IUI - dárce !!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
18.5.06 08:10

Holky, jste moc hodný díky.
Asi to dám manžovi taky přečíst, aby věděl jak to ženy berou :D .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 09:03

Mirko,
vždyť to robátko bude stejně vaše :wink: Vždyť vy jste ti co ho (je :lol: ) chtějí a tímhle nejjednodužším způsobem si k němu dopomůžete. Ve „vás“ to miminko bude růst, „vy“ ho porodíte, a vy ho budete vychovávat a milovat. Kdyby byla chyba ve mne (měla špatný vajíčka, nebo je neměla vůbec), jednoznačně bych usilovala o vajíčko od dárkyně ! Tvůj manža je opravdu skvělej, tak mačkám palečky ať už nemusíte čekat dlouho !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.5.06 16:55

Lenii.

Byli jsem na testech v Podolí. Po prvních testech jsme čekali 3týdny na výsledky, pak 3měs. přeléčení Prednisonem+styk pouze s kondomem. Potom zase testy, zase 3týdny čekat. Pak jsme se na to mohli vrhnout. Ale mimo ovu zase s kondomem. Za dva měsíce se zadařilo. Jen nevím, jestli až budeme chtít druhý na to budeme muset znovu :( Protože to by jsme se už pomalu měli objednat. To trvalo 3měs., než měli volný termín. Je hrozný kolik lidí má problém s početím. Přitom by to mělo být samozřejmé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.5.06 17:00

Jen jsem chtěla ještě napsat, že souhlasím z Lenii. Kdyby byl problém na mé straně, taky bych souhlasila s darovaným vajíčkem. Ten pocit, že máš mimi v sobě je k nezaplacení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 17:27

Marci, a když se vám to už jednou stalo, sexujete teď s kondomem ? Asi ne, co, to by byl dost opruz :roll: Tak snad to nebude po druhé potřeba :D No a jsem zvědavá, jak dopadnou výsledky nám, nějak se začínám trochu bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.5.06 17:34

Teď ten kondom ani nepotřebuje. Tulíme se monhem mnohem míň. Budeme s tím muset něco udělat :oops:
Já byla docela ráda, že na něco přišli(teda něco s čím se dalo něco dělat). Já předtím měla 2krát zamlklé těhu. Takže kdyby nic nenašli, tak bych byla pěkně vys… , že se to zase stane. Takhle jsem byla o píď klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.5.06 17:46
marci píše:
Teď ten kondom ani nepotřebuje. Tulíme se monhem mnohem míň. Budeme s tím muset něco udělat :oops:
Já byla docela ráda, že na něco přišli(teda něco s čím se dalo něco dělat). Já předtím měla 2krát zamlklé těhu. Takže kdyby nic nenašli, tak bych byla pěkně vys… , že se to zase stane. Takhle jsem byla o píď klidnější.

To chápu ! Já taky doufala, že na něco přijdou a zatím pořád nic :( Tak snad je to jen psychika- to ale nevím, kdy se nám teda zadaří… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.5.06 20:30

Ahojky,u mě manžel souhlasil s IUI dárcem,zároveň jsme zažádali o adopci a na počtvrté to vyšlo.Ani v rodině jsme neříkali,jak se věci mají a doteď všichni tvrdí,že malej je celý taťka.Hlavně,že jsme si těhotenství a porod prožili spolu!Kdyby byl problém ve mně,taky bych neváhala s dárkyní vajíček.Pokud to jde projít těhotenstvím atd.Je to k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.5.06 12:17

Marki,
to je super, že máte takový výsledek. Snad se nám taky zadaří. Nejradši bych to udělala jako ty IUI + žádost o adopci. Manža, ale nechce prý je to tutovka. No já nevím, mám za sebou už tolik zklamání, že bych takovou „pojistku“ brala. No, musím to s ním ještě probrat.
 Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.5.06 13:23

M1504,
neboj, pokud jsi dokázala přijít do jiného stavu, tak to bude v pohodě. Ty potraty přeci nebyly kvůli tomu, že bys nebyla schopná mimi donosit, ale mimi bylo vždycky nemocné.....
Já si myslím, že to bude fakt tutovka, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.06 12:25

Bibo,
díky, kéž bys měla pravdu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.5.06 17:05

Myslím si totéž,co Biba.U nás s manželem i po IVF byla embrya neživotaschopná,takže,i když jsem otěhotněla,do 7.týdne nikdy nepřežilo a s dárcem,sice na počtvrté,ale těhotenství bez jediného problémku a zdravé mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.5.06 17:08

M1504 - můžu se zeptat, kdy Tě ta procedura čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.5.06 09:52

Bibo,
chtěla bych to poprvé zkusit na přelomu července a srpna. Ještě mě teď čeká UZ dělohy a okolí, jestli je vše OK po posledním neúspěchu, snad ano, a pak hurá na to. No tedy, moc hurá to není, ale nechci to zbytečně protahovat, už na toho mimíska čekáme tak dlouho …
 Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivy
59
23.5.06 12:03

Ahoj Mirko,
jak tu teď čtu, jsi asi podobný případ jako já :cry: . Taky nám lékaři radí využít dárce. No, uvidíme, manželovi se do toho moc nechce. Dám mu ještě čas a pak se uvidí.
Přeji co nejdříve //.
 Ivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí