Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jste moc hodný díky.
Asi to dám manžovi taky přečíst, aby věděl jak to ženy berou
.
M.
Mirko,
vždyť to robátko bude stejně vaše
Vždyť vy jste ti co ho (je
) chtějí a tímhle nejjednodužším způsobem si k němu dopomůžete. Ve „vás“ to miminko bude růst, „vy“ ho porodíte, a vy ho budete vychovávat a milovat. Kdyby byla chyba ve mne (měla špatný vajíčka, nebo je neměla vůbec), jednoznačně bych usilovala o vajíčko od dárkyně ! Tvůj manža je opravdu skvělej, tak mačkám palečky ať už nemusíte čekat dlouho !!! ![]()
Lenii.
Byli jsem na testech v Podolí. Po prvních testech jsme čekali 3týdny na výsledky, pak 3měs. přeléčení Prednisonem+styk pouze s kondomem. Potom zase testy, zase 3týdny čekat. Pak jsme se na to mohli vrhnout. Ale mimo ovu zase s kondomem. Za dva měsíce se zadařilo. Jen nevím, jestli až budeme chtít druhý na to budeme muset znovu
Protože to by jsme se už pomalu měli objednat. To trvalo 3měs., než měli volný termín. Je hrozný kolik lidí má problém s početím. Přitom by to mělo být samozřejmé ![]()
Jen jsem chtěla ještě napsat, že souhlasím z Lenii. Kdyby byl problém na mé straně, taky bych souhlasila s darovaným vajíčkem. Ten pocit, že máš mimi v sobě je k nezaplacení ![]()
Marci, a když se vám to už jednou stalo, sexujete teď s kondomem ? Asi ne, co, to by byl dost opruz
Tak snad to nebude po druhé potřeba
No a jsem zvědavá, jak dopadnou výsledky nám, nějak se začínám trochu bát…
Teď ten kondom ani nepotřebuje. Tulíme se monhem mnohem míň. Budeme s tím muset něco udělat ![]()
Já byla docela ráda, že na něco přišli(teda něco s čím se dalo něco dělat). Já předtím měla 2krát zamlklé těhu. Takže kdyby nic nenašli, tak bych byla pěkně vys… , že se to zase stane. Takhle jsem byla o píď klidnější.
marci píše:
Teď ten kondom ani nepotřebuje. Tulíme se monhem mnohem míň. Budeme s tím muset něco udělat
Já byla docela ráda, že na něco přišli(teda něco s čím se dalo něco dělat). Já předtím měla 2krát zamlklé těhu. Takže kdyby nic nenašli, tak bych byla pěkně vys… , že se to zase stane. Takhle jsem byla o píď klidnější.
To chápu ! Já taky doufala, že na něco přijdou a zatím pořád nic
Tak snad je to jen psychika- to ale nevím, kdy se nám teda zadaří… ![]()
Ahojky,u mě manžel souhlasil s IUI dárcem,zároveň jsme zažádali o adopci a na počtvrté to vyšlo.Ani v rodině jsme neříkali,jak se věci mají a doteď všichni tvrdí,že malej je celý taťka.Hlavně,že jsme si těhotenství a porod prožili spolu!Kdyby byl problém ve mně,taky bych neváhala s dárkyní vajíček.Pokud to jde projít těhotenstvím atd.Je to k nezaplacení ![]()
Marki,
to je super, že máte takový výsledek. Snad se nám taky zadaří. Nejradši bych to udělala jako ty IUI + žádost o adopci. Manža, ale nechce prý je to tutovka. No já nevím, mám za sebou už tolik zklamání, že bych takovou „pojistku“ brala. No, musím to s ním ještě probrat.
Mirka
M1504,
neboj, pokud jsi dokázala přijít do jiného stavu, tak to bude v pohodě. Ty potraty přeci nebyly kvůli tomu, že bys nebyla schopná mimi donosit, ale mimi bylo vždycky nemocné.....
Já si myslím, že to bude fakt tutovka, uvidíš.
Myslím si totéž,co Biba.U nás s manželem i po IVF byla embrya neživotaschopná,takže,i když jsem otěhotněla,do 7.týdne nikdy nepřežilo a s dárcem,sice na počtvrté,ale těhotenství bez jediného problémku a zdravé mimi ![]()
Bibo,
chtěla bych to poprvé zkusit na přelomu července a srpna. Ještě mě teď čeká UZ dělohy a okolí, jestli je vše OK po posledním neúspěchu, snad ano, a pak hurá na to. No tedy, moc hurá to není, ale nechci to zbytečně protahovat, už na toho mimíska čekáme tak dlouho …
Mirka
Ahoj Mirko,
jak tu teď čtu, jsi asi podobný případ jako já
. Taky nám lékaři radí využít dárce. No, uvidíme, manželovi se do toho moc nechce. Dám mu ještě čas a pak se uvidí.
Přeji co nejdříve //.
Ivy