Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby Tak oni nás nutit nebudou. A jelikož jedno dítě už máme a přirozeně tak to nějak nemá cenu lámat přes koleno. Máš nárok na 6 IUI za rok tak jsme se doma tak nějak domluvili že je zkusíme když se nepodaří od září se vrátím do práce a budeme mít jen jedno ![]()
@Bestye1 tak to máme nějak podobně
akorát já mám rodičák do konce roku ![]()
@Bobby To mě už dávno skončil malému jsou 4, chodím do práce na částečný úvazek nechtěla jsem se vracet do podnikání když jsme chtěli mimčo, ale bohužel 2 roky snahy a bez uspěchu
@Bestye1 tak snad to konečně vyjde
popřípadě se vrátíš do práce a otěhu půjde hned
často to tak bývá, když se to nejmíň hodí ![]()
@Bobby úplně souhlasím, klasika
no nemá to smysl lámat přes koleno, každopádně se IUI vůbec neboj nic to není. Jak je popsáno nahoře, jako gynekologické vyšetření a za 15 vteřin jdeš domů ![]()
@Bestye1 že by to nějak bolelo se asi nebojím…čípek mám po porodu sám od sebe lehce pootevřený, tak pokud to nebude dělat nějaký sadista, tak to bude ok
za poslední dobu jsem si vyšetřeních spodku užila hafo, tak to moc velký rozdíl asi nebude ![]()
Teď se spíš klepu aby nám to nevyšlo blbě na víkend to by nám zůstalo zase jen domácí snažení ![]()
@Bestye1 o víkendech dělají myslím jen ivf…zeptám se jak tam budu volat
@Bobby Aha tak držím moc pěsti aby to vyšlo… Je fakt že záleží na tom jestli je otevřená laboratoř… Nebo aspoň tak to mají u nás, byla jsem tam 21.12. a už mi bylo řečeno že do Vánoc to nestihneme že už mají zavřenou laboratoř… Takže domácí snažení ![]()
@Bobby
Tak to ti budu také držet všechny palečky ať ti to klapne ![]()
Ale ještě si pár týdnů počkáš ![]()
Hlavně ať ti to čekání rychle uteče ![]()
Ahojky tak jsem 11 den po iui a špinim
takže vajíčko prasklo dřív přesně tak jak jsem si myslela takže iui bylo dělaný pozdě měla jsem bolesti v sobotu a v neděli a inseminaci mi dělali až ve středu to vajíčko asi ani nedorostlo a prasklo
![]()