Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby Děkuji moc dám vědět, ale je pravda že už tomu moc nedávám, prostě buď a nebo
@Bestye1 ono je lepsi se na to uplne neupinat…i kdyz stejne vsechny doufame, ze to vyjde
treba tento pokus bude vitezny ![]()
@Bobby už jsem si to říkala u trojky že je to šťastné číslo
Tak proto asi ten názor…
Ahoj holky já budu v pátek 11DC takže jsem objednaná na ultrazvuk
uvidíme jestli tam něco bude dozrávat ![]()
Na ivf taky zrovna ted nemáme korunky, jestli mě do něj budou tlačit zkusím umluvit ještě aspoň dva pokusy IUI a uvidíme třeba do září nějakou kačku našetříme ![]()
@Marca 1 Tlačit Vás nikdo nemůže je to Vaše rozhodnutí, minulý týden jsem to řešila v CARu.
@Marca 1 píše:
Ahoj holky já budu v pátek 11DC takže jsem objednaná na ultrazvukuvidíme jestli tam něco bude dozrávat
Tak at se to tam pekne chysta
pokud si prejes iui, tak te nutit nemuzou…prece to neni zakrok za dve stovky…iui muzes na pojistovnu 6× do roka
@Bobby Když já mám víc problémů manžel pomalejší spermio ale prý na hraně takže se to nijak neřeší koupila jsem mu aspoň vitamín E a mě blbě pracují vaječníky mám vysoké hodnoty FHS takže to mu říkají předčasný přechod já mám hodnoty na 12 ženský v přechodu na 100 tak snad nebudu úplně odepsaná
přitom mám ms pravidelnou a ovulaci mi testy taky ukazují
ted se dozvím v pátek hodnoty AMH jestli i ty budou na prd určitě mi budou IUI vymlouvat že mě je k ničemu
@Marca 1 hele spermio se muze menit co chvile.. Vitaminove doplnky urco pomuzou…tak muzou ti rikat ze je to k nicemu, ale porad je to tvoje volba…a znam holky, ktere mely silene vysledky a nakonec otehu i prirozene
![]()
@Bobby Já doufám že to nějakým způsobem vyjde chtěla jsem vždycky dvě děti ted budu ráda za jedno
v létě mi bude 32 čas letí
jinak děkuji za podporu
![]()