IVF a dovolená u moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
27.4.06 16:51

IVF a dovolená u moře

Ahojky,

holky, šly byste na IVF cca měsíc před plánovanou dovolenou u moře? 6.5. bych měla mít MS, odlet máme plánovaný na 24.6. Jak to vlastně funguje při stimulaci, jak dlouho trva? Kdy by mělo dojít k ET a jaká jsou rizika? Lékař v IVF před dovčou nevidí problém (dokonce mi ho sám navrhl),ale já mám trošku strach…

Máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1930
27.4.06 16:57

No, já nevím… :roll:
Já jsem se pokaždé po IVF o sebe hrozně bála (neříkám, že to je správné) a hodně jsem se šetřila. A v případě pozitivního testu bych z republiky nevytáhla paty kvůli případnému potratu (bohužel už mám dvě takové zkušenosti) a pobytu v nemocnici.
Taky letadlo bych asi v prvním trimestru neriskovala…

Ale to je jenom můj názor, takže se samozřejmě rozhodni podle svého svědomí a vědomí :wink:

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.4.06 17:27

Ahojky já byla na IVF 7.11 05 A 12.11 05 JSME ODLÉTALI NA TENERIFE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.12.12 05:35

Ahoj na transfer jdu dnes, tj. 13.12.2012 a mám možnost letět do mexika 7.1.2013, tak nevím jak se rozhodnout, určitě se zeptám ještě doktora, ale myslala jsem že by mi mohl poradit někdo s podobnou zkušeností. Bříško mít ještě nebudu, a pokud se nebudu vyloženě někdě rochnit v moři, infekci bych tam taky snad žádnou dostat neměla, tak myslím že by to nemusel být problém, prosím napište co si o tom myslíte, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí