Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mispel k testum-na mamstestu mam ducha porad…u me je spolehlivy dr max
@Bobby takže taky, díky za potvrzení, už jsem si řekla v ten pátek po krvi, že mamatesty kupovat nebudu. Ve spoustě diskuzích se toto řeší, neustálé dohady jestli je to hcg nebo chyba testu, mám test vyfocený tak jej chci do pár diskuzí vložit, ať holčiny které o tom něco hledají, ví… ![]()
Ty jsi psala, že chodíš do FN Olomouc? Zajímala by mě tam cena IUI, můžete napsat i ostatní pro info kde kolik platíte. My v ivf clinic Olomouc 1500,– mají to napsané jako příprava spermií. Četla jsem ale už, že v nemocnicích je to s minimálním poplatkem nebo zdarma, to se mi ale nezdá ![]()
@mispel ja za iui ve fn neplatila nic… 6 pokusu jde na pojistovnu..to i u tebe-platis urco navic za zrcadla apod
v soukromem centru si priplatis vzdycky… Jestli mas foto tak dej i sem
ale ja mam slabou carku vzdy…a na ostatnich testech nic…je to chyba testu..o vterinu dyl namocis a je tam ![]()
@Bobby 6 pokusu na pojišťovnu ročně, to vím ale právě i přes to chtějí 1500,– konkrétně za práci se spermiemi v laborce, jejich protřídění, naředění nějakou tekutinou, která je zrychlí a pod. Takže u mě to na pojišťovnu celé není. Ještě k tomu dojíždíme cca 100km
Zkusím se poptat, jestli by šlo zajít na to třeba do té nemocnice…
Můj duch na mamatestu, první foto nahoře 11DPO, dole trochu silnější 14DPO, ještě to ráno odebrána krev a zjištěn negativní výsledek ![]()
@Bestye1 takže vlastně nic nevíš
tohle nesnáším, ja nevím proč to prostě nemůže být jasné, alespoň pro nás snažilky, co se tím už nějakou dobu trápíme…pak jen čekáš a nevíš na čem jsi…
@mispel presne tak nevim budu zkouset test mam jeste jeden doma a do mesta jedu ve ctvrtek tak koupim a uvidime co z toho bude.Asi zkusim zase zitra rano