IUI a IVF a práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
13.1.20 22:01

@jary1 Tak drzim palce at se zadari a za 9 mesicu mate doma mimco :hug: Ja jsem ted po ET v car na namesti a mam 4 mrazacky. Tak se snad taky dockame konecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
13.1.20 22:04

@Safrik držím palce a děkuji. A líbí se ti tam na náměstí? Je to tam lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.1.20 22:06

@jary1 Ja musim rict ze se mi tam libi. A hlavne konecne tady mam vic embryi.. V natu jsem mela vzdy jen 1 po kultivaci :roll: Rozdil v tech car urcite je. Hodne v lekach. Tady jich beres fakt hromadu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.1.20 17:54

Ahoj, jelikož mám v práci nárok na dvě propustky za měsíc tak jsem se objednavala vždy na odpoledne a aspon to dopoledne byla v práci a pokud to bylo ráno tak jsem do prace vůbec nešla ( mám car hodinku cesty). Naštěstí mám takovou práci že můžu skončit dřív a ty hodiny co mi chybí si udělám jiný den třeba zůstanu déle. A teď po transferu normálně chodím do prace a když sem jednou skrz to měla neschopenku tak jsem prostě řekla že jsi na laparoskopii a budu min 10 dní doma a nikdo se po tom nepidil. I když sem měla razítek z centra tak to vidí max manažerka a ta nikdo nic neříkala a myslím že to ani nějak nezkouma jen posle ty přípustný které má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí