Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky me je 26
o prvni jsme se snazili 3 roky. Ted mam dvou a pul leteho klucinu, ale nahoru spousty problemu se spodkem
ivf ted nezvladneme, tak doufam jen v iui
@mispel První jsem měla ve 32… a to jsem chtěla stihnout do 30 ![]()
@Bludicka308
Také tě zdravím ![]()
Souhlasím s tebou někdy to je na palici ![]()
@Brusinka.22 cooo?
tak já se prospala ráno, takže je to dobrý
![]()
Holky, dělala jsem si teď ovu test, jsem 6dc a vyšlo mi toto.. prvně se mi prokázal že funguje
jen by mi zajímalo, co vlastně znamená a kdy přijde ovu, víte někdo?

@Pavucinkaa jeste je negativ…nejse s urcitosti rict kdy dojde
@Bobby ale aspoň něco tam je a spíš bych řekla, že přijde.. když už se tam něco objevilo.. měla jsem vždy sněhobílo ![]()
@Pavucinkaa
Pavučinko ještě včera si měla negativní ovulační test. Obě dvě čárky musí být stejné výrazné. A pokavaď máš pozitivní ovulační test tak je nejlépe mít sex v den pozitivního testu a další dva dny to pojistit také. Jedná holčina si také dělala ovulační testy a jakmile ji vyšel pozitivní ovulační test tak si to s přítelem pojistili a vyšlo jim to na první pokus. Takže šance tady určitě je.
@Brusinka.22 ten dnešní je silnější, koukali jsme na to s přítelem
a hodně se bojíme, že to do úterý nestihneme.. pojistit to můžeme maximálně tak do soboty.. ani v tu sobotu bych už moc nechtěla, aby měl spermijky čilý na úterý ráno.. no nezbývá nic jiného, než se modlit.. Na mě minulé ovu testy nezabírali, vždy sněhobílo a celý měsíc.. to jsem taky nevěděla, že nemám pít před tím tak dvě hodiny, tak nevím.. Nám kdyby to mělo vyjít na první pokus, tak už jsem chvíli po porodu
hold máme smůlu, jako hodně děvčat tady.. A taky ta štítka dělá svoje a přítel nemá úplně 100% spermijky.. nu, snad zesílí později, moc doufám ![]()