 3×denně 3 až 7 den cyklu a den pred inseminaci jsem si nechala píchnout pregnyl 8-) a pak brala dufaston 10 dni. No a ted beru ultrogestan

• Citovat
  • Upravit
18
20.10.11 14:32

Závidim,já jdu po druhé na iui,první byla bohužel neúspěšná :cry: .Mám teď jeden folikul 19mm velký v pravém vejcovodu.V neděli mám jít na kontrolu,tak snad výjde ta druhá iui :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.10.11 20:52

Drzim pesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů