Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem slyšela,že v některých centrech,ty výsledky schválně zhoršují,aby tahali z lidí peníze,ale už si nepamatuju,kde to bylo
Je tu hodně diskuzí na toto téma,tak bych to asi prošla a podle toho si vybrala ![]()
Holky tak já si fakt nemužu stěžovat jsou hrozne milí a hned při první návštěvě jsme se dohodli na veškěrém vyšetření..samozřejme se čekalo na moji MS aby se mohlo začít..ale zvládli jsme to běhěm měsíce. Spermio máme supr..doktorka říkala že mám přítele pochválit:-) Sama mi řekla že nas nepožene hned do IVF že aspon za zkoušku IUI stojí abychom nemuseli platit. Fakt jsem zatím spokojená..
Ahoj, tak jsem nakonec podstoupila IUI v CAR na obilnaku a na druhy pokus to mozna vypada, ze to vyslo. Teda vyslo to, ale je to prilis cerstve
. Takze muzu jen rozsirit rady spokojenych pacientek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Byla dodržována stejná doba abtinence ,ale výsledky byly celý rok na Obilnáku špatné a pak v dalších nemocnicích hodně podoblé tak jakto ,že tam byli o 60% horší celý rok a pak jinde úplně jiné až si mysleli odborníci v Praze zda nedošlo k záměně výsledků až tak ten rozdíl byl výrazný . ty lepší spg jsou už více jak dva roky tak to je mi velkou záhadou .