IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
8.5.16 16:30
@Bobby píše:
@Hyacinthe vitej :-) preju hodne stesti at pristi iui vyjde…kam chodite do car?

My chodíme do Brna do Reprofitu, hodně si to tam chválí… No, upřímně moc nevěřím, že nám iui vyjde, je to takový „předvoj“ ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.5.16 16:38

@Hyacinthe mozne je vsechno :-) zazraky se obcas deji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.5.16 17:09
@Bobby píše:
@Hyacinthe mozne je vsechno :-) zazraky se obcas deji :-)

To je fakt, naděje umírá poslední;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.5.16 18:16
@Hyacinthe píše:
To je fakt, naděje umírá poslední;-)

Presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 14:32

Zdravim, byla jsem 25.4 na iui a je to nejaky divny, dostala jsem pregnyl, 9 ty den duch, 10, 11, 12 take, ale velmi slaby a viditelny jen pri natoceni na slunce. 13 ty den nic a dnes take nic.. Vsechny priznaky mam na tehu, bt se mi drzi nad 37 uz 12 dni. Ms meskam skoro tyden (nikdy se mi nestalo) muzu byt v tom i kdyz testy jsou negativo~pozitivni? :D :D zitra jdu na krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
9.5.16 14:51

@Pavucinkaa beres utrogestan nebo duphaston? Carky se jeste muzou ukazat..popripade bych sla na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 15:01

@Bobby jojo beru utrous. Na krev jdu zitra, jen nechapu proc nejdriv pozitiv a pak negativ.. Mas nejakou osobni zkusenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
9.5.16 16:09

@Pavucinkaa mohl to byt jeste pregnyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 16:20

@Bobby pregnyl v tele neni dele jak 7 dni, mela jsem jen 5 tis jed. :) kdybych v tom nebyla tak bych nemela tak dlouho zvysenou teplotu a hlavne bych to dostala.. Spis si myslim ze to proste test nevyhodnotil.. Slycham to casto, ze je nekdo tehotny a test je negativni.. Jen vubec nechapu proc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.16 17:35

Přidám se, pročítám různé diskuze už hodně dlouho a je čas se také zapojit :-) Snažíme se s manželem přes 3 roky o první dítě. V dubnu jsem byla na třetí inseminaci. Za tu dobu, už jsme si něčím prošli, tak mohu sdílet zkušenoti. K Pregnylu 5000 jednotek, mohu napsat, že není jisté, že po 7 dnech už v těle není. Někdy se drží déle. Při první inseminaci jsem devátý den měla ještě zřetelného ducha, desatý téměř neviditelného a až jedenáctý čisto. Pak jsem testovala až ten čtrnáctý a to jsem našla pěkného douška (na mamtestu), tak jsem si říkala, že se možná povedlo, každopádně po té době snažení to byl zatím největší úspěch. Byl to víkend, takže na krev jsem nešla. Pak jsem začla špinit, na testu už nic, vysadila jsem utrogestan a rozjela se ms (se zpožděním). Na krev jsem pak šla pro jistotu a bylo tam 0,1 hcg. Takže jestli se povedlo a neudrželo nebo se vůbec nepovedlo nevím. Samozřejmě jsem si dávala naději a říkala si, že když se teď skoro povedlo tak se musí povést i jindy.

Druhá insemka nic. Třetí mě potrápila taky. Nevydržela jsem tak jsem testovala už jedenáctý den, byl tam duch, doufala jsem v úspěch a hledala si na netu jak dlouho se může držet Pregnyl :roll: U pár vyjímek se držel až někdy do dvanáctého dne, většinou byl kolem toho desátého dne ale pryč a duchové u těch šťastných znamenaly těhu ;) Tak jsem opět doufala…Teď už mám potvrzeno, že lovit duchy nemá opravdu smysl, stejně to ale určitě budu dělat dál :zed:, je to alespoň nějaká naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
9.5.16 17:41

@mispel Vítej mezi námi, přeji ať brzy najdeš ty pravé // Kam chodíš do caru? Já jsem po 4 IUI a čekám na ms tak uvidíme, ale moc tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 17:42

@mispel Ahoooj :mavam: Já jsem při druhé ins měla ducha z pregnylu asi jen do osmého dne, 13 tý den duch znova a potvrzeno těho, které brzo skončilo.. tentokrát jsem měla od devátého dne duchy až do včera, dnes bílo, ale ms mešká už skoro týden, a mám snad všechny příznaky těhu :D Tak zítra se to rozhodne, ale také jsem četla a někdo může mít negat test + negat z krve, takže se z krve několikrát opakuje a pak je bud pozitivní a nebo stále negat. Něco takového pak musí s nervama hýbat neskutečně :( Máš pravdu, že ty dušíci jsou na prd.., ale stejně je všechny budeme hledat dál.. Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
9.5.16 18:13

@Pavucinkaa Držím pěsti at to vyjde :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
9.5.16 18:18

@mispel Ahoj vítej mezi námi :hug: já jsem byla ve středu na druhé inseminaci, ale moc tomu nedávám :? s tím utrošem jsem to udělala po první inseminaci jako ty nestihla jsem ani testovat a začala jsem špinit tak jsem utroš vysadila a ms se rozjela, každopádně dr mě za to sjel že jsem ho měla brát dokud se ms nerozjede :nevim: je to děs co doktor to jiný názor :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 18:29

@Marca 1 Děkuji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie