Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojte
,
mam takovy dotaz na ty, ktere maji doma plodne dny podle Jonasovy metody. Nemohly byste se mrknout, a zjistit, jestli vam ty plodne dny nevychazi kolem uplnku??? diky moc.
Nikdo-nevychází. Počítala jsem to sobě i několika holkám a vychází to na tu fázi měsíce kdy ses nartodila.
P5-narodila jsme se třeba když byl měsíc starý 20 dní, tak jeden z těch dní je vždy když je měsíc ve fázi 20.dne…
Nikdo - mně ne. Mám to každý měsíc na začátku … mělo by ti to vycházet dle tvé fáze měsíce, kdy ses narodila…
Jeeeee to je supeeeeer.
Uz jsem se bala, ze je to proste podle uplnku. Tak to je dobre. Diky moc holky
Clovek musi necemu verit. ![]()
Ahojky,
no ja mam zrovna plodne dny na uplnek. Takze clkem bezpecne vim, kdy ma byt den D
Ale zatim je mi to celkem prd platny ![]()
Mně to nevyšlo. Moje plodné dny mi vyšly na silvestra a to vím na 100% že nic- měla jsem MS a proto jsem vesele bumbala
Našeho raráška jsme splodili až po ![]()
Ahojky,
já zatím doma žádný kalendářík s plodnými dny dle motody MUDr. Eugena Jonáše nemám, o této metodě jsem se dozvěděla nedávno na stránkách paní J.Vernerová http://www.volny.cz/javer/jonas.htm nabízí:
Výpočet plodných dní a prognóza pohlaví na 2 roky (24 termínů), cena 380,– Kč.
Může mi prosím někdo napsat, zda-li se mu to díky této metodě povedlo otěhotnět, nebo jsou to jen vyhozené penízky? Má s tím někdo kladnou zkušenost? Děkuji ![]()