IUI

• Otevřená skupina

Sdílení zážitků a rad po IUI.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
22.10.11 08:23

Snad se to povede alespoň na podruhééé :-D .Děkuju !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.10.11 16:36

Tfuj tfuj. Ja jsem ted cerstve po prvni neuspesne IUI a uz taky doufam v pristi uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
2.11.11 00:04

Ahoj holky.ráda bych se k vám přidala.Snažíme se s manželem již rok o mimčo a pořád nic :-? 7.11.jsme objednání k prvnímu pohovoru do CAR-u.Gynekoložka nám doporučila IUI.Jenom já mám problém že nesmím žádné hormóny užívat(mám Leidenskou mutací-poruchu sráženlivosti krve a již jsem prodělala trombózu).Nevíte jak to je když hormóny nemůžu?Díky moc za odpověde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.11.11 08:07

Ahoj Leon, tak jak to vypada po druhe IUI? Ja jsem byla na kontrole v pondeli a folikul byl jen 11mm. Tak jdu zitra zase a uvidi se. Drzim ti pesti. :-) T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.11 09:24

Ahoj Tyka,už po pátém dnu po iui mě začali bolet prsa,a stále bolej,nejhorší to je večer,jinak mě bolí podbřišek sem tam.Já se na to ale snažím nemyslet,dokonce jsem i stěhovala a pak mi bylo zle,bolel me hodně podbřišek,ale nevím jestli to má s tím něco společného.Test si taky nebudu dělat tenthle měsíc,buď to výjde nebo ne :-) .
Gabika83 zeptala bych se na to lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.11.11 16:07

Ahoj Leon, tak to ti moc drzim pesti. :palec: Ja byla dnes, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.11 20:53

Tyka držím ti pěstičky,ať už to konečně dopadne :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.11.11 21:12

Ahoj holky

Děkuji zkusím se na to zeptat jsem zvědavá jestli to iui u nás bude úspěšné-chtěli bychom co nejdřív…holky držím všem palečky,vím co to je za pocit když tam je pořád jenom jedna čárka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.11.11 13:40

Ahoj holky

Ahoj holky.Tak dnes jsem byla na UZ mám tam folik 18mm a v pátek nás čeká IUI.Jen mě zarazilo-dostala jsem Pregnyl(HCG),mám si ho píchnout dnes večer..Máte s tím zkušenosti?Po IUI jste byli nějak v klidu?Děkuji za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.11.11 22:55

Gabi, ja si pichala Ovitrel, taky jsem se toho bala, ale bylo to uplne v pohode. Po prvnim IUI jsme sla domu, a byla v klidu, ale pri druhem uz ne. Pry muzes delat vse normalne. Tak drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.11.11 07:48

Děkuji moc Tyko jsem zvědavá 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.11.11 16:57

Tak mě to ani po druhé nevyšlo to iui,tak snad na potřetííí :think: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.11.11 18:18

Je to me mrzi. A jdes hned? Koukam podle fotky, ze uz jednu ratolest mas. Tak alespon tak vid. Ja mam taky dceru, tak se to snasi trochu lip. Kdyz nam to nevyjde ani na podruhe, tak pujdem asi az po novem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.11.11 19:04

Jj mám.Je to moje zlatíčko :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.11.11 22:11

Ahoj