Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
holky, šly byste na IVF cca měsíc před plánovanou dovolenou u moře? 6.5. bych měla mít MS, odlet máme plánovaný na 24.6. Jak to vlastně funguje při stimulaci, jak dlouho trva? Kdy by mělo dojít k ET a jaká jsou rizika? Lékař v IVF před dovčou nevidí problém (dokonce mi ho sám navrhl),ale já mám trošku strach…
Máte s tím některá zkušenosti?
No, já nevím… ![]()
Já jsem se pokaždé po IVF o sebe hrozně bála (neříkám, že to je správné) a hodně jsem se šetřila. A v případě pozitivního testu bych z republiky nevytáhla paty kvůli případnému potratu (bohužel už mám dvě takové zkušenosti) a pobytu v nemocnici.
Taky letadlo bych asi v prvním trimestru neriskovala…
Ale to je jenom můj názor, takže se samozřejmě rozhodni podle svého svědomí a vědomí ![]()
Dadla
Ahojky já byla na IVF 7.11 05 A 12.11 05 JSME ODLÉTALI NA TENERIFE.
Ahoj na transfer jdu dnes, tj. 13.12.2012 a mám možnost letět do mexika 7.1.2013, tak nevím jak se rozhodnout, určitě se zeptám ještě doktora, ale myslala jsem že by mi mohl poradit někdo s podobnou zkušeností. Bříško mít ještě nebudu, a pokud se nebudu vyloženě někdě rochnit v moři, infekci bych tam taky snad žádnou dostat neměla, tak myslím že by to nemusel být problém, prosím napište co si o tom myslíte, díky