IUI

• Otevřená skupina

Sdílení zážitků a rad po IUI.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
18.11.11 22:10

Leon, drzim moc pesti. Ja jsem ted 14 den po, vcera mi vysel negat test, ale zatim MS nikde. Na me je ale jeste brzo. Tak uvidim co o vikendu. Na treti pokus pujdu kdyztak asi az v lednu, potrebuju mesic vysadit. Tobe moc drzim pesti.
Gabi, delali mi genetiku, protoze jsem byla po dvou zamlklych tehu. Ale vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.11.11 14:50

Taky vám holky držím pěstičky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veromirka
24.11.11 10:38

Ahoj,nevěděla jsem jestli mám psát,ale na konec jsem se odhodlala.Byla jsem před týdnem na IVF v podbříšku mě bolelo,prsa mě taky ještě bolí ale zavádím si utrogestan po 8hodinách vždy dvě kuličky a ted druhý den ze mě vytéká voda nebo co to je :,( Nevím nedokážu si vysvětlit jestli je to dobře nebo ne.Když by jste s tím měl někdo zkušenost tak mě písnite pá

• Citovat
  • Upravit
3221
25.11.11 10:57
veromirka píše:
Ahoj,nevěděla jsem jestli mám psát,ale na konec jsem se odhodlala.Byla jsem před týdnem na IVF v podbříšku mě bolelo,prsa mě taky ještě bolí ale zavádím si utrogestan po 8hodinách vždy dvě kuličky a ted druhý den ze mě vytéká voda nebo co to je :,( Nevím nedokážu si vysvětlit jestli je to dobře nebo ne.Když by jste s tím měl někdo zkušenost tak mě písnite pá

Ahoj ráda bych ti poradila ale nevím s IVF nemám zkušenosti zkus napsat holkám do diskuze které již na IVF byly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.11.11 00:08
Tyka píše:
Leon, drzim moc pesti. Ja jsem ted 14 den po, vcera mi vysel negat test, ale zatim MS nikde. Na me je ale jeste brzo. Tak uvidim co o vikendu. Na treti pokus pujdu kdyztak asi az v lednu, potrebuju mesic vysadit. Tobe moc drzim pesti.
Gabi, delali mi genetiku, protoze jsem byla po dvou zamlklych tehu. Ale vse OK.

Ahoj Tyko.
Tak jak?Jsem zvědavá :dance: Já bohužel jsem to dnes dostala takže jdu na další IUI.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.11.11 00:30

Ahoj Gabi,
no, jsem ctvrty den cyklu. Tedy zase nic. Prosinec si davam klid a v lednu to chci zkusit napotreti. Pak uvidim. Je to nejaky zacarovany kruh. Tak s novym rokem novy zacatek. Drzim nam pesti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.11.11 01:03

Ahoj Tyko.

Jee tak to mi je líto ale napotřetí to už musí vyjít :palec: Mně radili holky,že by se to mělo za sebou,že je to tak lepší,že to tělo má v sobě hormóny…poď do toho já jdu taky uvidíš budeš mít hezky dáreček pod stromeček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.11.11 07:46

Ja bych sla, ale manzel je na mesic sluzebne pryc:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.11.11 11:39
Tyka píše:
Ja bych sla, ale manzel je na mesic sluzebne pryc:(

Oj tak to je škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.11.11 08:21

Ahoj Leonetio, tak jak je? jak se tentokrat citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.12.11 17:21

Ahoj holky můžu se přidat?? já jsem si 26.11.píchla pregnyl, od rána mám hrozné bolesti, prsa mě pobolívají a trošku se prý zvětšují o víkendu to bude 14dní a měla bych testovat,jen se bojím..doktorka v car mi sdělila že ovul doba vychází na 27-28.11. Dnes jsem kvůli velikým bolestem-ani jsem nemohla chodit šla ke svému gyn.a ten mi řekl že probíhají ještě ovuldny a že i přes bolest na to máme co nejvíce během dneška skákat..myslíte že je možnost že by se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
5.12.11 22:56
evca 28 píše:
Ahoj holky můžu se přidat?? já jsem si 26.11.píchla pregnyl, od rána mám hrozné bolesti, prsa mě pobolívají a trošku se prý zvětšují o víkendu to bude 14dní a měla bych testovat,jen se bojím..doktorka v car mi sdělila že ovul doba vychází na 27-28.11. Dnes jsem kvůli velikým bolestem-ani jsem nemohla chodit šla ke svému gyn.a ten mi řekl že probíhají ještě ovuldny a že i přes bolest na to máme co nejvíce během dneška skákat..myslíte že je možnost že by se zadařilo?

Ahoj Evčo.
Klidně můžeš..nechápu ale dotazu..co já vím tak Pregnyl se píchá 36 hodím před 12 dnem cyklu-pokud máš ovulaci v pohodě normálně jak by měla být..třeba já jsem si dnes píchla Pregnyl a ve středu dopoledne mám IUI tak to nechápu..Když jsi si píchla Pregnyl 26.11.tak na 28.11.jsi měla mít 12DC kdy jste měli mít buď IUI anebo normálně..tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 11:47

ahoj jsem dnes devátý den po IUI, všem držím palce.

Jen chci reagovat na ten pregnyl - může se píchat který koliv den cyklu, ale 40-48 hodin před ovulací. Takže jestli máš ovulaci 12 den, tak píchneš pregnyl 40 hodin před (cca 10 den), jestli máš ovulaci 15 den - tak píchneš pregnyl zase 40 hodin před ovulací (cca 13 den). pregnyl pomáhá dozrát vajíčkům v ten čas který je potřeba.

veromirka to co vytéká je utrogestan ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.11 11:47

ahoj jsem dnes devátý den po IUI, všem držím palce.

Jen chci reagovat na ten pregnyl - může se píchat který koliv den cyklu, ale 40-48 hodin před ovulací. Takže jestli máš ovulaci 12 den, tak píchneš pregnyl 40 hodin před (cca 10 den), jestli máš ovulaci 15 den - tak píchneš pregnyl zase 40 hodin před ovulací (cca 13 den). pregnyl pomáhá dozrát vajíčkům v ten čas který je potřeba.

veromirka to co vytéká je utrogestan ;)

• Citovat
  • Upravit
29
2.2.12 13:49

Ahoj holky, za 14 dní mě čeká první IUI. Poradíte někdo, jak dlouho to trvá? A můžu potom normálně fungovat, jako jít do práce a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny