IUI duben, květen 2016

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
12.5.16 17:19

@Marca 1 ano den pred…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
12.5.16 17:34

@Pavucinkaa ja to taky nepoznam…az ted po pregnylu poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
12.5.16 17:36

@Bobby Já ho měla pozitivní v pondělí tak jsem volala do caru jestli nemám přijít už v úterý a on mi řekl že středa je dobře vypočítaná, mě bolelo břicho v úterý dopoledne a inseminace byla ve středu ve 12 snad tam vajíčko čekalo, každopádně mi dělali hned po inseminaci ultrazvuk a folík byl už prasklej, jestli tobě prasknul až po inseminaci máš šanci velikou :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
12.5.16 17:41

@Bobby ja poznala po druhe iui kdx jsem otehotnela ze ovuluji kdyz ze me vysel takovy velky sliz.. Asi hodinu po pregnylu. ted se to vubec nestalo, ale pry to vubec nevadi.. Tak mozna vadilo no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
16.5.16 09:48

Tak 13dpo test negativ :-( no nic jedeme dal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 10:03

Ahoj, můžu se přidat? 12.5. jsem byla na druhém IUI a to čekání je příšerný :( Jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
16.5.16 10:39

@Bludicka308 Ahoj vítej mezi námi :mavam: já jsem po 4 IUI neúspěšné tak jsme se doma domluvili že si dáme pauza a užijeme si léto. Kam chodíš do Caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 10:44

@Bestye1 Chodím do Pronatalu, kam ty? Taky jsme si říkali, že když to teď nevyjde, uděláme si prázdniny :) Ale lepší by byly už těhotný prázdniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
16.5.16 10:46

@Bludicka308 Já chodím do Iscaru. Určitě by to bylo lepší mít těhotné prázdniny, já už se k tomu spíš stavím tak že budeme mít jen jedno… a třeba někdy v budoucnu se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
16.5.16 10:47

@Bludicka308 Ahoj, vítám tě :) mě čeká ke konci měsíce 4 iui :) Posílíme clostíkem a za dva dny mi přijde kontryhel :) jinak baštím superfolin chytré miminko a piju tinktury jeřáb ptačí, maliník. Copak ty? Zvládá se to hrozně špatně no :( Ale čas běží a dozvíš se brzy co a jak :) Asi ti tu všichni poradí, ať testuješ až v den vynechané ms, poradím také, i když vím, že to nevydržím a testneš dříve :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 11:00

@Bestye1 Už jedno máš? Tak to je fajn, že aspoň jedno, ale určitě se ještě povede sourozenec. První šlo samo?

@Pavucinkaa Taky jsem pila kontryhel, po tom jsem dokonce otěhotněla sama od sebe, ale v 7tt se mi udělal hematom, tak sem ležela v nemocnici a nakonec utlačil i srdeční činnost, tak revize, po revizi zánět dělohy a hematom v dutině břišní, při laparoskopii zjistili endometriozu (prý může i za ty hematomy), ale jen na levý straně. Teď ta druhá IUI byla, když byly dva folikuly na pravý zdravý straně, tak doufám, že aspoň jeden by mohl dopadnout :) Jinak sem měla Clostilbegyt tenhle cyklus, pak něco jako pregnyl (ten nebyl tenhle měsíc na trhu prý) a teď beru duphaston, protože mi po utrogestanu je děsně zle i při zavádění :)
Po první IUI sem testovala 10 den po IUI a byl bílej, ani nebylo zbytkový hgc po pregnylu. Teď chci vydržet aspoň do toho 10 dne :-D Ale znáš to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
16.5.16 11:08

@Bludicka308 jj malej přišel ani nevím jak :-) A teď už se skoro dva roky snažíme a nic (krom pár pozitivních testů a do dvou dnů přišla ms a jednoho potratu v 5tt) jsme oba naprosto zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 11:23

@Bestye1 To mě mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
16.5.16 11:32

@Bludicka308 Děkuji, takovej je hold život nějak se s tím člověk smířit musí a jít dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 11:43

@Bestye1 Tak odpočinete přes prázdniny a šup na to :) Neradili vám IVF? Mně řekli, že když to teď nevyjde, šli by rovnou do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí