Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bludicka308 měla jsem také hematom v 6tt, ale poslali mě domů a za dva dny už mimčo na utz nebylo
na revizi jsem nešla, nechtěla jsem poškození dělohy, takže jsem si zaplatila MUUT..no znám to právě
já otěhotněla po 2 iui. to jsem měla 9 tý den ducha z pregnylu myslím (moc už si nepamatuji) 11tý den nic a 13 tý den pozitivní, dušík i clearblue pozitivní
a jak věříš tomu clostíku? Já ho mám teď prvně, myslíš, že opravdu tvoří vajíčka vždycky? slyšela jsem, duphaston je něco jako utrouš ne? hodně štěstí ti přeji a piš, kdyby nějaké novinky ![]()
@Pavucinkaa Nevím, měla jsem clostylbegyt prvně a udělaly se dva folikuly. Předtím jsem byla od podzimu pořád u doktora a když se díval, dycky byl je jeden. Tak třeba to k něčemu bude. Jinak s tím žádný zkušenosti nemám
@Bludicka308 Vítej mezi námi já jsem po druhé iui zítra by měla dorazit ms tak uvidíme, já se do testů moc neženu radši vyčkávám jestli dorazí nebo ne
jinak nás už do ivf ženou ale když to ted nevyjde chceme ještě jedno iui zkusit pak přes léto pauzu a dál se uvidí. chodím taky do pronatalu a žádné dítě nemám ![]()
Ahojky tak mám bolesti břicha jak prase a špinim takže ms se rozjíždí
už mě to štve protože vždycky trpím jak blázen co já bych za to dala abych ms po dobu 9 měsíců nedostala
jinak se mi rozjíždí i přes utrogestan nic holky třetí pokus to jistí ![]()
@Bestye1
Zrovna včera jsem byla na druhé inseminaci
A ty si byla kolikrát na inseminaci?
@Pavucinkaa
Děkuji ![]()
@Brusinka.22 ja uz 4× a vsechny byli neuspesne tak jsme se doma domluvili na letni pauze pak se uvidi co bude dal
@Bestye1
Jéjda to mě mrzí
Možná se vám zadaří během těch dvou měsíců léta
Naděje umírá poslední
Musíme bojovat ![]()