Jonasova metoda = uplnek?

1961
4.5.06 09:56

Jonasova metoda = uplnek?

ahojte :wink: ,
mam takovy dotaz na ty, ktere maji doma plodne dny podle Jonasovy metody. Nemohly byste se mrknout, a zjistit, jestli vam ty plodne dny nevychazi kolem uplnku??? diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
4.5.06 09:58

Nikdo-nevychází. Počítala jsem to sobě i několika holkám a vychází to na tu fázi měsíce kdy ses nartodila.
P5-narodila jsme se třeba když byl měsíc starý 20 dní, tak jeden z těch dní je vždy když je měsíc ve fázi 20.dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
4.5.06 10:01

Nikdo - mně ne. Mám to každý měsíc na začátku … mělo by ti to vycházet dle tvé fáze měsíce, kdy ses narodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
4.5.06 10:10

Jeeeee to je supeeeeer. :D Uz jsem se bala, ze je to proste podle uplnku. Tak to je dobre. Diky moc holky :lol: Clovek musi necemu verit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.5.06 14:51

Ahojky,
no ja mam zrovna plodne dny na uplnek. Takze clkem bezpecne vim, kdy ma byt den D :wink: Ale zatim je mi to celkem prd platny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.5.06 16:05

Mně to nevyšlo. Moje plodné dny mi vyšly na silvestra a to vím na 100% že nic- měla jsem MS a proto jsem vesele bumbala :D Našeho raráška jsme splodili až po :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.8.06 22:58

Ahojky,
já zatím doma žádný kalendářík s plodnými dny dle motody MUDr. Eugena Jonáše nemám, o této metodě jsem se dozvěděla nedávno na stránkách paní J.Vernerová http://www.volny.cz/javer/jonas.htm nabízí:
Výpočet plodných dní a prognóza pohlaví na 2 roky (24 termínů), cena 380,– Kč.
Může mi prosím někdo napsat, zda-li se mu to díky této metodě povedlo otěhotnět, nebo jsou to jen vyhozené penízky? Má s tím někdo kladnou zkušenost? Děkuji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí