IUI duben, květen 2016

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19606
16.4.16 11:38

IUI duben,květen 2016

Ahoj holky. Čeká mě první IUI a ráda bych pokecala s holkama, které teď někdy čeká to samé…je tu někdo na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
16.4.16 12:59

Ahoj ;) Právě v pátek jsem byla poprvé na první inseminaci. Takže se ráda přidám do diskuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 13:43

@Vitalion :mavam: tak to drzim pesti at to vyjde :-) a mela jsi nejakou stimulaci nebo bylo iui v prirozenem cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.4.16 15:27

@Bobby
Děkuji :)
Stimulaci jsem žádnou neměla měla jsem inseminaci v přirozeném cyklu jenom jsem měla den před inseminaci pregnyl 5000 jednotek.

A ty se kdy vůbec chystáš na první inseminaci? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 16:03

@Vitalion byli jsme v patek poprve v caru a taky se domluvili na iui v prirozenem cyklu-nez budou vysledky odberu apod.tak at neztracime cas…pak popripade bude se stimulaci… No a kazdnym dnem cekam ms, takze me to ceka cca za 14 dni az tri tydny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
16.4.16 18:28

Ahojky já jsem dneska 10 den po inseminaci ale počítám s další, tohle byla moje první s clostíkem :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 19:04

@Marca 1 :mavam: :mavam: snad dalsi nebude treba :-) test jsi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
16.4.16 19:13

@Bobby ještě ne hlavně mi zatím vůbec nic není, test budu dělat asi v úterý ted beru utrogestan a když bude test negativní mám ho vysadit, když bude pozitivní mám ho rát dál až do kontroly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 19:16

@Marca 1 tak ono ti nic byt nemusi :-) pak pisni jak to dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
16.4.16 19:24

@Bobby jasně a co máš za problém že tě čeká iui? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.4.16 19:25
Ahoj holky
@Bobby píše:
Ahoj holky. Čeká mě první IUI a ráda bych pokecala s holkama, které teď někdy čeká to samé…je tu někdo na pokec?

Ahojky,
sice už na IUI nečekám, ale povědět ti mé pocity a zkušenosti můžu. O miminko jsme se pokoušeli dlouho. Jezdíme do CAR Motol, a pocházíme od Pardubic. U mě se po dlouhé době přišlo na špatnou imunitu a RH faktor. A u manžela na kolisavy spermioogram. Tehotná jsem byla dvakrát, ale vždy to dopadlo na 6.týdnu potratem. Když mě navrhli inseminaci ikdyz jsem zdravotní sestra do tohodle jsem moc neviděla. To, že jsem věděla o co se jedná, ale jestli se po tom hned otěhotní a různe zkušenosti jsem opravdu neznala. Internet a rady zen které to podtoupily jsem cetla furt dokola.Ale stejně jsem z toho moc moudra nebyla. A když se blížila moje 1.IUI strach z toho, že to bude bolet jsem moc neměla. IUI probíhá tak, že partner si zajde na spermiogram, oni vyberou ty nejlepší spermijky, a asi za dvě hodinky jdeš na řadu ty. Slíkneš se do půl těla, a je to jak klasické gynekologické vyšetření. Sestřička si vezme katetr kde jsou v takove latce spermie a musí ho skrz čipek dostat a vstříknout je tam. U mě byl problém, že čípek mě nemohla najít, a tak vzala kleště a to bylo trochu nepřijemné, ale nic co by se nedalo vydrzet…Potom tam ještě chvilicku ležíš, sestřička ti vše vysvětlí ohledně leků, a můžes jít domů. Mě takhle nevysly 2.inseminace, a když jsem měla jít na třetí, paní doktorce jsem rekla ze uz pro tu treti nejsem, ze to s mou psychikou hraje velkou roli, a ze si myslím, že je to k ničemu..Doktorka i pritel me umluvuli at ještě tu jednu IUI zkusim, a ze rovnou zažádáme o 1.cyklus IVF s tim, že když to nevyjde hold prijde ta narocnejsi varianta umeleho ooplodnění. Vůbec jsem s tim nepocitala nejakou inseminaci vypustila z hlavy, a zacala vse zjišťovat ohledne leků, a zkusenosti před ivf. v TEN DEN KDY ME DELALI POSLEDNI INSEMINACI JSEM SI RIKALA JAK TO JE ZBYTECNE ZE TU LEZIM NA TOM KRESLE, A TAKE MUSÍM PODOTKNOUT ZE ME OPET SESTRICKA HLEDALA TEN CIPEK, A ZE TA POSLEDNI INSEMINACE BYLA DOST BOLESTIVA. CELOU CESTU Z PRAHY ME TEKLA KREV..ALE PAK SE TO UKLIDNILO. DNESKA VÍM, ŽE TO BYLO URCO DOBRE, PROTOZE SE PRES TEN CIPEK PORADNE DOSTALA A V PONDELI ZACINAM 4.MĚCÍC TEHOTENSTVI. :srdce: :) :) :) :) :) DNESKA JSEM RADA ZE JSEM TU POSLEDNI INSEMINACI PODSTOUPILA VYPLATILO SE…DRZIM MOC PALCE AT MATE STESTI CO NEJDRIVE..S POZDRAVEM IVETA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 19:44
@Marca 1 píše:
@Bobby jasně a co máš za problém že tě čeká iui? :kytka:

Snazime se o druhe a po porodu se mi splasil cyklu…neustale spineni a krvaceni, ovulace jen za pomoci leku…tak tomu zkusime pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 19:47

@Iwet dekuji za sdileni zkusenosti a gratuluju k tehotenstvi :-) :kytka: doufam, ze se nam letos taky zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
16.4.16 20:07

Ahoj, já už mám za sebou tři IUI, bohužel neúspěšné :-( příští pátek jdu opět do caru tak uvidíme co mi řeknou, ale asi budou chtít už IVF a to manžel nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.4.16 20:20
@Bestye1 píše:
Ahoj, já už mám za sebou tři IUI, bohužel neúspěšné :-( příští pátek jdu opět do caru tak uvidíme co mi řeknou, ale asi budou chtít už IVF a to manžel nechce :-(

ach jo :-( ale tak nutit do ivf vás nemůžou…u nás je zatím jen jediná varianta iui…ivf si finančně dovolit nemůžeme, takže do toho eventuálně až za pár let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí