IUI duben, květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
9.5.16 18:44

A jaké dělaté testy holky? Když byl u mě duch tak byl na Mamatestu :-) Těžko říct jestli je opravdu citlivější než jiné testy a ukáže už malý náznak hcg nebo je to šmejd a způsobuje jen nervy :-D Teď se ale přikláním spíše k tomu šmejdu. Jak jsem psala po dubnové inseminaci jsem měla 11 DPO ducha, 13DPO jsem zkusila jiný test, myslím „Baby secret“ který byl negativní. Těhu příznaky jsem měla, nevolnost z různých vůní, pobolívání v podbřišku jako před a při ms (mám ještě teď), večery zvětšené břicho(taky pořád) aj. ještě jsem manžovi říkala, nebýt těhu testy tak řeknu, že jsem v tom :-) Teď v pátek 14 DPO, to jsem měla teprve poprvé testovat, jsem udělala mamatest a byl tam krásný doušek, ještě viditelnější než při první inseminaci, dokonce část té druhé čárky až skoro růžová. Nedalo mi to udělala jsem raději ještě test „doktora Maxe“ a ten negativní, jak u blbejch :think: Tak jsem letěla na krev. Doktor mi udělal ultrazvuk a podle sliznice říkal, že to na těhu nevypadá a ať přijdu za 14 dní, teprve to byl 24DC, no 14 dní čekání není v mých silách :D vyžádala jsem si teda tu krev a tam bylo 3,4 hcg - negativní:-( Teď teda čekám na ms, nevolnost zmizela, tak to bylo možná utrogestanem i když jsem teda zaváděla…

@Bestye1 - moc děkuji ;) 4 IUI to už jsi taky zkušená snažilka, nějaké pocity? kolikaty den jsi po? Jezdím do ivf clinic Olomouc.

@Pavucinkaa - taky jsem četla, že negativní test jak na moč tak z krve, pořád nemusí být ze začátku průkazný, stává se to spíše méně často, ale stává, tak proč ne zrovna nám co :lol: Třeba ty tu krev mít už průkaznou budeš :palec: jednou se to podařila, tak to půjde určitě znova!

@Marca 1 - tak to jsi teď 6 den po, že? s tím utrogestanem mě to taky napadlo, že jsem asi neměla hned tak zbrkle vysazovat, ale co už no :-) zase si říkam, pokud se to má udržet, tak se to udrží.

Děkuji za přivítání děvčata, budeme v tom společně a hned to půjde lépe. Přeji všem ať najdeme brzo ty vytoužené // a jen si tu navzájem pogratulujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
9.5.16 18:51

@mispel Hele ale mě je taky chvilkama blbě, a mám pořád křeče v žaludku, ve střevech taky si myslím jestli to není po utroušovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
9.5.16 18:51

@mispel dnes 12 den,zvysili.mi davju ultrouse na 1-1-1 tak uvidime, ale uz vim ze pokud bude negativni tak si davam pauzu do podzimu. Za 3 mesice planujeme dovolenou tak budou jine starosti. :-) Jinak my uz jednoho raracha mame tak moznna i proto to uz neresim. V Lete to budou dva roky co se snazime a to malej byl raz dva. Za ty dva roky jeden potrat a par duchu ale donpar dnu prisla ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 18:53

@mispel Je to hrozně na prd viď, že nic není stoprocentní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.16 20:00

@Bestye1 Super je, že máte už to jedno dítko, to pak bereš trochu lépe všechny tyto strasti, jiste to ale take neni jednoduche, jeste jak pises jeden potrat, to je hrozne, konečně najdeš na testu ty // a pak přijde toto :( a zvysili ti davku jen tak nebo proc? ja vzdy brala dve tabletky vecer, vzdy stejne bez navysovani, po negativnim testu vysazeni… 12 DPO, tak to už budeš testovat co :) tak at to vyjde preji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.16 20:06

@Pavucinkaa, je to těžké… ale te krvy věřím, je to takové nejjistější z těch možností co máme. Byla jsem zklamaná, jsem smutná, ale do ms mi ještě nějaké dny zbývají a jsem alespoň ráda, že vím na čem jsem a nemusím nic očekávát a doufat, tento cyklus už jen tu ms a můžeme začít nanovo. Ještě pár inseminací chci vyzkoušet a pak už zbývá ivf, je to pro mě takový strašák, protože když nevyjde to, tak si ani nechci představit jak to bude dál :(
Zítra určitě dej vědět, jak ti dopadla krev, jsem zvědavá, máš dlouhé zpoždění, tak je to nadějné :-) utroš ještě bereš po těch negativních testech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
9.5.16 20:39

@mispel brala jsem předtím 1-0-1 a na poslední mi doktorka řekla že to zkusíme navýšit. TEstovat se chystám zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 20:43

@mispel A na kolikátém iui jsi byla? já na 3.. :) zejtra jdu na tu krev.. bojim se hrozně co se dozvím :( no jasně, kdyby se zadařilo, tak se utrouš bere celý první trimestr :) Drž mi zítra palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.16 20:51

@Pavucinkaa Byla jsem taky na třetí inseminaci. Ta je prý podle statistik nejúspěšnější, u mě to ale pravda nebyla…třeba u tebe bude :lol: Četla jsem, že právě ten utrogestan může blokovat/brzdit ms. Tak jsem raději vždy po těch negativních testech 14DPO vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 20:54

@mispel máš ho ale brát dokud nepřijde ms :) říkal mi to doktor, ale zatím se mi to nestalo :) mě prostě když měla přijít, tak přišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775

@mispel doktor vzdy rika po 14 dnech test pokud bude negativni tak vysadit. Jenze u vsech predeslich pokusech jsem tacala spinut uz dva dny pred terminem a to ted neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31

Tak zítra nám napište jak vám to dopadlo. Přeji pozitivní výsledky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
9.5.16 20:58

@Bestye1 vidíš, mě řekl brát dokud nebude ms.. :/ No jo no tak každý lékař poučuje jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
9.5.16 20:59

@Pavucinkaa jj to souhlasim ale asi to ted taky tak udelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.5.16 20:59

Koukám, že každý doktor říká trochu něco jiného :D Mě právě taky říkali, vysadit při negativním testu. ms mívám někdy až 31 a 32DC, tak alespoň nemusím brát zbytečně dlouho než přijde, když už je test negativní. Horší by bylo kdyby byl negativní a těhotná bych přesto byla…nasadila bych jedině znova.

Příspěvek upraven 10.05.16 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital