IUI
- Otevřená skupina
Sdílení zážitků a rad po IUI.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tyka píše:
Gabi, ja si pichala Ovitrel, taky jsem se toho bala, ale bylo to uplne v pohode. Po prvnim IUI jsme sla domu, a byla v klidu, ale pri druhem uz ne. Pry muzes delat vse normalne. Tak drzim pesti.
Tak zítra mně to čeká,jsem zvědavá..Prosím tě kdy si se po IUI testovala aby to nebylo ovlyvněno Ovitrellem?Nebo si čekala až na MS?Tak papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedockave jsem to zkusila 9 den po IUI a byla jeste slaboucka carecka. Pak jsem pockala asi tyden a zkusila to znova.Pocitam ze po desatem dnu uz by to ovlivneno byt nemelo. Podruhe uz ale spechat s testem nebudu. Stejne nic neuspecham. Tak drzim pesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leonetia píše:
Gabika83 Taky nám ale trval,díky
,taky budu držet
.
Tak doufám že i druhé mimčo bude co nejdřív
Včera jsem byla po IUI úplně nepoužitelná bolelo mě břicho jak snad nikdy
a byla jsem hodně unavená..Dnes už pohoda je to lepší.Šetřila jsi se nějak pak nebo ne?A bolelo tě taky břicho je to normální?Mně to bolelo jako u pravého vaječníku a střilelo mi to do pravé ledviny..jinak nebylo to nic moc to IUI byla tam nějaká mladá gynekoložka která se to učila a celkem to bolelo
ale byla to chvilka tak se to dalo přežít,pak mě nechali chvilku poležet a pak domů..ale říkali mi,že test až za 14 dní udělat protože to může být ovlivněno Pregnylem.Ale nevím jestli to vydržím.
Tak papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabika83 Ahoj,omlouvám se ale neměla jsem časík semko zajít dřív.Mě to bolelo snad pokaždý
,je to nepříjemný
.Já jsem se šetřila jen při prvním pokusu
,pak už ne.Břicho mě pak pokaždý bolelo,i to píchání na právé či levé straně ale bohužel z toho nic nebylo
.Pokaždý jiné příznaky.Půjdu na poslední pokus a pak nevím co dal
.Tak se zatím opatruj.Pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leonetia píše:
Gabika83 Ahoj,omlouvám se ale neměla jsem časík semko zajít dřív.Mě to bolelo snad pokaždý,je to nepříjemný
.Já jsem se šetřila jen při prvním pokusu
,pak už ne.Břicho mě pak pokaždý bolelo,i to píchání na právé či levé straně ale bohužel z toho nic nebylo
.Pokaždý jiné příznaky.Půjdu na poslední pokus a pak nevím co dal
.Tak se zatím opatruj.Pa
No to je asi u každého jinak..tak ti budu držet palečky.Pak napíšu jak jsem dopadla.Zatím papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určo napiš,držím pěstičky
.Já tam jedu teď v pátek ale jen na ultrazvuk.Moc se mi do toho ale už nechce..,přestávám v to věřit
.Tak se měj zatím krásně.Pajky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leonetia píše:
Určo napiš,držím pěstičky.Já tam jedu teď v pátek ale jen na ultrazvuk.Moc se mi do toho ale už nechce..,přestávám v to věřit
.Tak se měj zatím krásně.Pajky
Děkuji moc…a nezoufej třeba teď se to povede..věř tomu držím palečky na UZ.Jdeš na folíky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, neda mi to se nepridat. Sice jsem se ted snazila na to nemyslet, jak pises, Leo, uz mi to nebavi, nechce se mi na to myslet. Jenze to nejde. Asi vite, o cem mluvim. Ja mam v patek testovat (14 dni po IUI) tak jsem si dnes koupila test, protoze je zitra svatek. Ale hrozne se mi nechtelo. Vubec se netesim na patek. Uz nechci videt jednu carku a zoufale zirat na misto, kde by mela byt ta druha a snazit se ji nejak silou vule videt. Me tedy zakrok ani jednou nebolel, pak me poboliva podbrisek ale tak nejak ne moc, prsa me moc neboli a normalne me bolela (byla jsem tehu dvakrat a bolela dost - jenze jen osm tydnu, pak konec, nezadarilo se). Ale to je jiny pribeh. Bude-li i tentokrat vysledek negativni, na dalsi pujdu zacatkem ledna. Diky, ze tu jste, clovek se muze nekomu sverit. Obema vam drzim pesti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leonetia píše:
Jj jen na folíky ,uvidíme jak to celé dopadne.
Ahoj Leo..Tak jak to dopadlo?Myslím na tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyka píše:
Ahoj holky, neda mi to se nepridat. Sice jsem se ted snazila na to nemyslet, jak pises, Leo, uz mi to nebavi, nechce se mi na to myslet. Jenze to nejde. Asi vite, o cem mluvim. Ja mam v patek testovat (14 dni po IUI) tak jsem si dnes koupila test, protoze je zitra svatek. Ale hrozne se mi nechtelo. Vubec se netesim na patek. Uz nechci videt jednu carku a zoufale zirat na misto, kde by mela byt ta druha a snazit se ji nejak silou vule videt. Me tedy zakrok ani jednou nebolel, pak me poboliva podbrisek ale tak nejak ne moc, prsa me moc neboli a normalne me bolela (byla jsem tehu dvakrat a bolela dost - jenze jen osm tydnu, pak konec, nezadarilo se). Ale to je jiny pribeh. Bude-li i tentokrat vysledek negativni, na dalsi pujdu zacatkem ledna. Diky, ze tu jste, clovek se muze nekomu sverit. Obema vam drzim pesti.
Ahoj Tyko.
Chtěla jse se tě zeptat když to bylo už 2× a pak nic tak vyšetřovali tě na Leidenskou muteci?To je porucha sráženlivosti krve a když jí máš tak dělá zamlklé těhu.Protože mně říkali,že pokuď otěhotním budu jsi hned od začátku píchat injekce na ředění krve aby se právě tohle nestalo..a vím,že když se to opakovaně stane u ženy tak že se to vyšetřuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabika83 píše:Tyka píše:Ahoj Tyko.
Ahoj holky, neda mi to se nepridat. Sice jsem se ted snazila na to nemyslet, jak pises, Leo, uz mi to nebavi, nechce se mi na to myslet. Jenze to nejde. Asi vite, o cem mluvim. Ja mam v patek testovat (14 dni po IUI) tak jsem si dnes koupila test, protoze je zitra svatek. Ale hrozne se mi nechtelo. Vubec se netesim na patek. Uz nechci videt jednu carku a zoufale zirat na misto, kde by mela byt ta druha a snazit se ji nejak silou vule videt. Me tedy zakrok ani jednou nebolel, pak me poboliva podbrisek ale tak nejak ne moc, prsa me moc neboli a normalne me bolela (byla jsem tehu dvakrat a bolela dost - jenze jen osm tydnu, pak konec, nezadarilo se). Ale to je jiny pribeh. Bude-li i tentokrat vysledek negativni, na dalsi pujdu zacatkem ledna. Diky, ze tu jste, clovek se muze nekomu sverit. Obema vam drzim pesti.
Chtěla jse se tě zeptat když to bylo už 2× a pak nic tak vyšetřovali tě na Leidenskou muteci?To je porucha sráženlivosti krve a když jí máš tak dělá zamlklé těhu.Protože mně říkali,že pokuď otěhotním budu jsi hned od začátku píchat injekce na ředění krve aby se právě tohle nestalo..a vím,že když se to opakovaně stane u ženy tak že se to vyšetřuje…
A jak ti to dopadlo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabika83 Ahojky,tak jdu na třetí pokus,moc se mi do toho nechce a když to nevýjde,tak jsou tady dvě možnosti,buď tři měsíce to chvilku zkoušet přirozeně nebo do PRONATALU v Praze na IVF ale to je prej 30% šance takže to je stejný.Zítra mám pregnyl a v po iui.
Mám na levo 20mm folík
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leonetia píše:
Gabika83 Ahojky,tak jdu na třetí pokus,moc se mi do toho nechce a když to nevýjde,tak jsou tady dvě možnosti,buď tři měsíce to chvilku zkoušet přirozeně nebo do PRONATALU v Praze na IVF ale to je prej 30% šance takže to je stejný.Zítra mám pregnyl a v po iui.Mám na levo 20mm folík
.
Tak to je super neboj určitě to teď výjde budu moc držet palečky
Folik je super já jsem měla 18mm.Neboj bude to ok věř tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Karma-is-a-cat , 11.6.26 12:35
- lapaletka , 8.6.26 21:16
- Analytička96 , 20.1.26 11:02
- Jana9118 , 13.1.26 10:43
- Orchidejka13 , 20.11.25 10:16
- Luciiiczek , 12.10.25 14:32
- bonsaj493 , 20.8.25 08:07
- Ojluse , 10.5.25 13:32
- Mari105 , 12.3.25 12:08
- Mišulka22 , 18.1.25 14:42
- Šáárinečka , 9.12.24 19:30
- Stel158 , 23.9.24 21:29
- Soncak , 10.8.24 14:58
- Alkoid , 30.6.24 17:39
- Storce , 4.5.24 17:11
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Já nedělám nic,manžel vše.
- 2.9.26 00:03
- Anonymní
- 52
Dny po odběru plodové vody
- 2.9.26 01:03
- Černá Madonna
- 7
Nevolnost po menstruaci, těhotenství?
- 1.9.26 21:51
- Pjúdoo
- 6
Tchýně má vždy opačný názor než já
- 1.9.26 23:56
- Hanča1234
- 64
Založení s.r.o. v Praze
- 1.9.26 18:02
- Hanča1234
- 2
Mám strach z druhého porodu
- 1.9.26 21:01
- Anonymní
- 10
Zamyšlení - třetí dítě ve škole
- 1.9.26 23:46
- KalamityJohn
- 21
Řeší s vámi praktický lékař obezitu?
- 1.9.26 23:08
- Lollitka
- 63
Strach z těhotenství po mazlení
- 1.9.26 23:13
- Anonymní
- 20
Jak vaše dítě zvládlo první den ve školce?
- 1.9.26 22:07
- hospodki
- 31
Nové příspěvky
Kde se seznámit po rozvodu?
- 2.9.26 03:10
- The Spaniard
- 81
Co dnes vaříte?
- 2.9.26 02:56
- KalamityJohn
- 66446